Kdo otěhotněl po prvním IUI?

meggie12345
2. kvě 2019

Ahoj maminky, potřebuji radu 🙂 mám syna (2 roky), dlouhou dobu nechtěl na nočník, až asi před necelým měsícem si sám začal říkat a nechtěl plenku. Přes den už tedy plenky nemá, ale na odpolední spánek mu ji dávám. Spí totiž někdy i 2,5 hodiny a když se probudí, tak je znát, že čůral, ve spánku o tom vůbec neví. Takže teď mi poraďte, co s tím prosím... Budit se mi ho nechce, byl by po zbytek dne protivný :-/ Měly jste to taky tak a jak jste to to řešily?

margaret88
2. kvě 2019

Plinku na spaní normálně dávat. Přijde na to sám. Buď se začne sám budit a řekne si nebo vydrží než se vzbudí. Noční odplenkování trvá většinou vždycky dýl. Rozhodně bych to u dvouleťáka nehrotila ještě když je přes den bez plinek jen chvíli.

leniczka23
2. kvě 2019

@meggie12345 normalne bych muntunplenku na spani nechala..syn byl pres den bez pleny od 2.5let na odpoledni spani ji nemel az od 3 let a na nocni spani ji mel az do 4 let. Proste trvalo nez mu dozral mocovy mechyr ja odmitala prevlekat noc co noc povleceni, hodne pije a i kdyz jsem ho vzbudila stejne mel nehody. Pak to temer ze dne na den prestalo. Takze fakt nejlepsi nehrotit.

rajecka
2. kvě 2019

Já mám čerstvě 4 letou, bez plen je od 2,5 let, ale noc pořád dáváme. Přesně jak píšeš, ani se neprobudí a je počůraná. Musím jí 1-2x budit, aby se šla vyčůrat a úplně jí tím narušuju spánkový režim, tak na to prdím. Manžel to těžce nese, jakože je v něčem pozadu, já jsem na tohle už povznesená. Ve školce se při odpoledním spánku nepočůrá a hlavně ať se v noci vyspí, když brzy vstává. Dozraje do toho, tak nevidím důvod, proč z toho šílet. Takže u dvouleťáka na sebe můžeš být pyšná, že už nenosí plíny přes den a noc vůbec neřeš 🙂

zelenaesmolda
2. kvě 2019

@meggie12345
bud bych mu dala plinku nebo pokazde prevlikla postel.nema smysl ho budit a hlavne z toho nedelat zadne haloo at z toho pak nema trauma.ja se pocuravala jeste ve skolce,pak to preslo ze dne na den

@leniczka23
budit se prave v noci na curani nema protoze mozek si na to zvykne a pak kdyz dite nevzbudis tak se ti proste pocura v tu hodinu,na kterou je mozek zvykly curat.

alexovka
2. kvě 2019

Syn bez plen přes den i na kakani od 2 let. Do 2,5 jsem dávala plenu na polední spaní a bylo to 50 na 50 někdy vydržel, jindy zase ne. Občas spal i 3 hodiny. Když jsem ho nechala bez plen a počůral se, probudil se tím a byl zbytečně protivný. Teď mu je 2 a 9měs a plenu už má jen na noc. Cca 1x za 14dni je ráno plena suchá. Takže to nehrotim a pleny nechávám. Syn dostává večer mliko a v noci se budí na pití (někdy vypije i 2dc). Myslím že to zatím není neobvyklé a nechávám ho. Rozhodne nebudim, vyspat se potřebujeme všichni 😀

simirek1
2. kvě 2019

@meggie12345 Ahoj, řešila jsem to s dcerou ve stejném věku tak jako ty...přeci chces dopřát chlapečkovi komfotní spánek a když se ve spánku počůrá, tak mu ho naruší. Ve spánku tak nelze ovlivnit udržení moče jako kdfyž vědomě o tom ví a třeba si hraje...určitě to děláš dobře a časem bude mít suchou plínu celé spaní, až plenky úplně vymizí 👍