Maminky asi pred tydnem jsem prestala kojit prcek ma rok. Chtela jsem se zeptat zda je nutne davat nejaky sunar nebo neni vubec treba....zkousela jsem nabizet a hrozna histerie...nechce vubec 😆 ma kazdy den nejaky jogurt nebo pribinacka a na večeři casto kasicku. Diky za rady
Ahoj, neni třeba, pokud už papa pěkně pestrou stravu, denně jogurt, syr, maso alespoň nekolikrat týdne. Aby se pokryla potřeba bilkovin a vapniku pro rostoucí organismus.
@neomenia
k tomu masu,jsem ted nekde cetla,ze cervene maso by batolata nemely jist casteji jak 2x tydne 🙂
@zelenaesmolda vsak netvrdím, že cervene maso... Jsou i ryby, drůbež... Pri správně nakombinovane strave lze zivit dite i bez masa.
@nikitka2323 měla jsem to stejně. Obě děti odmítaly po odstavení veškeré mléko v tekuté podobě. Až kolem 3.roku vzaly na milost kakao. Pokud jinak jí pestrou stravu, mléko vůbec není potřeba 🙂
Dobrý den, neměla jsem už od začátku mléko a musela jsem začít s umělým, ale i tak jsem to zvládla a řekla bych, že jde plnohodnotně nahradit. Je plné vitamínků
@nikitka2323
pokud ma dost tekutin a mlecnych vyrobku jinak nez v mliku tak bych ho nenutila.je to ale spis otazka pro pediatra