Telefon spadl na hlavičku novorozenci. Stalo se vám to?

babymama6699
19. srp 2023

Už vám někdy spadl telefon na novorozence? Mně se to dneska podařilo, když jsem se ho snažila vyfotit. Bylo to maximálně pár cm. Snažím se být tak opatrná a pak ho bacím jako idiot. Ani se nevzbudil, nezaplakal, žádná boule, modřinka, nic.
Jí, spí a všechno normálně, ale já se cítím na sebevraždu.

ivetka7686
19. srp 2023

@babymama6699 taky se mi stalo 🤦 malému nic nebylo jen plakal bo se lekl. Taky jsem cítila jako nejhorší matka na světě

mama_mila
19. srp 2023

Jo, stalo se mi, dcera spala u mě na rukách, já jsem něco dělala na mobilu a vyklouzl mi z ruky. Jsou jí tři a je ok 😁 Ale taky jsem se necítila jako matka roku

babymama6699
autor
19. srp 2023

Cítím se hrozně, jsme ještě v porodnici a přiznala jsem se snad každé sestřičce, tak mě alespoň uklidnilo to, že to každá vzala s úsměvem, ale myslela jsem, že odpadnu. Člověk fakt může dávat pozor sebevíc a stejně

veronicka89
19. srp 2023

@babymama6699 stalo se nam to nekdy vsem ;) ...

cherie24
19. srp 2023

Taky se mi to stalo, u obou dětí 😄 a to já mám outdoor telefon s železnou konstrukcí a extra vydrží, jako něco to váží 🙈 ale děti přežily, dokonce bez otřesu mozku 😀, i když jsem si taky pokaždé připadala jako nejhorší rodič na planetě. Asi jako když mi děti spadly odněkud, taky si to člověk vyčítá, ale nelze uhlídat všechno ...

marketa1218
20. srp 2023

Neboj nic se mu nestalo, až bude trošku větší spadne z postele 😁

michaela666
20. srp 2023

V okolí nemám mámu, které by se to nestalo. 😃

kristyn86
20. srp 2023

Stalo 😁 Uz je to skoro 7 let a vse je ok...

jane46
20. srp 2023

No jasne... Pockej az majznes dite dvermi, mavnes rukou a zrovna se priplete (takze mu jedna pristane), spadne z postele, spadne z palandy, spadne z prolezacky a to jen, ze jsi jednou mrkla... prvni rozmaznuti v lete na asfaltu, protoze Ti uteklo a bezi jako blazen. To by clovek mohl vypravet 😆
Deti Te budou taky mucit, neboj 😂

cilkat
20. srp 2023

Máme doma zkosené stropy. Přivezla jsem si novorozence z porodnice, lehla si s ním na gauč (pod jednu z tech skosených stěn), nakojila, manžel si ho vzal na odříhnutý, nahodil na rameno, vstal... a svou hlavou tý zdi uhnul - novorzencem už ne. Mno... tak aspoň zapadá do naší praštěné rodiny, že.
Prosím, matko, vzpamatuj se - dítě se ti ani nevzbudilo. Ani si nevšimlo, že se mu něco jako mělo stát. Přijdou mnohem horší situace, tak si tohle přestaň vyčítat. Pokud nehodíš obrněnou cihlu přes celou místnost, tak miminko o telefonu fakt neví.

ivetka7686
20. srp 2023

@cilkat a co miminko? Vše v pořádku? To jako do zdi narazil?

cilkat
20. srp 2023

@ivetka7686 byl to sádrokarton, což je teda trochu pružnější, než zeď, ale ano, tomu miminku je dnes skoro 8 let a krom toho, že odrihnuti skončilo dalším kojením na uklidnění, to nemělo žádné následky.

