Maminky malemu byli ted tri roky a porad se v noci budi nevite cim to muze byt kdy zacne spat celou noc?
No, malá mi spala od 5 měsíců celou noc, nemusela jsem to řešit. Možná bych začala tím, že bych už dala do svého pokojíků, pokud spí s váma v ložnici
Naše malá spí ve svém pokojíku od konce šestinedělí.První 3 měsíce sem tam spala sní pak už spávala sama ve své postýlce.Celou noc spí asi od 8 měsíců.V 20:00 jde spát a nejdřív 7:30 vsává.Nikdo ji neruší chrápáním otáčením se atd.. Takže si myslím že i proto spí klidně celou noc.
Nám začal spát celou noc až ve 20ti měsících.....
Na tuto otázku jsem se chtěla už mockrát . Malému bude za týden rok a mam pocit, že je to horší a horší. Jako miminko spal i 5 hodin v kuse, to bylo super. Teď??? Spí neklidne a ještě vypije přes noc 500-600" ml mlíčka. Celkově začal víc bastit i přes den ale aby toho tolik vypil v noci???
@kristynat když už je malý tak velký . Nemá třeba hodně bujnou fantazii a přes noc holt asi zpracovává co za den prožil. Skusila bych mu odpoledne dávat meduňkový nebo heřmánkový čaj. A kdyby to nepomohlo skuz to konzultovat s homeopatičkou . Myslím že jsou od 3 let nějaké kapky na lepší spánek. Švagrová je dávala synovy , taky špatně spal a pořád se budil.
Naši malé byly nedávno tři roky a budí se za noc minimálně 1-2x (plus něco asi i prospím, ona se přitulí a jak o tom nevím). Obvykle nechce napít, najíst ani vyčůrat, jen potřebuje hodně kontaktu.
Můj syn spí celou noc asi od 3 měsíců, je to spáč, díky bohu za to 🙂
jo je fakt ye se jolikat vybudil s placem nebo ye se neceho lekl asi nejakz sen mame maly byt takze si snami v loznici..
Mojí dceři je 8 let a celou noc spí málo kdy. Většinou slyším že nespí a má puštěnou televizi. Syn mi spal celou noc od 1 roku.
Maty od 10 měs. spinká celou noc ve svém pokojíčku. Občas se vzbudí když ho zlobí zoubky...
Ahoj, našemu prckovi bude 2,5 roku a se spaním v noci nemáme problém... Je tedy fakt, že od narození je u nás v ložnici, svou postýlku má vedle naší.. usíná se mnou, pak ho přendám do jeho a když chce (jako že chce každý den), tak se jen přehoupne ke mě do postele, chytne se mých vlasů a chrní dál... Já jsem se tedy už hooodně dlouho pořádně nevysplala, ale dítě je spokojené. Jestli máš dítě ve vlastním pokoji, tak si ho zkus vzít k sobě, třeba hledá pocit bezpečí.