Maminky mám doma 3m holčičku 😊 A jsme na UM..
Malinká vypije těch 120ml čisté vody s práškem 135ml.
Papame v 7h ráno,10,13,16,19,22h a spí mi celou noc..Otázka zní nepřejídává se malá? Dr mě pochvalila..A děvčata říkají že má hrozně velký faldiky a ze je tlusťoučká..Malá váží skoro 6kg 🤯 děkuji
Nepises, kolik měla porodní hmotnost a kolik další váhy v průběhu kontrol u lékařky, na tom záleží, bez toho opravdu těžko říct.
Mám 3m plně kojenou dceru a váží 7 kilo, porodní váha 3,3.😊😃🙈 Nestresuj se zbytečně, oni ví kolik jídla potřebují ke spokojenosti 🙂
Dcera měla taky chuť k jídlu, v jednu dobu měla dvě brady a vypadala jako malá soška Buddhy. Doktorka nikdy nic neříkala, prostě prospívající miminko. Bála jsem se, aby nebyla tlustá, ale jak začala běhat a vytáhla se do výšky, je z ní normální dítě, všechny faldy zmizely, bradu má jen jednu a nijak tlustě nevypadá. 🙂 U kojenců bych to fakt neřešila, oni jak vyrostou a začnou mít pohyb, tak to pak vyběhají dost rychle. 😃
Kluk měl ve 3 měsících 6,4 kg a byl plně kojený. Porodní váha byla 3120g. Doktorka naopak chválila, že krásně prospívá
Obě moje děti měly ve 3 měsících 6 kg, v půl roce 9 kg a doktorka říkala, že je to dobře, že pěkně prospivaji. Tlusti nikdy nebyli, v klidu 😉.
Já měla burtika. 🤣 Vyrostl z toho něco po roce. A pak to vybehal, jak začal chodit. Ve 3 měsících měl 6400 g. PV 3400
Moje děti měly na 3 mesicich kolem 7 kg. Dcera má 9 a ma 29 kg, syn 20mesocu a 15 kg. Ani jedno me dítě není tlusté. Maly je prostě velký
Děvčata asi trochu závidí, že se narozdíl od nich v noci vyspíš. Musely ti nasadit brouka do hlavy ať řešíš aspoň nějaké "problémy". Hlavně, že je malá spokojená a faldíky vyběhá. 🙂
Faldíky u miminka fakt neřeš. Dceři říkaly slečna Sádlíčková, vypadala jak reklama má Michelin, ještě ve dvou letech. Teď ve čtyřech je jak žížala.
Pokud se vejdete do té denní dávky UM která je na krabici je to ok. Ale je dobře že se zajímáš, protože Uam se opravdu překrmovat dá a na obezitu se dá založit už ve velmi útlém věku.
Nicméně ukazatelem není to, jestli má v tomto věku faldiky, takze pokud jste ok s celkovou denní dávkou je vše v pořádku 😊
Úplně v klidu papá krásně já oba kluky měla jak kuličky pak se začali hýbat a už to tolik nešlo nahoru a teď na jaře když jsem byla se starším v nemocnici tak my řekli že má podvahu a že se to musí řešit ale on jí ale furt se hýbe
Jak je psáno výše, pokud se vlezes do toho, co je psáno na krabici, tak OK. Jinak ano, bohužel dětem na UM můžeš zadelat na budoucí obezitu už takhle brzo...s MM mlíkem je to jinak... nemůžeš srovnávat
Syn měl ve 3 měsících víc jak 7 kilo. Dneska je to "nežera" a místo aby trochu rostl nebo přiměřeně věku přibíral, tak hubne. Takže nějakou "obezitu" u mimča neřeš.
To je bych řekla normální váha a mě se u miminek ty malé faldicky strašně líbí. Náš se narodil a měl 2,5 kg a v těch 3m měl taky 6 kg (ale kojený teda). No doktorka koukala docela, no jenze on si pak asi řekl že jako stačí a teď v 7m má 7 kg a faldicky už nemá 😥
Máme 2,5m holčinku a úplně stejně s UM jako tazatelka.. dávám 120ml víceméně po 3hod, vecer po poslední dávce usne a někdy se budu ve 3h, někdy až v 5h. Chtěla bych to začít prodlužovat ty pauzy, zatím to jde když jsme venku a spí. PV byla 3040g, v 9t měla 5100g.
Věř tomu že kdyby byla prejezena dala by ti to dost hlasitě najevo 😃prostě ji chutná některé děti to takhle mají a pokud doktorka chválí vůbec bych neřešila 😊