Holky, zase já... Malej dostal v půl 12 kozu a usnul. V půl 1 se vzbudil hlady, hledal prso a měl hlad, tak jsem si řekla že mu teda zkusím dát ještě, že měl asi málo (normálně tak často nedostává), ale hodil šavli co letěla obloukem, asi se prepapal.. nechala jsem ho chvíli v klidu ale začal se vztekat. Prebalila jsem a znovu brekot a hledání prsa... To už jsem řekla že teda opravdu ne, ale stejně mi to nedalo a tak jsem mu znovu dala, říkala jsem si, že musí mít prázdný bříško když to všechno vyblinkal (bylo toho opravdu moc hodně).. byl přisátej asi 5-10 minut a pak jsem ho dala do postýlky.. už je to asi 45 minut, neustále se převaluje, máchá ručičkama, rozčiluje se (nebrečí)... Já už nevím co dělat, potřebuju spát a on má pravé poledne...
to znám - někdy máme den od jedné do pěti. (teď naposledy před 2 dny)... je to o nervy.... ale nezbývá než vydržet, další noc bude líp 🙂
U nás pomáhalo nechat odříhnout "na malíčku" - jako se dokrmuje po prstě ale bez stříkačky.
Objevila jsem to až u druhého dítěte. U prvorozený jsem si takových "kojících maratónů" užila ažaž: nakojit => odříhnout => uspat => za chvíli zas s brekem vzhůru a chce dudat => dala jsem prso => přežraná odříhne a ublinkává moc => a brekot, že bolí bříško => a zas dokola
U druhého bylo: nakojit => odříhnout => uspat => a pokud se vzbudil, tak jsem dala místo prsa podudlat malíček => většinou si pak odříhl a spokojeně usnul
Přeju dobrou noc
a nebolí ho bříško? Nezdálo se mu něco? prsem se i uklidňuje? Zkoušela jsi dudlík?
Zavinuješ? Pokud hodně mává ručičkama a nemůže zabrat pomáhá právě zavinovačka (některé maminky zavinovali docela dlouho)