Praha - místo kde mohu nakojit a přebalit v klidu své dítě

kacenkapotmesilova
12. led 2019

Dnes jsem byla s malou na procházce asi tak hodinu v Šáreckém údolí.
Po návratu z procházky byla malá pokaděná vůbec netuším jak dlouho v tom byla.
Stane se něco když v tom byla chvíli řekněme tak půl hodiny opruzená nebyla.
Já mám problém to občas poznat i doma když se mi po přiznám se, moc nesmrdí.
Libilo by se mi kdyby existovala nějaká aplikace do mobilu s dětskými koutky kde to má člověk honem hledat.
Zatím jsem byla venku jen na chvíli, až dnes na dýl tohle se mi stalo prvně.
Je na Praze 6 nějaké zázemí pro miminka nebo to mám nechávat na doma ařešit to až bude větší.

lolam10
13. led 2019

@kacenkapotmesilova nic se nestane kdyz ji hned neprebalite.max.bude trochu opruzena.jinak ja obvykle prebaluju v kocarku(v lete,v zime venku neprebaluju) a kojim na lavicce.ale jinak se da treba v obchodnim centru,v knihovne a asi i v kazde restauraci nebo kavarne(napr.na zachode).nemyslim si ze by vas vyhodili kdyz potrebujete nakojit,to kazdy pochopi...

neomenia
13. led 2019

Kojim na lavicce, prebalim v kocarku, pokud je trochu teplo.

eldrag
13. led 2019

u Div. šárky jedine mc donald jine misto tu moc neni.

mikiva
13. led 2019

Na prebaleni obchodni centra (mivaji i kojici koutky), ty ovsem na Praze 6 prakticky nejsou... Prebalovat se da i na WC v metru, v Dejvicich WC pro invalidy v technicke knihovne, Kaudland v Podbabe ma mit prebalovak. Ten Mekac u Divoky Sarky. Mozna bych koukla na Shellku kousek dolejc na Evropske.

merope
13. led 2019

Co jsem kdy byla v MCDonalds, tak většinou na záchodech pro invalidy mívají přebalováky. Mívají to i dobře označené.

petrak15
14. led 2019

Nakojit se necha i v hm nebo c&a kabince. V lete na detskych hristich v parcich.