Pasení koníčků a hračky - stále nic. Je to možné?

rezena12
14. říj 2023

Ahoooj všem je možné že ve 3 měsících.. a jsme narozený tedy o měsíc dříve takže korigovane 2 měsíce.. stále nepaseme koníčky a nezajímají nás hračky? 🤦‍♀️

lichozroutsudy
14. říj 2023

@rezena12 Tak to je pruser. Kdyby se to tykalo jen miminka, rekla bych, ze ma cas a vse je ok. Ale kdyz ani ty nepases konicky a nezajimaji te hracky, tak je to fakt v pytli. Velka tragedie, je mi to moc lito a doufam, ze se z toho brzy dostanete. 😭

optimistic
14. říj 2023

@rezena12 Dobrý den, nemějte strach, určitě vše dožene 🙂 Při pasení koníčků je důležité, co nejčastěji pokládat na bříško. Některé děti pláčou, tak začínejte pokládat na svou hruď. Když je diastáza, taky nechtějí být na bříšku. Prostudujte si k tomu nějaké materiály. Např od Petry Pomajbíkové, od Michaely Kačírkové, na YT Tereza NaSe apod. Nejlepší výsledky jsem u našeho dítěte měla se cvičením na míči. Cvičila jsem dle knihy od P. Pomajbíkové a dle Tereza NeSe na yt. Velmi důležitý je ten cvik s ručičkama na zmiňovaném yt. Ten doporučuje hodně fyzioterapeutů.

optimistic
14. říj 2023

Plus důležité je, aby nezaklánělo hlavu, ale zvedalo se od trupu. Poznáte dle vrásek, viz výše zmiňované materiály. Držím palce 🙂

me_druhe_ja
14. říj 2023

@lichozroutsudy Ale beze srandy: mě hračky nezajímají. 😀
Teda jen ty dospelacky 😀

zelenaesmolda
14. říj 2023

@lichozroutsudy
ja taky konicky nepasu a z hracek tak leda pc hra 😂

martinka_33
14. říj 2023

@me_druhe_ja
@zelenaesmolda nápodobně 😂😂😂

daasqua
14. říj 2023

@rezena12 Dcera začala až po 3m, měla hubené tělo a velkou hlavu, tak to pro ni asi bylo těžké. Chodili jsme na fyzio. Na kolenou pak byla brzy a chodila samostatně od 10,5m, je motorický šikovná. Říkala vám na to pediatra něco?

janule0123
27. říj 2023

@rezena12 stačí když budou hračky zajímat dite, me baví taky až lego a dal 😏ne vážně …teda nejzajímavější pro ty prcky na start jsou ty kontrastní obrázky 🤣když je měl pásl hezky, když je neměl, tak byl jak placka, nejaci plysoni a hrkačky na koniky neměly efekt na tom začátku … na hraní na zádech Jo, ale na koně nen…ale Jo muže tam byt něco špatně, něco neseplo… pokud vás dětská pozene na vojtovku … nebala bych se toho, pokud je potřeba je super.na kontrole nerikala nic?