Otázka je myšlena hlavně pro maminky, které kojily třeba do 3/4 roku nebo déle a postupně přešly k UM.
Tak já použivam sunar
NUTRILON
U prvního jsme přešli po 10 měsících na Sunar a u dcerky sem teď zkusila UM Babylove.
Babylove nebo Nutrilon na slevový kupony.. 😀
Po 13 měsících kojení jsme přešly na "oranžový" sunar 🙂
Do roka Nutrilon ha, od roka obyč. nutrilon (resp. polský bebilon 😉 )
Kojenej do 14.m a davame BEBU. Ale myslim, ze je to uplne jedno, jen je blby to stridat. Malej mel vzdycky prujem i jen z prechodu z cisla na dalsi cislo, ale porad beba.
jela jsem od začátku Babylove z DM
HIPP s probiotiky
Já kojila jen tři týdny, takže asi prvním 14dní Bebu ( to mu dávali i v porodnici jako dokrmování), Bebu sme přestali kupovat, byla zbytečně drahá. Přešli sme na Hami a Sunar, střídáme to.
Nutradefense 1, 2. Hypoalergenní verze nám nechutnala. Nutrilon Nenatal 0 dobrý, Nenatal 1 odmítala.
Cca do půl roku Nutrilon, teď Babylove z DM.
nam sedí babylove, zkoušela jsem i nutradefens, ale niki po tom měla prujmik 😵
Sunar Nutradefence
První jsem zkoušela Nutrilon, ten v pohodě, ale je drahej. Pak jsem přešla na Sunar, protože ten bývá častěji ve slevách, kdežto Nutrilon je někdy problém sehnat levněji.
kojila jsem 16 m - syna - přešla jsem na banánový sunar, pije dodnes, dceru zatím kojím
jedna dcera přešla na Nutrilon druhá na mléko z DM drogérie Babylove - jsou jim dva roky a pořád ho pijí. Babylove stojí 500 g cca 130,- Kč.
Sunar.... i když jsem zaslechla sestru na středisku, jak do telefonu komusi vykládá, že Sunar kupují sociálně slabí 😀 myslím, že se dají najít i levnější značky, já po něm šáhla kvůli tradici 😉
Do cca 9 měsíců Beba,pak jsem přešla na Sunar-bez problémů 😉 Chutná i mě 😅
Nutrilon AR, teď jsme na zkoušku koupili Nutrilon 3 obyčejnej-AR 3 není a vypadá to, že v pohodě🙂
kojila jsem do sedmého měsíce,pak jsem přešla na Bebu,po pár měsících na Babylove a to mu vyhovuje,chutná 😵
první Hami-oba dva ale potom co zmenšili obsah a cenu nechali jsme vyzkoušeli Sunar a už jsme u něj zůstali a je i častěji ve slevách, přece jen mi ho pijí 2 děti 3x denně tak raději to co je levnější pokud to jde
Tak u nás vede Hami, asi od devátého měsíce, kdy jsme "dokojily" 😀 😀 teď už dáváme trojku někdy banán, někdy bez příchuti, jahoda malé nejede... 🙂
Jedině Nutrilon,protože je to špička mezi UM 😎
Beba,Sunar,Hami apd. vyjdou kvalitou na stejno-svědčí o tom i ty neustálé slevové akce.Nutrilon nejde dolů nikdy víc,jak o 10% a nebo k němu raději přidají dárek. 🙂
kojila jsem do 13m, pak jsme přešli na Hipp má dobrou cenu, někdy i Hipp bio,když byla akce, po hami se nám horšil ekzém, dobrý je i Babylove 🙂 na UM byla do 3 let 🙂 podle mě je zbytečné tolik utrácet za mléko, když už mají po roce, každé mléko musí odpovídat nějaké kvalitě, takže já bych zbytečně nutrilon nekupovala
Na začátku Nutrilon, ale malá po něm měla zácpu, tak jsme zkusili Sunar a nejvíc nám sedlo Hami 😉
tak malá pije Hami, zkusili jsme všechny značky snad až tohle jí zachutnalo, tEď už pije 4. kojila jsme do cca 10ti měsíců, ale ono záleží podle mě i na dítěti, co mu právě chutná a sedne.. neřeš to a zkus.. doktorka mi sama řekla, že nutrilon je jen o značce, jinak je to všechno víceméně stejné, dělají prý velké kontroly na to, aby to nebylo kvalitní..
Kojila jsem do 13měsíců malého a pak přešla na UM Babylove 3, je super 🙂
My jsme po roce kojení přešli na Sunar