Jsem prý špatná matka

christianek111
19. zář 2016

Ahoj maminky , kamarádka mi řekla ze jsem špatná máma a ze dělám vše špatně , ze neodsavam z nosu odsvackou přitom syn nemá rýmu , ze nekoupu každy den sprchacem , atak dále jsou i jiné věci , ... Ona nemá žádné dítě pořad mi rádi ze dělám všechno špatně , do konce mi říkala jaký pleny mám používat , Jsem prvorodicka a pořad se něco učím 🙂 Jak by jste zareagovaly vy ???? Děkuji ;)

evulina77
19. zář 2016

@christianek111 já bych jí řekla, že mám jiný názor a že dělám vše dle svého nejlepšího svědomí a že si nepřeji, aby mi radila. A zvážila bych, jestli mi kontakt s touto osobou přináší nějakou radost a jestli se s ní chce i nadále stýkat...

monikagurthova
19. zář 2016

@christianek111 poslala bych ji slušně někam, ze je hezky jak ma vše nacteno, ale když sama nema děti tak nema co radit. Nejsi špatná matka, na rodičovství neni žádný manuál a pokud je tvé ditko šťastné tak neni co resit. A opravdu zvaz jestli se touto osobou dal stýkat.

caverina
19. zář 2016

@christianek111 ja bych na ni kaslala....taky jsem nekdy nedelala veci tak jako ostatni a bylo mi to jedno...je to tvoje dite tak si ho vychovavej zpusobem,ktery vyhovuje tobe....

marcinek
19. zář 2016

at si da kamarádka pohov a hodi se do klidu. Ze az budes chtit radu, tak si reknes. Asi vycitis, co je pro dite dobry. Navíc na to, ze nemá deti, tak ti radi stejne blbe. At si to každý udela jak chce. Ja malou první 3 mesice myla jen vodou az nedavno jsme zacli mydlem. A odsáváme odsávačkou poslední 2 dny, když ma ted rymicku. Vysusuje to nosni sliznici, tak se to nemá často používat. Když tam mela vrkouna, tak staci stetickou vyndat.

valeri10
19. zář 2016

@christianek111 Slušně bych ji poslala někam. Nic víc nic míň 🙂

lucivalesova
19. zář 2016

Na takove lidi jsem hakliva a rozhodne bych ji rekla ze mam sve zpusoby a pokud je tve dite stastne tak nemas ani duvod si myslet ze jsi spatna mama.Prd na jeji reci a delej si to po svem a zvaz zda je to dobra kamaradka nebo se bez ni obejdes.

dc2015
19. zář 2016

No, "kamarádku" bych poslala do pr... kvančic a ještě dál 🙂 U příbuzných na to buď nereaguji, popř. velmi stručně. Např. když se mě po kojení zeptají, zda nemá žízeň, když mi radí jak má spát apod. Kamarádky, co nemají děti a "ví vše nejlépe", jsou strašná kategorie. Podobně jako maminky, babičky, co chtějí vše dělat "po staru" a mohou se pos... když to děláte jinak, nu, nezbývá než jisté lidi vyřadit a jiné usměrnit 🙂

nikousek1
19. zář 2016

tak to asi není kamarádka. Kamarádka ti má být oporou, pomáhat ti, a nechat to na tobě, když chceš. Je to tvé dítě, ty víš, co je pro ní/něj nejlepší a jak dělat věci nejlíp. I když jsi prvorodička, matky vše vycítí nejlíp tak at se stará o sebe ;) ty si z toho nedělej hlavu, takoví lidé existují bohužel 🙂

blanche1206
19. zář 2016

Nj, nejzkušenější a nejchytřejší většinou bývají ty "matky", co jsou bezdětné...že se tím vůbec zaobíráte. Jedním uchem dovnitř, druhým ven...😁

andryyysssek
19. zář 2016

Prosím tě,a kolik je tvé kamarádce?Takhle se totiž chovají puberťáci,kteří si myslí,že sežrali všechnu moudrost světa.Já se taky tak chovala,když byli sourozenci malí,mě bylo kolem 20,moje sestra se taky tak chová,je ji skoro 19.Jinak bych ji taky poslala někam.

zuzineckah
19. zář 2016

Poslala bych ji do řitě 😉

sinkosasa
19. zář 2016

Že se tím vůbec trápíš....

