Ahoj holky, chci se zeptat, která z vás nedala očkovat svoje mimčo? Myslím žádné očkováni ani to povinné.
Byl s tím problém? A můžu se zeptat u jakého dr. jste, který nemá problém neočkovat?
Moc děkuju 🙂
Povinná očkování jsou povinná z dobrého důvodu. Doufám, že jsi jen troll, pokud ne, kvůli takovým, jako jsi ty, klesá proočkovanost v populaci a objevují se opět nemoci, které už prakticky neexistovaly. Tak jen doufám, že pokud tvé dítě chytí nějakou smrtelnou chorobu, že tím nenakazí nikoho jiného nebo se nebudeš kvůli tomu soudit s lékaři.
@andrejkaav20 u jakého doktora jsme vám asi moc nepomůže, vzhledem k tomu že jste z Jičína 😂😂
@andrejkaav20 pokud nechcete očkovat a věříte kecum např. Z Rozalia atd....tak jeďte třeba do Afriky. Tam si žijte a neočkujte sebe a ani děti.
To jsou zase věcné příspěvky 🙄 Zkus spíš třeba fb skupinky maminek přímo z místa bydliště. Tady jsme mnohdy přes celou republiku, tak ti třeba rada na pražskou lékařku nebude moc platná.
Ptala jsem se snad na vaše přihlouplé narážky? Argumentu a důkazů že očkování škodí mám dost, ale nepřišla jsem se sem hádat s ovcema. Takže si běžte ke svým dětem než aby jste tu psali věci na který se vás nikdo neptal.
@sigyn ona se určitě bojí těch pověr s autismem. Nebo vedlejších účinků očkování. Jsou totiž mnohem nebezpečnější než samotná nemoc, proti které se očkuje 🙄. Ono totiž je daleko horší, když dítě možná bude mít po očkování lehce zvýšenou teplotu nebo bude půl dne mrzuté, než když třeba bude mít celoživotní následky po prodělané nemoci nebo, nedej bože, umře.
@andrejkaav20 když si se nepřišla hádat, tak svůj příspěvek smaž a běž přidat příspěvek i finanční😜 třeba do Rozalia 😜🤣
@andrejkaav20 Ptala jste na veřejném foru a já se vás slušně také zeptala. Zrovna máme s prckem za sebou už 9 očkování a světe div se - nemá ani autismus, ani změnu osobnosti či jiné kraviny, se kterými vždycky přijdou "neovce" (sice jste ovce, které jen bečí na druhou stranu, ale to je asi jedno 🙂. Však přece když si za svým názorem stojíte, tak proč se stydíte o něm mluvit?
@andrejkaav20 Pevne verim, ze problem neockovat maji vsichni lekari, krome par pomatencu.
@andrejkaav20 moje kamaradka nema ockovane deti. Chodime ke stejne doktorce, ale je to v Praze
Dítko vám jednou poděkuje, až bude mít trvalé následky po nějaké vážné prodělané nemoci, kde by pomohlo očkování. ☹
Povinna ockovani maji velky smysl a pozitiva jednoznacne prevazuji nad riziky. Jsem ockovaci, nechtela bych videt sve deti umrit treba na pneumokokovou infekci. Vzdycky je treba hledat, proc se ockovani dela a zda ma smysl. Treba ockovani na chripku moc velkych pozitiv a prinosu nema a chystane ockovani na kovid take ne. Nenechala bych diteti dat ani jedno, a to ani kdyby to bylo povinne. Presto si troufnu tvrdit, ze neockovat proti cernemu kasli, zardenkami, spalnickam ci tetanu, muze jen clovek rozumu mdleho ci vyplachnuteho konspirackami.
Sestřenice nedala ani jedno ze tří dětí. U doktorky normálně jen podepsala papír a tím to zvadlo. K očkování nakonec ale stejně došlo kvůli přijetí do školky.
Jinak já dala pouze povinná očkování co nejdýl to šlo
@andrejkaav20 Můžu jenom jednu otázku mimo očkování... Jak se stavíte k homeopatikům?
@andrejkaav20 a mohla bych poprosit o nějaké internetové odkazy či mi doporučíš nějakou literaturu, kde je nezpochybnitelný důkaz o škodlivosti očkování? Díky 🙂
@hasara33 Nedá, smazala účet.
To zase troll nebo paní neunesla, že tady nejsou všechny nadšené ezo maminky?😀
@sudylichozrout proč mě to nepřekvapuje? 🤔🙄
@sudylichozrout Úplně přesně souhlasím. 🙂 Chřipku nebo covid nikdy. Zbytek opravdu nedokážu pochopit, že přibývá matek, který nechtějí očkovat. Ještě pochopím, že a očkováním čekají delší dobu, ale vůbec? Fakt nechápu.....🤷
@andrejkaav20 Hele a tvé dítě nebude chodit pak mezi lidi, ani do školky, školy? Já jen, že v dnešní době migrace Ukrajinců, Rumunů, Vietnamců sem znovu proniká třeba černý kašel nebo spalničky. A to může být pro tvé neočkované dítě smrtelné, jsi a tím smířená????
@sudylichozrout já bych teda pro úplnost dodala, že očkování na chřipku v některých ondikacích smysl má - především polymorbidní křehký senior v kolektivu v ústavní péči.
@drep Jj, díky za doplnění.
@misu8 jen pri úplnost, existují bohužel nezadouci účinky očkování, které jsou velmi, velmi vzácné, ale o to závažnější a troufám si tvrdit, že mírou závažnosti mohou jit ruku v ruce s tou onou nemoci, proti které se původně ockovalo. Nejčastější n. účinky jsou tebou zmíněné teploty a mrzutost, ale tím to nekdy ( naštěstí vzácně) nekončí. Proto některé mamiky neockuji, ze se toho boji. I když v 99% očkované dítě ma z očkování benefit, o tom žádná.
@andrejkaav20 Sice sme na SVK ale ano syn nema uz preockovanie v 5.rokoch, dcerka nema žiadne. Boli sme predvolaní na RUVZ, poučení a zaplatili sme pokutu.
@misu8 Ja dúfam, ze pokiaľ tvoje očkované dieta chytí nejakú tu chorobu proti ktorej je očkovane tak nenakazi ostatné. Lebo to hadam vies ze aj ked je očkované tak tu chorobu môže dostať rovnako ako aj neockovane a nie ani lepsi priebeh mu ockovanie nezaruci. Bohužiaľ neexistuje taka vakcína.
@michaela666 Akej chorobe moze pomoct očkovanie? Vďaka.
A nějaký rozumný argument, proč neočkovat?