Ahoj, měla bych dotaz - jak spí Vaše miminka ? Máme doma kloučka, čerstvých 7 měsíců, a nechce spát v noci a skoro ani přes den :/ v noci se s pláčem budí téměř každou hodinu ( kojime ) a tak 3x -4x týdne se stane že se vzbudí ve 2 hodiny ráno a už nechce spát...všechny kamarádky, co mají mimca, tak jim pěkně spinkají - nemáte to někdo také tak ? Děkuji 🙂
@ewcza ahoj nám teď bude půl roku a jsme na tom podobně. Je na UM a stejně se budí. Někdy je vzhůru 10x za noc někdy 2x. Taky mi dělal že se ve 3 ráno probudil a já s ním seděla v obýváku třeba hodinu i dyl než se mu chtělo zase spát 😁Když byl maly tak spal krásně ale prijde mi že to je od ty doby co začal být aktivní 😊tak i když spí tak vidím že hází nožičkama. Zkoušeli jsme si dát postýlku na jiné místo, to taky nezabralo 😁tak čekám až to časem zmizí samo 😁
@ewcza
me ten matersky plural uplne trha usi,obcas mi to taky sice ujede ale vetsinou teda mluvim o nas obou rozdelene a v jednotnych cislech :D
@zelenaesmolda jasný , také ho nemusím 🙂 ale ujíždí mi to dost často 🙂))
Taky se mi stava, že se vzbudí a treba od ctyr do sesti je vzhuru. V sest ho pracně uspim, ale v sedm uz vstane definitivně. A kromě toho se jinak budi taky co 2h. Mam petimesicniho. Dcera to mela podobne. Teprve od odstavení v 18m spi celou noc. Dospavam to pak dopoledne... A o víkendu, když manžel hlida.
A zkoušela jsi spát s ním v posteli?
@uzivatelkapetra zkoušela, je to stejné....navíc mám strach, tě ho přítel zalehne, takže pořád kontroluji aby se moc nepresouval k němu
@ewcza všechny kamarádky? a to víš jistě, mě vždycky tyhle kecy pobaví, všem dítě spí, jen mě ne... Hold máš miminko, které očividně nespí, vem si ho k sobě do postele, neboj ani jeden z vás ho nezalehne, mám to vyzkoušeno na svých dětech, které se mnou spí v posteli, syn dokonce od narození a spí celou noc, mé děti totiž vyžadujou "cítit" maminku a tak spí celou noc...
A 7měsíční prcek už není úplné miminečko, už se prostě budí, hold to nebude úplně klidné miminko jak si nejspíš myslíš a třeba se mu už začínají prořezávají zoubky, že je neklidný a to se už třeba moc nevyspíš vůbec...
Já spím s malou v posteli a zatím v pohodě. Některé děti to tak mají, ale třeba naše malá je neklidná, dokud si k ní nelehnu. Pak se sice budí, ale jen na kojení ( ani to kolikrát nevnímám). A zatím jí nikdo nezaleh.
Třeba ho trápí zoubky .. moje dcera teda taky spí celou noc. Zkusit přes den maximálně unavit.
@ewcza
kdo jeste krome tebe koji? :D