Ahoooj všem je možné že ve 3 měsících.. a jsme narozený tedy o měsíc dříve takže korigovane 2 měsíce.. stále nepaseme koníčky a nezajímají nás hračky? 🤦♀️
@rezena12 Dobrý den, nemějte strach, určitě vše dožene 🙂 Při pasení koníčků je důležité, co nejčastěji pokládat na bříško. Některé děti pláčou, tak začínejte pokládat na svou hruď. Když je diastáza, taky nechtějí být na bříšku. Prostudujte si k tomu nějaké materiály. Např od Petry Pomajbíkové, od Michaely Kačírkové, na YT Tereza NaSe apod. Nejlepší výsledky jsem u našeho dítěte měla se cvičením na míči. Cvičila jsem dle knihy od P. Pomajbíkové a dle Tereza NeSe na yt. Velmi důležitý je ten cvik s ručičkama na zmiňovaném yt. Ten doporučuje hodně fyzioterapeutů.
Plus důležité je, aby nezaklánělo hlavu, ale zvedalo se od trupu. Poznáte dle vrásek, viz výše zmiňované materiály. Držím palce 🙂
@lichozroutsudy Ale beze srandy: mě hračky nezajímají. 😀
Teda jen ty dospelacky 😀
@lichozroutsudy
ja taky konicky nepasu a z hracek tak leda pc hra 😂
@me_druhe_ja
@zelenaesmolda nápodobně 😂😂😂
@rezena12 stačí když budou hračky zajímat dite, me baví taky až lego a dal 😏ne vážně …teda nejzajímavější pro ty prcky na start jsou ty kontrastní obrázky 🤣když je měl pásl hezky, když je neměl, tak byl jak placka, nejaci plysoni a hrkačky na koniky neměly efekt na tom začátku … na hraní na zádech Jo, ale na koně nen…ale Jo muže tam byt něco špatně, něco neseplo… pokud vás dětská pozene na vojtovku … nebala bych se toho, pokud je potřeba je super.na kontrole nerikala nic?
@rezena12 Tak to je pruser. Kdyby se to tykalo jen miminka, rekla bych, ze ma cas a vse je ok. Ale kdyz ani ty nepases konicky a nezajimaji te hracky, tak je to fakt v pytli. Velka tragedie, je mi to moc lito a doufam, ze se z toho brzy dostanete. 😭