Mimi chce moc často umělé mlíčko

eliskakrejzova
28. dub 2017

Ahoj, holky, prosim, o vase nazory , popripade zkusenost, mam sestinedelacka a uz ctrnact dni proplace temer cely den, je plne na um a chce proste lahev s mlickem, zkousela jsem mu davat prevarenou vodu , dudlik vse odmita, nechci davat drive nez po trech hod. jelikoz ho pak stejne boli brisko a je cely kolotoc dokolecka. Chce se u te lahve jen uklidnit, nema hlad. Snazim se mu venovat maximalne, ale kdyz place nenecha se utisit ani v naruci, kdyby alespon spinkal ale zkousim snad vsechno a je to marne dve minuty a plac. Kdybych kojila je to o necem jinem,ale takhle...diky za rady

yerry
28. dub 2017

@eliskakrejzova no kdybys kojila tak by to nemuselo být i něčem jiném. Já kojim plně a v 6 týdnech jsme měli totéž... UM se nemá dávat dříve než po třech hod. Protože je hůře stravitelné.... A kdybys mu dala větší dávku? Nebo mu možná nesedí typ malička, a co stolice? Miminka si sáním i zmírňují bolest, a jestli třeba trpí na bolení bříška tak si potřebuje ulevit.... Zkoušela si i jiný typ dudliku? Moje prvorozená byla hodně uplakaná a správný dudlík jsme našli až na několikátý pokus, taky byla na UM a tak mi dudlík nevadil....mladší dcera dudlika nemá a když měla hodně uplakaného období, cca před koncem 3 měsíce tak jsem sáhla po homeopatikach a pomohlo to...

sisinkaj
28. dub 2017

@eliskakrejzova myslím si, že má trochu spurt? To v tomhle období bývá. My si tím taky prošly. Pomohlo dávat mlíko v menších dávkách a častěji.. měl vypít např 120 co 3 hodiny a my dávali co hodinu a půl 60ml.. ale trvalo to asi tak 14dní pak spurt skončil a srovnalo se i to jídlo. Pak to bylo chvilku i ve 3měsících.. držím pěsti, někdy je to s těma mrňousema dost na palici, vydrž.... 🙂

summer2012
28. dub 2017

Já tedy kojila ale kolem 6 týdnů jsem ho měla u prsu snad co hodinu. ...taky bych se klonila k menším dávkám častěji 😉

maaadar
28. dub 2017

Měla jsem stejný problém a nebylo to jen spurtem... Dávala jsem několik měsíců UM po dvou hodinách (8-10 krát denně) a podle naší dětské doktorky to bylo v pořádku

msimankova
28. dub 2017

Já jsem v tomhle období dávala méně a častěji, jinak to nešlo, max po 2 hodinách přes den, v noci tak po 4.