Odmítá mě vlastní syn 15 m.

i_vet2
26. lis 2021

Ahoj holky, prosím zažili jste některá, ze dítě preferuje otce ale ne jen to ze se těší když dojde z práce to je normální.. ale co se děje u nás už mě psychicky vyčerpává , syn má 15 měsíců a už před prvním rokem začal tíhnout k manželovi .. jsou situace kdy přijedou s manželem já se Těším a on ke mě nechce ani jít jen spusti šílený řev , když ke otec doma nemůžu ho pochovat nic okamžitě chce jít za nim mě odmítá a řve u mě .. u svoji maminky já to nechápu taj hrozne mě to bolí až jsem psychicky vydeptana.. když jsme spolu sami tak pohoda chováme hrajeme si všechno v klidu ale objeví se tata za rohem mě ignoruje a hned začne rvat a vynucovat si pozornost po něm a jen s nim , když upadne chci ho utěšit tak šílený řev a když vezme tata tak klid .. nerozumím tomu , nic špatného jsem mu nikdy neudělala , starám se na 110% to manžel péči moc nedá jen ty hry .. uspavat musím sama když tam je tata okamžitě řve ze chce za nim , já to už nezvladam takové odmítání nevím co dělat a jak se chovat , jsem přece maminka dávám mu vše lásku a péči na milion procent a on mi žádnou nevrací to mě bolí, když jsme na návštěvě tak já hl nemůžu ani vzít , tchyně už kouká co jsem za matku a všichni si toho všímji a nikomu to dítě nedělalo každý mi řekne ze dítě tíhne k matce .. no tak na mě se dívají jak na krkavci matku za kterou nechce jít vlastní dítě a já se tolik stydím a tak doma brecim.. on jde i za švagrovou a švagrem a za mnou nechce , prosím měl jste to někdo tak a srovná se to někdy ? Já nemám moc sílu už .. popravdě mě to ničí, je to moje vymodlene miminko a já jsem se těšila jak budu maminka a tolik se snažím a tohle mám na oplátku a už jsem z toho psychicky špatná .. být odmítána vlastním dítětem to opravdu bolí

sirinfirst
26. lis 2021

@i_vet2 dcera taky měla takové období, pak zase jen maminkovské, je to asi normální. Druhý syn (teď 4 r) je tedy mamánek a vždycky byl, ale zrovna dnes, když byl s manželem, než jsem si došla k doktorovi, a pak jsem si ho vyzvedla, že pojedeme domů, šílený řev, že se mu bude po tatínkovi stýskat (manžel normálně odpoledne přijede z práce domů)🤦

barmil
26. lis 2021

@i_vet2 ty jsi nudná, jsi s ním pořád a vychovavas, Ty jsi jistota. Táta, švagr, kdokoli jsou zpestreni, proto jsou atraktivní, navíc s nim jen blbnou, nic po něm nechteji.
U nás takhle u prvni dcery byl největší idol deda a to ho viděla jen večer třeba na hodinu, ale mohla se z něj zblaznit. A teď 18m syn, kdyz vidí, že jde domů dcera, tak ji vítá jak kdyby ji neviděl roky a ne pár hodin. A když přijdu ja třeba ze cvičení, tak si ani nevsimne, natoz že by mě vital.

jjasmina
26. lis 2021

@i_vet2 ses nudný stereotyp a ste spolu často, tatínek je zpestření, mě to občas taky vadilo, ale nakonec, když tak touží po tatínkovi uvar si kafe, dej si zákusek a vyhod si nožky nahoru ❤️

lilianapul30
26. lis 2021

Je to stejné jako s manželem. Když jste spolu 24h v kuse tak si začnete lézt na nervy, je to normální. Co bych za to dala kdyby mé děti chtěli jen tatínka :D Užívej si to, syna to jistě přejde. 🙂

merope
26. lis 2021

U nás taky šíleně často chtěl k tatínkovi - až jsem jednou řekla něco jako "tatínek ale není v kanceláři, on je doma" - no a bylo to venku - "do kanceláře, zmrzlinka, čokoláda" (chlap má v kanceláři v kuchyňce hořké vysokoprocentní čokolády v dolní poličce, tak se to tam naučil loupit, co uměl chodit - no a do mrazáku pro malého kupuje nanuky, to já doma nemám, protože jak je koupím, mě honí mlsná a je sním sama 😀 ).

jako_mala_holka
26. lis 2021

Myslím si, že to je normální, u nás to bývá často podobné... Dřív mě to mrzelo, už jsem si zvykla a jsem ráda, že spolu mají krásný vztah a já si i odpočinu... Je pravda, že manžel se o ní stará od narození podobně jako já, krmí, uspava, prebaluje, hraje si... Takže popravdě se tomu ani nedivím, navíc spolu jsou třeba jen 3 hodiny denně plus víkendy, takže... Prostě je jí vzácnější... Když jsme spolu doma samy, tak to je samá pusinka a máma máma, jak přijde manžel z práce, může se zbláznit a já chvíli skoro neexistuju 😄

ito
26. lis 2021

Syn bude mit 2 a taky ma ted obdobi. Vidi tatu min a kdyz je pak delsi dobu s nami tak chce jen jeho. Chapu, ze to zaboli, ale musis to prijmout. Mozna se to zmeni a mozna taky ne nebotreba az kdyz nastoupis do prace. Dulezite ale je, ze kdyz jste spolu sami tak za tebou chce, ty chvilky vas dvou o samote jsou nejdulezitejsi. ;) Ja si treba uzivam, dkyz jsme na navsteve, ze dite chce tatinka a ja mam klid si vypit kafe, popovidat,...

izzylka
26. lis 2021

Však je to normální 🤷🏻‍♀️ s tebou je furt, táta je mu vzácnější 🤣 u nás je to stejné, a to je synovi už 5 let 🙈

mysh_me
26. lis 2021

Nesmis si to brat osobne! Ja to mam stejne, ale neberu to tak ze me mala odmita, ale ze si proste chce uzit toho, koho tak casto nevidi, at uz tatu nebo na te navsteve. Dite je zvidave a chce poznavat svet, poznavat lidi, tak vyuziva prilezitosti kdyz je ma. Vubec to nevypovida nic o tobe, ani o tom jaka jsi mama. Nevztahuj to na sebe, to dite to ani nemysli vuci tobe. Soustredi se proste na to, co mu v tu chvili pripada nove, zajimave, nezname. Vyuzij ty chvile kdy te nepotrebuje a odpocivej! Pak si ho uzijes zase az budete sami.

zmrzlinka
27. lis 2021

@i_vet2 je to normální.Neber si to tak osobne.

syslounek
27. lis 2021

Jak už bylo řečeno, je to normální, záleží na povaze dítěte. Dcera byla taky taková, syn je pro změnu maman a je to ubíjející. Máma obleče, máma ubuje, máma nachystá jídlo, máma umyje..., ale přitulit se jde k tátovi. Táta je na tulení a hraní, máma je otrok na práci. Ale taky má dny, kdy na něj nesmím sáhnout.