Ahoj 🙂,
sice můj dotaz ještě není tak docela aktuální - doufám, že zítra rovnou nevlezeme do zimního oblečení, nicméně mi stále vrtá hlavou, jak a co udělat a jak to vlastně půjde. Synovi teď začalo jít čůrání, doma i venku, plínu dávám tedy už jen na spaní pro jistotu, má tak jednu, max dvě nehody denně, většinou mojí blbostí, ale má i dny uplně v suchu včetně spánku. Tak by mě zajímalo, jak jste to, mamky, dělaly/děláte s prckama v zimě? Než mu svlíknu kombinézu, tak to trvá a je to všude balík kolem těla, když by měl oteplováky, tak mu zase bude táhnout na záda... No, zajímaly by mě, prosím, vaše zkušenosti s první čůrací zimou 🙂.
Základ je vyčurat se před obléknutím a odchodem ven, pokud to umí🙂.
V zimě děti venku necuraly 🙂 Leda někde na výletě, ale běžnou procházku vydržely. Kombinézy jsem kvůli tomu nikdy nekupovala, jedině bundu a oteplovaky, v nouzi to tu chvíli vydržely.
Na tu naši zimu stačily v pohodě sofshellky s puncochacema. Oboje vytazene do pasu, bundu jsem hledala takovou aby byla pod zadek. Doma před odchodem na zachod, a v batohu náhradní oblečeni. Těch pět minut venku než jsem ho převlékla vydržel.
Syn chodí v kombinezach, ale má je volnější. Nevím, nakolik by to zvládala holčička, ale kluk prostě rozepne úplně dolů a vytáhne pindu. Zvládá kombinézu nepocurat.
V zime syn asi nikdy venku necural☺️Prece jenom v zime clovek neni tak dlouho venku..a u kluka je to kdyz tak jednoduchy..vynda se pinda a je to☺️
Dcera ma 2 roky a 4 mesice a kdyz jdeme mimo domov vzdy 1-2h vydrzi necurat. Dele venku v zime stejne nebudeme. A kdyz ano, pujde na WC se mnou a tam ji vyzlecu z kombinezy, napr. na sjezdovce. Dulezite je tesne pred odchodem z domu dat dite vycurat.
@ondul Kupovala jsem takový ty zimní obleky, které jdou v případě potřeby sepnout k sobě zipem, nebo to mohou být dvě samostatné části, podle toho jak zrovna potřebuješ.