Silné krvácení 4. týden po porodu. Jet opět do nemocnice?

strasidelko
26. lis 2019

Ahojky všem jsem čtyři týdny po porodu a druhy den mám silné krvácení.
Toto krvácení jsem měla druhy týden také a šla jsem na kontrolu kde mi dali léky na vypuzeni očistku a vše přestalo. Zhruba na týden s nyní je to tu zas.

Přitom na kontrole mi dr řekla ze už je tam jen něco málo maličko a ze to je dobre.

Nevím zda jet zase do nemocnice. Bolest podbrisku je jiná než u MS taková bodava uprostřed podbrisku na jednom místě.
Každou necelou hodinu musím měnit plnou porodnickou vlozku krve.

neomenia
26. lis 2019

Tak to jed hned, pokud je to takto silne krvácení. Pro klid určitě. Ja byla na revizi 3 t po porodu, vysel ze me velky zbytek blan.

strasidelko
autor
26. lis 2019

@neomenia no za chvíli pojedu. Jen mám strach aby mi nechtěli delat v anestezii. Děla se to kdyžtak v lokální ? Nebo mi snad daji jen léky ? Ach jo jako by nestačilo ze malá má tříměsíční koliku a jen řve

janule1940
26. lis 2019

Taky bych jela,pokud je náhle takto silné krvácení plus bolest.

neomenia
26. lis 2019

@strasidelko me dali narkozu, bez narkozy toby byl opravdu středověk 😒, hned jsem mohla ale kojit. Byla jsem tam po tom pres noc, ale jen proto, že jsem orisla večer. J ok nak by me pustili cca po 4 h. Mas hlidani pro mimi?

strasidelko
autor
26. lis 2019

@neomenia no nemám hlídání. Teď prijede manžel z práce aby pohlidal co já si tam dojedu.
Jde mi o to jestli dávají třeba lokální anedtezii jako když má někdo třeba císaře tak nemusí mít celkovou.

neomenia
26. lis 2019

Neni to takova ta klasicka velka narkoza jako u delsich operaci, je bez intubace, ale pri vedomi nejsi. Zakrok trva cca 10 minut, ale domu te pusti spis za par hodin...

strasidelko
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
strasidelko
autor
26. lis 2019

@neomenia závěr od doktora zní. Něco tam je a tece to tudíž to je asi menstruace. Jelikož nekojite mohla projít dříve. To je super no.