Miminko 3m neusne bez houpaní. Máte to také tak?

strasidelko
25. led 2020

Ahojky holky. Chci se zeptat jestli je to normální nebo to děla jen to naše baby.
Od narození neusne sama nikdy. Musíme vždy zabalit do zavinivacky a uhoupat.

Když je vzhůru chce pořad kontakt a nosit jinak je řev. Mate to někdo taky tak?

katgatoo
25. led 2020

Nechci strašit, ale houpací jsme na balonu ještě mnooohem dyl než 3m 😅

malenka3
25. led 2020

Je jen málo miminek, které položíš a usnou. Samozřejmě že chce kontakt s maminkou, bylo 9 měsíců v bříšku, potřebuje tě. Jsi na mateřský dovolený, buď tu pro miminko, to je teď tvoje největší starost.

Jinak k odpovědi na otázku, ano, mám to taky tak už s druhým dítětem.

zmrzlinka
25. led 2020

Dceru jsem uhoupavala do 8-9 měsíců a pak usínala se mnou na velké postely.A uspavame tak doteď 👍😂

czmony
25. led 2020

Mě dcerka taky neusne sama, ale jen v náruči u prsa nebo prostě položená na mé hrudi. Jak usne, tak potom přendám do postýlky a spí. Ale, že by usnula sama, třeba když je unavená, to ne. Když je vzhůru, tak vyžaduje také kontakt, sama nevydrží moc dlouho, tak buď jsem s ní a hrajeme si, a nebo když potřebuji něco dělat, tak dám do nosítka. Bude mít 7 měsíců.
Myslím, že je to normální, každé miminko je jiné nějaké usne samo, nevyžaduje tolik kontaktu a jiné samo, nebo bez nějaké pomoci (houpání, prso, atp.,) neusne. Určitě se to bude zlepšovat časem.

gingerbread
25. led 2020

@strasidelko moje malá neusnula jinak než v náručí,kocaru nebo houpačce🙂 houpacka nás zachránila doporučuju třeba jen vypůjčit...

neomenia
25. led 2020

Zrovna houpu na balonu 11 m chlapečka 😁 houpání zdar, je to normální.

vendelinka08
25. led 2020

Dcera usíná jen se mnou v posteli a postylku bojkotuje. Má 10m a do budoucna si nedělám iluze že se to tak rychle změní. Neusnuly nikdy sama.

docinek
25. led 2020

Tak my taky houpeme..malej má 5 měsíců..od narození kolikář, takže jen nošení a houpání..teď cca 14 dní jsem ho naučila do hacky přes den, za což jsem vděčná, pže záda už bolí..večer usne v posteli se mnou, po mlíčku taky, ale když bříško bolí, stejně musím v noci na balón, jinak nezabere a to je potom mazec 😥..zkoušeli jsme příkrmy, zase břichaboly, tak jsem stopla..ted mám hrůzu zase s nimi začít..je to boj, snad z toho brzy vyrostou..přiznám se ale, že je povzbuzující si přečíst, že v tom člověk není sám

lula86
27. led 2020

@strasidelko syn behem dne spi a usina krasne vedle mě na posteli a večer když ho chci dát spát po 21 hodině tak neusne bez pohoupani v náručí. Takže ho vždy pohoupam a během chvilky spí jako dudek. Máme to tedy jako večerní rituál a to přes den nikdy houpat nepotřebuje.