Ahoj, úplne som nepochopila z oficiálneho popisu. Sú Pampers Pure ekologické plienky? Teda rozložiteľné a ak áno, tak neviete niekto, do akej miery? 🙂 A ak ich niekto už skúšal, sú veľmi hrubé ako iné eko plienky, alebo skôr také tenšie, blišžie k Pamperskách obyč ? Ďakujem. 🙂
Já je zatím nezkoušela, ale vše, co jsem o nich četla, bylo krásné. Dcerka snese málokterou značku (teď je na plínkách Dada v kombinaci s látkovými plínkami), ale ráda bych je vyzkoušela. Třeba jí právě Pure sednou 🙂
Přirovnala bych je k premium care, mají ten proužek, na "tloušťku" jsou podobné. Jsou trošku větší (když porovnávám vel 5 premium c. a 5 pure), jsou na dotek jemnější, takové víc hebké. Zkoušeli jsme je, ale už je nekoupím. Hodně v nich smrdí moč, Adovi nesedí kolem nožiček, nechápu jakto, možná je to tím, že je ta plínka trošku větší..V noci protečou, měl vlhký i předek pyžámka. Za mně zklamání, dost jsem na ně sázela, chtěla jsem přejít z premium care protože na "omak" jsou fakt daleko příjemnější, nesmrdí tolik chemicky.