mama_mila
20. srp 2023

@jane46 no tak nějak, dcera se minulý týden krásně rozmázla na kočičích hlavách sotva jsme vylezli z auta, řev jak blázen, ještě teď má koleno dobité, k tomu obě nohy samou modřinu 😂 taková "princezna" no 😀 se divím, že ještě neměla žádný úraz, musím zaklepat

zelenaesmolda
20. srp 2023

Kdyby byly deti tak choulostive jak si novopecene maminky mysli,tak by lidstvo davno vyhynulo

konidana
20. srp 2023

@babymama6699 telefon fakt ne, ale vysypala jsem nekolikamesicni z kocaru na asfalt🙈🤣😅

zelenaesmolda
20. srp 2023

@konidana
pak nemaji byt nase cesty sama dira 😀

konidana
20. srp 2023

@zelenaesmolda ona tam prave uz byla, a to byla ta pricina 😆

zelenaesmolda
20. srp 2023

@konidana
tak uz tam nekdo upustil dite pred tebou ocividne.chudak stat fakt,kvuli vam neustale opravovat silnice :D

jane46
20. srp 2023

@mama_mila Me nechava klidne dite na strome, s pilkou, s nozem, deti jedly travu a cucaly kameni, lezly vsude, spadly odkudkoliv... Ale jak se v lete polonahe dite rozbehne na asfaltu... Tak mam stazenou prdel a modlim se k dablu 😆😆😆 Letos pad na ceste v kempu a brutalni silnicni lisej. A to je dceri 5 let. Revem se trasl cely kemp. Fuj 😆
A tohle proste nejde predvidat... Syn si zlomil ruku minutu nez jsme sli rozbalovat darky a misto ke stromku jel na pohotovost. Autorka se taky otrka 😂

zelenaesmolda
20. srp 2023

@jane46
jak se mu to povedlo?doma po veceri?

jane46
20. srp 2023

@zelenaesmolda Jj, bezel se segrou a tatou po schodech do podkrovi, at muze prijit Jezisek... a zakopl primo mezi dvermi a vletl po hlave primo do pokoje tak blbe, ze si ji zlomil. Nechapu doted, ja cpala darky pod stromecek. Zapiral dlouho, moc chtel darky... plus ma vysoky prah bolesti. Ale dikybohu zlomil ji dobre, nemusel tam zustat a tak se za par hodin vratili a rozbalil si je. No mame historku navzdy 😆

martinka_33
20. srp 2023

@marketa1218 na padání z postele byla expert moje nejstarši, začala s tim ve dvou měsících a přestala někdy na roce když se naučila normálně slézt 😀

konidana
21. srp 2023

@jane46 nahe po asfaltu ok, ale na odrazedle bez bot, to fakt ne. Kdyz jsem neco podobneho zahlédla (u cizich, vlastni deti proste boty mit musely, i kdyz jinak behaly furt bose) , tak jsem trpela jak pes .

martinka0209
25. srp 2023

Mě obě děti spadli z naší postele a to jim bylo jenom pár měsíců a cítila jsem se jako nejhorší matka

suzanna123
25. srp 2023

@cilkat nám po příjezdu z porodnice spadl na mimino kocour - pořádnej macek to byl 😁
@jane46 u nás se taky letos třásl kemp řevem - když jsem chtěla malému sundat náplast 🤦‍♀️

hanulebrabec
25. srp 2023

Jednoho ano ale častěji si ho pustím na hlavu já:D

pampelina18
25. srp 2023

@babymama6699 ne nestalo... 😂😂 jak se může tohle povest 😂😂

kikina93
25. srp 2023

Taky spadl 😂 už je to 5let a pak samozřejmě pády z postele... Takže se priprav a pak až začne chodit 🤣

emillyhk
25. srp 2023

Taky se mi to povedlo 🙈 Ne přímo na hlavu, nejdřív hranou na rameno a do hlavy ho jakoby plácnul. Syn měl tenkrát pár týdnů a dodneška vidím, jak na mě koukal, jestli to myslím vážně 😆😂
A úplně se mi vybavilo, jak jsem tady v nějaké diskusi četla, kolik rodičů bouchne dítětem o futra. Jsem absolutně nechápala, jak se jim něco takového stane a druhý den "mrsk" a už to bylo 🙈 To už byl teda trochu větší, ani nebrečel, jen teda zase koukal, co to ta máma dělá 😄

pabka
25. srp 2023

Když byla dcera malá, skoro jsem se s ni bála k dr., ze přes same modřiny bude myslet, ze ji snad bijeme 🙈 pak přišla zlomena ruka, rozsekla pusa na šití, takže se příprav, toho ještě bude… 🙈