Spánek v pokojíčku. Od kolika let?

monfej
4. led 2020

Ahoj maminky, chci se zeptat, od kolika let necháváte své deti spát samotné v pokojíčku? 👶 Dekuji za odpovědi 😊

puhelin
4. led 2020

Dcera ma 2 a 3/4 a jeste dlouho to neplanuji. Mozna az si rekne sama. Ma 5mesicni brasku, tak mozna budou pak chtit jit spolu.

jirovapa
4. led 2020

@monfej dcera spí sama v pokojíčku od 1 roku. Používáme chůvičku, abychom jí v případě potřeby slyšeli. Přestěhovali jsme jí takto brzo, protože chlap dost chrápe a budil tím dceru (měla v noci čím dál lehčí spánek) a nikdo se pak moc nevyspal. 🙂

neomenia
4. led 2020

Dcera spala az tak od 4, a stale chodi k nam v noci ( necelych 6 let) syn 10 m uvidíme. Zatím se koji často v noci, to by nemelo smysl.

nazka
4. led 2020

@monfej od 1 roku a je tam spokojena. Občas v noci broukne a jde k nám. Nenutíme ji do ničeho. Teď už a velkou postel, kterou má hezky výzdobenou. Chuvicku ale máme zaplou taky pořád, už ji jsou 3 a kus.

gembula
4. led 2020

V 1,5 roce 🙂

lovemusicsun
4. led 2020

Malá má teď 21 měsíců a povětšinou spí sama v pokojíčku. Zrovna se snažíme jí to naučit.

saffy
4. led 2020

Od roku a čtvrt.

lida9
4. led 2020

od zacatku, ted ve 3 uz i v jinem patre... ale hlidame kamerou

leneee
4. led 2020

@monfej sama si rekla cca ve 4letech, od te doby tam spi, obcas rekne ze chce nekoho z rodicu k sobe,obcas usne v poho sama,obcas prijde zpet do loznice ... nijak jsme ji to neucili ani na tom netrvali a nechali ji samotnou az se k tomu rozhodne.

mourovatakocka
4. led 2020

Dcera dva roky a kousek stále vedle mě v posteli 🙂 a změnu neplánuju, nemá ještě ani pokojíček.

monfej
autor
4. led 2020

My kupujeme dům a když se budeme stěhovat,tak bude malému 15 měsíců, myslela jsem že ho chvíli ještě necham s námi aby si zvykl na změnu a pak bychom ho nechali v pokojíčku. Budí se v noci na pritelovo chrápání 😂

areh
4. led 2020

Syn od 9ti měsíců a je tam spokojený. S námi jen když je nemocný a i tak chce být spíš u sebe

gruyerre
4. led 2020

@monfej budou s námi spát, dokud budou chtít... Ale patnáctiletý výrostky už asi v posteli chtít nebudeme, doufám, že poputujou do pokoje v nějakém rozumném věku, třeba kolem 7 let 😁

konidana
4. led 2020

Do sveho pokojíčku šli oba najednou kdyz jim bylo 6m a 2.5roku. Starší za nama courala adi do 3 let, pak šla na vysněnou palandu, kluk od roka aspoň do 7 let se téměř denně kolem půlnoci stěhoval do naší manželské.

cell
4. led 2020

Do svého pokojíčku hned po narození. Spala tam docela v pohodě. Pak se ve 2 letech nastěhovala k nám a spí s námi dosud (5,5). Prý se neplánuje odstěhovat 😀

vladienka
4. led 2020

Od 9 mesiacov a pritom bola kojena do 2 a stvrt roku. Spala lepsie bez nas 🙂

martt
4. led 2020

Mám syny 8 a 3 a pul roku po většinu spin s nimi v dětském pokoji. Protoze ten mladší spi ještě v postylce a v noci se budi na curani, ale jak je rozespali tak nevyleze a brečí jako by ho na noze brali. A než k němu dobehnu tak je schopný vzbudit toho staršího tím brekem s ještě se pocurat.

luciebx
4. led 2020

Syn šel v půl roce. Dcera ve 4 měsících

hanicka_k
4. led 2020

Malé budou v květnu 3 a ještě pořád nespí sama. Spím v jejím pokoji (každá ve své posteli) a stejně se v noci stěhuje ke mně 🤔😁

hope09
4. led 2020

Nějak od 9 měsíců, taky máme chůvičku.

sarrita
4. led 2020

Stěhovali jsme se do většího bytu když synovi byl 1 rok a 2 měsíce a od té doby spí ve svém pokojíčku. V noci v postýlce a po obědě ve větší posteli. 😉

petaska
4. led 2020

Starší syn začal spát sám v pokojíčku v necelých třech letech, ale důvodem byl malý byt než cokoli jiného 🙃 Mladšímu je teď akorát rok a už asi měsíc spí sám a jak jemu, tak mně, to neskutečně prospělo. Spí v klidu celou noc a já tím pádem taky 😀 Do té doby se nejmíň dvakrát za noc probudil, většinou za to mohl hluk výtahu nebo našich ohleduplných sousedů. A ani jedno u sebe v pokojíčku neslyší 👍
Jo a podotýkám, že taky máme chůvičku...

petrazelhoty
4. led 2020

@monfej od 6ti měsíců

madbetka
4. led 2020

V čerstvých dvou letech si vzala v ložnici peřinu a oznámila mi, že jde spát do pokoje, že chce spát tam. A tak tam spí 🙂 Druhá půjde za ní taky tak - až si sama řekne.

mariladka
4. led 2020

Od narození, manžel chrápe, tak by ho budil, máme kamerku, a když je potřeba mám tam i postel, můžu u něj spát, ale nebylo ještě potřeba. Syn má necelé dva roky.

emamaira
4. led 2020

Od 1,5 roku, ale když se v noci vzbudí, jde k nam do ložnice.

lennus
4. led 2020

@monfej Děti mají svůj pokojíček teprve od podzimu, takže on od skoro 6 a dcera od 1,5 roku, jsou tam spolu.

nik1
4. led 2020

Starší spí ve svém pokoji od narození. Kojila jsem od porodnice jednou za noc, tak to šlo. Holčičku teď máme v postýlce v ložnici. Budila by bráchu když má v noci hlad, ale hned jak vydrží spát celou noc bez kojení, půjde za bráchou do pokojíčku.

monouch16
4. led 2020

Od Silvestra 😀 Má 20 m, v postýlce u nás v ložnici už ji to bylo malé a taky jsme ji budili. Teď spí mnohem klidneji. Chuvicku máme zaplou a v případě potřeby za ní zabehnu.

7ammy7
4. led 2020

Starší bude mať 3roky a mladší 2 mesiace a spinkaju vo svojich izbách, spálňu máme oproti dverám detských izieb, tak ich vždy počujem (mladší ma aj monitor dychu) a v pohode.