V čem spát na balkóně, když je kočárek malý?

terkamalka
7. únor 2021
Uživatel terkamalka je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkamalka.

Ahoj všem, nemáte tip, do čeho dávat spát dítě, kdyz je mu už kočárek malý na balkon? Sportovní kočár nechci, protože trčí nohy. V zimě se hodí, aby byla kolem zástěna proti chladu. Nějaká tipy na něco, co vydrží být nonstop venku, abychom nemuseli vždy uklízet domů?

Díky moc,
K.

bassetlady
7. únor 2021

@terkamalka nebylo by jednodušší nechat spát prcka doma? A do sporťáku se dává fusak a nánožník, takže nic netrčí. Upřímně dotaz na facku.

terkamalka
autor
7. únor 2021
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od terkamalka.

@bassetlady Děkuju za komentář 🙂 Těším se na další milé odpovědi :D

themuffin
7. únor 2021

@terkamalka podepisuješ se T. a K.
Vyber si

makovice88
7. únor 2021

@terkamalka Vsak normalne do sportaku, kde jako trci nohy? Polohujes do lehu, dite do fusaku, zapnes fusak, na to nanoznik a je to 🤷‍♀️

konidana
7. únor 2021

Cestovni postylka? Ale na balkone naprsi do vseho... leda byste meli hlubokou lodzii, tak by se mozna nemusela uklizet. Ale perinu nebo fusak bych stejne brala domu, proroze lezt do promrzlych luzkovin je nic moc.

keksik002
7. únor 2021

@terkamalka a je nutné aby spával venku..? obzvlᚍ teda v zimě..

makovice88
7. únor 2021

@keksik002 V zime se prave spi nejlepe 😊 Pekne zachumlat a spi jak drevo. Teda aspon nase to tak mela. Dala i 3 hodiny. 😁

terkamalka
autor
7. únor 2021

@makovice88 Jo, to je přesně ten důvod 🙂

terkamalka
autor
7. únor 2021

@konidana Ano, luzkoviny urcite dovnitr. Cestovni postylka profoukne se bojim. Lodzii mame

terkamalka
autor
7. únor 2021

@makovice88 Máme takový sporťák, že se do lehu skládá na korbičku právě. A nový se mi kupovat nechce. Ale jako jo, asi nejlepší řešení.

makovice88
7. únor 2021

@terkamalka Sklada se jako na korbicku? To moc nechapu..

keksik002
7. únor 2021

Proc se mi zobrazuje toto?

bassetlady
7. únor 2021

@terkamalka no tak nebýt líná zvednout pozadí a jít s tím kočárem ven. Já denně nachodila i 20 km s kočárem. Postýlka na balkoně je trošku prasárna.

makovice88
7. únor 2021

@bassetlady Super komentar 🙄 Treba pani z nejakeho duvodu ven nemuze (karantena, nemoc, atd.) Pokud chumeli, tak kazdemu se ven nechce nebo nemuze, to vas nenapadlo? A ze by tam dala postylku, o tom nic autorka nepsala.

konidana
7. únor 2021

@terkamalka tak kdyz bude dotko obleceno jako na ven tak podle mne v pohode. Pripadne dat i deku pod. Ten spodek v cest.postylkach byva tenky.

veronikav31
7. únor 2021

Já nevím,obě naše děti máme v zimě narozené, chodila jsem za každého počasí ven(ať v dešti,chumelení nebo bouřce).Buď spali při procházce nebo doma v postýlce. na balkoně nespali ani jednou,i když občas měla jedna z babiček takový nápad,to jsem hned zavrhla,neviděla jsem proto důvod

bassetlady
7. únor 2021

@makovice88 psala o cestovní postýlce, že profoukne. Nechce jít ven, ani neví jak funguje fusak a nánožník na sporťáku. Pokud je paní nějak postižená, tak se omlouvám, ale jinak může vždycky otevřít okno. A nevymýšlet chujoviny.

lucca35
7. únor 2021

Taky mám na balkóně kočár a nevidím na tom nic špatného. Prcek bude spát na balkoně taky. Třeba paní pracuje z domu. Hnus ty komenty fakt