Plenky Pampers. Zkušenosti - lepily se u Vás k zadečku miminka?

haninka83
30. bře 2020

Zdravím,
mám dotaz na zkušenosti z plenkami Pampers. Právě používám "jedničky" Pampers Premium Care a téměř při každém přebalení se děje, že jsou přilepené k zadečku miminka. Přebaluji před každým kojením, cca 2-3hodiny. Někdy i oplachuju zadeček pod vodou. S jinou značkou, kterou jsem měla předtím, se mi to nestalo. Mám teď už jen tyhle a docela slušnou zásobu. Vždycky jsem měla za to, že Pampers jsou nejkvalitnější.

krupka3
30. bře 2020

Pampers jsou hnus, kup si neco kvalitnejsiho. Muumi Baby, Moltex, pripadne Mon Peri Eco Comfort nebo Eco by Naty.

klko
30. bře 2020

@haninka83 ahoj.
Nevím jestli nejkvalitnější. Ale já je používala u 1. I u 2.
Jiný nechci. Vždy jsem se zklamala. Dětem vyhovuji-ale každé dítě je jiné. Začíná jsem na premium care a postupně přešla na akctive baby

krupka3
30. bře 2020

Jeste nekteri hodne doporucuji plenky z DM.

lolam10
30. bře 2020

Oni maji takovou sitku jakoby ktera se lepi.myslim ze to nicemu nevadi...

goovana
30. bře 2020

Já mám teď momentálně pro Anežku pampers sleep and play 3 a jsme s nimi velice spokojeni. Malá nemá žádné opruzeniny ani žádné jiné vyrážky a jako plus mají, že voní po heřmánku.Měla jsem lupilu a ty mě velice zklamali. I po prebalovani po 2 hodinách byli vždy pročurané.

puhelin
30. bře 2020

Mam dobrou zkusenost s plenkama Dada a Babylove. Pampers PremCare jsem mela balik vel. 2 a ppslala jsem je dal.

eithelwing
30. bře 2020

Pampers byly pro mě zklamání. Smrděly, hned sakly. Mon peri to samé.
Po lidl plenkach byla dcera osypana.
Nejvíc nám vyhovovaly dm babylove. Je to asi velmi individuální.

Na druhé tu mám opet dm babylove, plus na zkoušku všude chválené dada.

daasqua
30. bře 2020

Pamper jsem taky používala zpočátku, ale ta připláclá síťka (a jiné věci) mi taky nevyhovovaly. Navíc holka potom měla dost opruzeniny a trvalo, než se to zklidnilo. Před časem jsem vyzkoušela natahovací kalhotkové plenky Pampers (pro starší dítka) a taky měla holka často pupínky. Takže u případného druhého dítěte už Pampers kupovat nebudu, je tam zbytečně moc materiálu, je to parfemované a zbytečně je na "pipce" vedro. Jsem spokojená s Dada či DM (tam už větší velikosti vyjdou dráž a podle mého méně pojmou než Dada).
Jinak pokud nemá mimčo opruzený zadeček, tak to nevadí, že se ta síťka přichytne. Časté přebalování je dobré, zvlášť když teď mimča pořád kadí a kadí (a ne jen jednou za den). Hlavně sleduj, aby nezačínalo někdy opruzení a při jakémkoli náznaku hned pořádně namaž něčím pořádnějším a přebaluj častěji či větrej. Tím, jak je v Pamperskách větší teplo, tak potom se to rozleze rychleji a hůř (můj názor).

syslounek
30. bře 2020

Plenky jsou velmi individuální. My jsme spokojeni s DM babylove a Pampers activ baby (ale dáváme hlavně na noc, přes den hodně latkuju). Kamarádce se po pampers dcera strašně oprudila. K narození syna nám dala svou oblíbenou značku se kterou je ona spokojená a syna jsem stále převlékala, protože se prokadil až na záda. Ze začátku to chce hodně zkoušet.

laloogrey
30. bře 2020

My od začátku používáme Pampers a jsme s nimi spokojený, nikde se nám nic nelepí, malá není opruzená, prostě žádný problém. Zkusila jsem Lupilu a po nich se malé udělala vyrážka na bříšku...

ondul
30. bře 2020

Dostali jsme balík těchto Premium darem k narození a dopoužívala jsem je horkotěžko.
Jinak látkuju a tyhle plíny byly fakt hnus. Ta síťka tam a hlavně strašně smrděj.

haninka83
autor
30. bře 2020

Moc všem děkuji za názory a rady 🙂. Je jasné, že každému vyhovuje něco jiného. Zatím jsem zkusila Mon Peri (kvalita mi nepřišla úplně top, ale nakonec v porovnání s Pampers bych řekla lepší) a Lupilu (to byla hrůza). Hodně jsem četla o doporučení Babylove z DM. Tak ty určitě vyzkouším. Přesně, jak tu píšete, je to tou síťkou. Ta se hrozně lepí, tahá mu to kůžičku a malý brečí jak kdybych ho vraždila 🙂. Sice opruzený není, ale tohle se mi nelíbí. Taky má podrážděná třísla. To nevím, jestli je taky z nich, ale předtím to neměl. Fakt zklamání. Ještě jednou díky všem 😉

misel027
30. bře 2020

Používám Pampers a jsem spokojená, ale teď mě to láká vyzkoušet ty z DM,tak uvidím .

puhelin
30. bře 2020

@daasqua Ted uz se to otocilo a Babylove jsou levnejsi nez Dada (konkretne jsem kupovala vel. 4)

lucifux
30. bře 2020

Já mám odzkoušené spoustu plenek, ale za mě a mé dva syny jsou top babylove DM, Dada a pampers sleep and play. Čekám 3 miminko a zase půjdu jedině do těhlech. Nic jiného v baráku nechci. Mladší syn (1) je na prdelku citlivý, ale jako fakt hodně. Takže jsme zkusili kdeco a fakt se u nás osvědčili jen tyto 3 značky.

zuzita15
30. bře 2020

@haninka83 mne pampersky smrdi, ackoliv ted mam pro dcerku bile pants a jsou super. Kdyz byla malinka, pouzivala jsem Happy Bella, pak stridala s Dada. Babylove mne nevyhovuji, jednou mi ji pujcila kamaradka a dcerce protekla (asi podruhe za celou dobu, takze toho zrejme moc nezadrzi, a to prebaluju casto). Pak jsou super pleny od Hippu, ale ty se v CR nedaji bohuzel koupit. Lidl a Tesco katastrofa, chce to do plen trosku zainvestovat.

daasqua
30. bře 2020

@puhelin Jo, teď u Dada 4 zmenšili balení a cena narostla :-/ Naštěstí mám ještě megazásobu z minulosti, kdy jsem je chytla celkem levné. No snad už konečně dcera bude chodit na nočník 😀

jjasmina
30. bře 2020

My máme doma ruzné značky, ale pampers taky dobrý, hlavně na jedničkový jsem v obchodě narazila jen na pampers

puhelin
30. bře 2020

@daasqua Ja jsem mela obrovske zasoby pro dcerku, ktera se nam ze dne na den odplenkovala. Tak je ted mel syn a ja u prvni objednavky s hruzou zjistila, ze se fialove prestaly delat.

zatecka0
Odpověď byla odstraněná
Zobraz
sabca21
22. dub 2020

no já s nima taky nemám dobrou zkušenost a tak jsem přešla na jinou značku a zatím teda bez problémů