Neocate, Alfamino, Althera, Nutrilon AC. Jaký je mezi nimi rozdíl?

i_vet2
1. srp 2022

ahoj holky, řešíte některá u miminka ABKM?
dokážete mi říct rozdíl mezi těmi mléky? malou kojím a má dokrm neocate syneo a absolutně jí nesedí buď kombinace nebo ten neocate syneo. vážně uvažuju že seknu s kojením protože držím dietu a už nevím co jíst aby neřvala, myslím, že jí děla snad blbě i vzduch co dýchám nebo už nevím co dál, ztrácím mléko tím jak nejím asi? nebo stresem nervama, že pořád řve po každém jídle, propíná se kroutí řve, nají se tak nadesetrkát s řevem.. je to šílené.. Holky prosím a jaký je rozdíl mezi těmito mléky? Neocate syneo jí nesedí, vím že je neocate infant, alfamino, althera a Nutrilon allergy care který tu kravskou bilkovinu naštěpenou obsahuje.. tak nevím co dělat.

kafr
1. srp 2022

Rozdíl mezi mléky neporadím. Dcera měla od 1. měsíce atopický ekzém, já jsem výhradně kojila, samozřejmě jsme nevěděli z čeho, diety, že jsem se bála i napit vody 🤦... Ale koliky ji způsobovaly kojící čaje a kmín. Jednou jsem zapomněla a dala kmín na pečené kuře a to rodeo co následovalo, škoda mluvit. Přitom taková blbost. Reakce na mlíko se nám potvrdila několikrát eliminačním testem.

neomenia
1. srp 2022

Alfamino a Neocate je mléko pro těžkou ABKM, které vlastně obsahuje mléčnou bílkovinu kompletně rozštěpenou na jednotlivé aminokyseliny. Althera a Nutrilon allergy care jsou mleka pro lehčí ABKM, obsahuje jen částečně rozštěpenou mléčnou bílkovinu ( extenzivní hydrolýza).

Při ABKM se začíná extensivnim hydrolyzatem a pokud není úspěch, přechází se na aminokyseliny, což už je máte. Pokud jsou dále koliky, zvážit, jestli dítěti tedy nevadí ještě něco jiného z tvé stravy, pokud kojis? Pokud je to tak hrozné i při tvé dietě a při dokrmování Neocate, zvážila bych další alergologicke vyšetření.....

pavlulub
Autor odpověď smazal
Zobraz
pavlulub
23. pro 2022

@i_vet2 Dobrý den, můžu se zeptat, jak jste dopadli? Jestli jste zůstali u syneo nebo jste dostali jiné mleko?
Dceři také syneo nedělá dobře..