Ahojky holky. Chci se zeptat jestli je to normální nebo to děla jen to naše baby.
Od narození neusne sama nikdy. Musíme vždy zabalit do zavinivacky a uhoupat.
Když je vzhůru chce pořad kontakt a nosit jinak je řev. Mate to někdo taky tak?
Je jen málo miminek, které položíš a usnou. Samozřejmě že chce kontakt s maminkou, bylo 9 měsíců v bříšku, potřebuje tě. Jsi na mateřský dovolený, buď tu pro miminko, to je teď tvoje největší starost.
Jinak k odpovědi na otázku, ano, mám to taky tak už s druhým dítětem.
Dceru jsem uhoupavala do 8-9 měsíců a pak usínala se mnou na velké postely.A uspavame tak doteď 👍😂
Mě dcerka taky neusne sama, ale jen v náruči u prsa nebo prostě položená na mé hrudi. Jak usne, tak potom přendám do postýlky a spí. Ale, že by usnula sama, třeba když je unavená, to ne. Když je vzhůru, tak vyžaduje také kontakt, sama nevydrží moc dlouho, tak buď jsem s ní a hrajeme si, a nebo když potřebuji něco dělat, tak dám do nosítka. Bude mít 7 měsíců.
Myslím, že je to normální, každé miminko je jiné nějaké usne samo, nevyžaduje tolik kontaktu a jiné samo, nebo bez nějaké pomoci (houpání, prso, atp.,) neusne. Určitě se to bude zlepšovat časem.
@strasidelko moje malá neusnula jinak než v náručí,kocaru nebo houpačce🙂 houpacka nás zachránila doporučuju třeba jen vypůjčit...
Zrovna houpu na balonu 11 m chlapečka 😁 houpání zdar, je to normální.
Dcera usíná jen se mnou v posteli a postylku bojkotuje. Má 10m a do budoucna si nedělám iluze že se to tak rychle změní. Neusnuly nikdy sama.
Tak my taky houpeme..malej má 5 měsíců..od narození kolikář, takže jen nošení a houpání..teď cca 14 dní jsem ho naučila do hacky přes den, za což jsem vděčná, pže záda už bolí..večer usne v posteli se mnou, po mlíčku taky, ale když bříško bolí, stejně musím v noci na balón, jinak nezabere a to je potom mazec 😥..zkoušeli jsme příkrmy, zase břichaboly, tak jsem stopla..ted mám hrůzu zase s nimi začít..je to boj, snad z toho brzy vyrostou..přiznám se ale, že je povzbuzující si přečíst, že v tom člověk není sám
@strasidelko syn behem dne spi a usina krasne vedle mě na posteli a večer když ho chci dát spát po 21 hodině tak neusne bez pohoupani v náručí. Takže ho vždy pohoupam a během chvilky spí jako dudek. Máme to tedy jako večerní rituál a to přes den nikdy houpat nepotřebuje.
Nechci strašit, ale houpací jsme na balonu ještě mnooohem dyl než 3m 😅