Nespokojené kopání v 5 měsících. Máte podobnou zkušenost?

sarkat19
15. srp 2019

Ahoj,
Moje dcerka se ted nejak prestala chtit obracet na brisko, zato lezi na zadech a kope rucickama a nozickama jak das a vydava u toho nespokojene knuceni a kdyz do par minut neprijdu, tak to prejde v plac.
K tomu s timhle prelomem take velice neklidne spi.
Nejdriv jsem myslela ze je to neco jako: Na brisku se stejne dal nedostanu, tak na to pecu a budu na zadech.
Kazdopadne to momentalne neni zadne spokojene miminko 😞
Ma nekdo z vas podobne zkusennosti?

kittyy17
15. srp 2019

@sarkat19 nudí se a chce pozornost

neomenia
15. srp 2019

Ahoj. Syn za tyden 6mesicu uplne stejně. Nebavi ho hrat si, jen by se nosil. Asi chce vidět dal, než vidi, když je na bříšku. Přitom dříve byl uplne pohodový, vyhral si sam... Ted mi pripada, ze rozum predbehl jeho pohybove schopnosti. Ze by uz chtel jinou zabavu, pohybovat se, objevovat, ale motoricky na to ještě nemá, tak porad jen kvici, jeci a je nespokojeny. Věřím, že se to zlepší, az se bude plazit.

sarkat19
autor
15. srp 2019

@neomenia taky mam takovy pocit, ze je holt frustrovana. Ale zase clovej je nemuze nosit porad, to se pak nebudou snazit se posunout dal...🙈

uzivatelkapetra
15. srp 2019

A zuby nebudou? Když všechno bolí, člověku se nic nechce

kittyy17
15. srp 2019

@sarkat19 chce objevovat, i když na to pohybově ještě nemá. je zvědavá, a to je dobré. Těch pár měsíců ji nos, ukazuj jí věci na poličce, výhled z okna, super je zrcadlo. Pak se naučí lozit a nebude tě potřebovat...

drakenn
15. srp 2019

Poriď si šátek