Je třeba dávat Sunar?

nikitka2323
30. kvě 2019

Maminky asi pred tydnem jsem prestala kojit prcek ma rok. Chtela jsem se zeptat zda je nutne davat nejaky sunar nebo neni vubec treba....zkousela jsem nabizet a hrozna histerie...nechce vubec 😆 ma kazdy den nejaky jogurt nebo pribinacka a na večeři casto kasicku. Diky za rady

zelenaesmolda
30. kvě 2019

@nikitka2323
pokud ma dost tekutin a mlecnych vyrobku jinak nez v mliku tak bych ho nenutila.je to ale spis otazka pro pediatra

neomenia
30. kvě 2019

Ahoj, neni třeba, pokud už papa pěkně pestrou stravu, denně jogurt, syr, maso alespoň nekolikrat týdne. Aby se pokryla potřeba bilkovin a vapniku pro rostoucí organismus.

zelenaesmolda
30. kvě 2019

@neomenia
k tomu masu,jsem ted nekde cetla,ze cervene maso by batolata nemely jist casteji jak 2x tydne 🙂

neomenia
30. kvě 2019

@zelenaesmolda vsak netvrdím, že cervene maso... Jsou i ryby, drůbež... Pri správně nakombinovane strave lze zivit dite i bez masa.

konidana
30. kvě 2019

@nikitka2323 měla jsem to stejně. Obě děti odmítaly po odstavení veškeré mléko v tekuté podobě. Až kolem 3.roku vzaly na milost kakao. Pokud jinak jí pestrou stravu, mléko vůbec není potřeba 🙂

marketanova
Autor odpověď smazal
Zobraz
marketanova
31. kvě 2019

Dobrý den, neměla jsem už od začátku mléko a musela jsem začít s umělým, ale i tak jsem to zvládla a řekla bych, že jde plnohodnotně nahradit. Je plné vitamínků