Ahoj maminky, chci se zeptat, od kolika let necháváte své deti spát samotné v pokojíčku? 👶 Dekuji za odpovědi 😊
Dcera spala az tak od 4, a stale chodi k nam v noci ( necelych 6 let) syn 10 m uvidíme. Zatím se koji často v noci, to by nemelo smysl.
V 1,5 roce 🙂
Malá má teď 21 měsíců a povětšinou spí sama v pokojíčku. Zrovna se snažíme jí to naučit.
Od roku a čtvrt.
od zacatku, ted ve 3 uz i v jinem patre... ale hlidame kamerou
Dcera dva roky a kousek stále vedle mě v posteli 🙂 a změnu neplánuju, nemá ještě ani pokojíček.
My kupujeme dům a když se budeme stěhovat,tak bude malému 15 měsíců, myslela jsem že ho chvíli ještě necham s námi aby si zvykl na změnu a pak bychom ho nechali v pokojíčku. Budí se v noci na pritelovo chrápání 😂
Syn od 9ti měsíců a je tam spokojený. S námi jen když je nemocný a i tak chce být spíš u sebe
Do sveho pokojíčku šli oba najednou kdyz jim bylo 6m a 2.5roku. Starší za nama courala adi do 3 let, pak šla na vysněnou palandu, kluk od roka aspoň do 7 let se téměř denně kolem půlnoci stěhoval do naší manželské.
Do svého pokojíčku hned po narození. Spala tam docela v pohodě. Pak se ve 2 letech nastěhovala k nám a spí s námi dosud (5,5). Prý se neplánuje odstěhovat 😀
Od 9 mesiacov a pritom bola kojena do 2 a stvrt roku. Spala lepsie bez nas 🙂
Mám syny 8 a 3 a pul roku po většinu spin s nimi v dětském pokoji. Protoze ten mladší spi ještě v postylce a v noci se budi na curani, ale jak je rozespali tak nevyleze a brečí jako by ho na noze brali. A než k němu dobehnu tak je schopný vzbudit toho staršího tím brekem s ještě se pocurat.
Syn šel v půl roce. Dcera ve 4 měsících
Malé budou v květnu 3 a ještě pořád nespí sama. Spím v jejím pokoji (každá ve své posteli) a stejně se v noci stěhuje ke mně 🤔😁
Nějak od 9 měsíců, taky máme chůvičku.
Stěhovali jsme se do většího bytu když synovi byl 1 rok a 2 měsíce a od té doby spí ve svém pokojíčku. V noci v postýlce a po obědě ve větší posteli. 😉
Starší syn začal spát sám v pokojíčku v necelých třech letech, ale důvodem byl malý byt než cokoli jiného 🙃 Mladšímu je teď akorát rok a už asi měsíc spí sám a jak jemu, tak mně, to neskutečně prospělo. Spí v klidu celou noc a já tím pádem taky 😀 Do té doby se nejmíň dvakrát za noc probudil, většinou za to mohl hluk výtahu nebo našich ohleduplných sousedů. A ani jedno u sebe v pokojíčku neslyší 👍
Jo a podotýkám, že taky máme chůvičku...
@monfej od 6ti měsíců
V čerstvých dvou letech si vzala v ložnici peřinu a oznámila mi, že jde spát do pokoje, že chce spát tam. A tak tam spí 🙂 Druhá půjde za ní taky tak - až si sama řekne.
Od narození, manžel chrápe, tak by ho budil, máme kamerku, a když je potřeba mám tam i postel, můžu u něj spát, ale nebylo ještě potřeba. Syn má necelé dva roky.
Od 1,5 roku, ale když se v noci vzbudí, jde k nam do ložnice.
Starší spí ve svém pokoji od narození. Kojila jsem od porodnice jednou za noc, tak to šlo. Holčičku teď máme v postýlce v ložnici. Budila by bráchu když má v noci hlad, ale hned jak vydrží spát celou noc bez kojení, půjde za bráchou do pokojíčku.
Od Silvestra 😀 Má 20 m, v postýlce u nás v ložnici už ji to bylo malé a taky jsme ji budili. Teď spí mnohem klidneji. Chuvicku máme zaplou a v případě potřeby za ní zabehnu.
Starší bude mať 3roky a mladší 2 mesiace a spinkaju vo svojich izbách, spálňu máme oproti dverám detských izieb, tak ich vždy počujem (mladší ma aj monitor dychu) a v pohode.
Dcera ma 2 a 3/4 a jeste dlouho to neplanuji. Mozna az si rekne sama. Ma 5mesicni brasku, tak mozna budou pak chtit jit spolu.