Holky asi budu za blbce, ale já jsem z toho fakt zmatená, tak to risknu...
Mám doma své první, šestitýdenní miminko. Doposud jsem přes den kojila a ve 20.00 dokrmila sunarem. Za noc se mi vzbudila jen jednou. Přes den ale bývala vzhůru. Spala jednou dopoledne hodinku a odpoledne dvě. Mezi tím byla vzhůru.
Teď jsem se plně rozkojila, sunar už není potřeba, ale holka spí jak když jí do vody hodí. V noci stejně jako před tím ale i přes den. Nakojím, hned usne a spí 4 hodiny než se vzbudí hladem. Nakojím, zas hned usne. Prostě kromě jídla furt spí. Přibírá hezky.
Je to normální? Jak spaly vaše šestitýdenní děti?
@kelerub Tak pokud plne kojis, tak to muze byt tim, ze je z toho miminko vice unavene treba. Vic se u toho nadre, tak musi odpocivat 😊 Pokud pribira a jinak nema zadne jine komplikace, tak bych byla rada a odpocivala s ni. 😊
Ja uz si to popravde moc nepamaruju, byt je to nedavno 😅 vim, ze spala dost a i v noci... ted ma 6 mesicu a spi teda celou noc, cca od 6 vecer do 5 rano, ale pres den jen treba 2-3x pul hodinky, pri cemz jeste "musim" byt u ni, jinak nespi 😀 uzivej, za chvilku bude zas vsechno jinak 🙂 strasne to leti ❤️
Mladší spal hodně, také vlastně jen jedl a spal rodina si dělala legraci když mu bylo půl roku že poprvé vidí oči 🙂 do cca 1,5roku naspal během 24h 15hdenne
Moje holčička spávala krásně,potom jsem přestala kojit,neměla jsem mléko a tak jsem začala přikrmovat a v šestém týdnů mi přestala spávat přes den,musela jsem ji uspávat na rukách a teď už mi spinká jen v postýlce po 15minutach,vždycky ji začne zmítat hlavička ze strany na stranu dokud se nevzbudí,a tak to má pořád když jde spinkat,nevím a nechápu čím tohle může být,doktoři říkají že je to normální a že má neklidné spaní,ale tohle mi moc normální nepřipadá, prostě ji to obtěžuje,ona by spala,ale nejde ji to, nesetkali jste se některá s tímhle?
Je to buďte ráda.... Naše malá spala 3 h v kuse jen v porodnici. Od prvního dne doma přes den prakticky nespí. Kojím co hodinu ve dne v noci.
Ve 4 měsíci se to zlepšilo na krmení v noci 4x ale přes den pořád co hodinu a teď v 5 měsíci sice by spala a kojila bych 3x za noc ale zase jsme začali mít bolení bříška z ničeho nic takže už 8 dní opět nespime 🙄 je n od 1 do 4-5h jinak pořád chodíme, koukáme na pouliční osvětlení a tak....
Přibývá na váze dobře? Jestli jo, pak buď ráda, že spinká , je spokojená a taky si odpocin. Casrm bude spát méně a méně. I v noci se může časem budit častěji. Užívej si klid 🙂