demetritis
19. zář 2016

@christianek111 poslala ji do P... mladci sestrra a bezdetne kamaradky to taky zkousi ale posilam je nekam moje deti ma vychva muj rodiny zivot .

xyrina
19. zář 2016

Řekni jí, ať si nejdriv nechá udělat svoje dítě a potom ať kibicuje. Teď jsou to jen její teorie. Každá matka přesně ví, co její dítě potřebuje a ty to víš taky. A když nevíš, tak se zeptej na Konikovi 🙂

masotri
19. zář 2016

Asi bych jí řekla, ať si udělá svoje dítě a že si pak povíme, jak se jí to daří 😀 😀 😀 😀

elisss7
19. zář 2016

Chudák dítě, až nějaký bude mít... Jestli na něj bude praktikovat to co ti radí, tak potes koště. Nic se nemá přehánět, jak by se asi líbilo ji, kdyby ji každý den někdo rejdil odsavackou v nose. Co se koupání týče, ob den jsem myla mýdlem sebamed, někdy jsme šli i na prasaka... Dělej si vše podle sebe nebo podle toho, co se ti zdá rozumné.

christianek111
autor
19. zář 2016

@andryyysssek my kamarádce je 24 , říká mi ze vyrůstala u děti ví vše nejlépe , mě je 21 ;))

duvi21
19. zář 2016

@christianek111 Rekla bych, ze vse delam podle sveho pocitu a ze kazdy si to delame a musime delat po svem. Ze dekuji za radu, ale protoze kazda jsme jina a mame jine dite, nemuzeme se chova stejne. A ze si za tim svym stojim, i kdyz to jini delaji jinak. Tecka...

yerry
19. zář 2016

@christianek111 jezisku kasli na ni !!! Dobra matka se rozhodne nepozna podle druhu plen ktere pouziva. Jen te stresuje!!! Ty jsi matka a ty nejlip poznas co tve dite chce. Delej to tak jak to citis!!! Pokud sve dite milujes delas vse pro jeho spokojenost a zadne rady od kamaradky (kor kdyz nema tadne zkusenosti) bych neposlouchala! Zbytecny stres ....

demetritis
19. zář 2016

@christianek111 jedina vec co je u vsech miminek stejna je ze kdyz maji hlad breci , kdyz je boli brisko tak breci v ostatnich vecech je kazde dite unikat a jedine dve rady co potrebujes rid se srdcem a bobra rada jeta co cini spokojenou tebe a dite pr jak mu zrovna ulevit od prdiku . A je jedno jestli ma doticna 13 sourozencu nebo jak tvrdi vyrustala z detmi pokud ona sama deti nema je vse je. Teorie a prax max stim naco tam ti deti byly naucene a to nesouvysi s tvym detatkem

monikagurthova
19. zář 2016

@christianek111 vek nehraje vubec roli. Fakt si nenech radit bud v klidu poslouchej instinkt a svoje miminko.

candat
19. zář 2016

@christianek111 promiň, ale tvoje "kamarádka" je kráva 😀

tahejhula
19. zář 2016

Primarne bych to zkusila brat tak, ze ti nechce ublizit. Asi te chce nejak vest a ulehcit ti, jen to dela nevhodnou formou. Podekovala bych ji za rady a zaroven ji v klidu rekla, ze ty jsi svemu diteti nejlepsi matkou, delas vse tak dobre, jak jen umis a budes tak cinit i nadale.
Proste: Hele, diky, vim, ze to myslis dobre, ale je mi to neprijemne. Sve dite miluji a pecuji o nej co nejlepe. Byla bych rada, kdybys prisla s radami v pripade, ze o ne budu stat a zeptam se te. Jinak me, prosim, nech v klidu.
Nema cenu na ni hned vybehnout ve zlem.

ladyhacek
19. zář 2016

co má co radit když nemá ani dítě? je to snad tvoje věc jak vychováváš? Má nastudonavé knížky? Vždyť i tam s epíše nemít dítě každý den - Synovi je 18m a také ho každý den nemyji sprcháčem - tedy nohy a zadeček - ale né celé tělo. Přilišé odsávání (obzvlášť když nemá rýmu) sliznici naopak škodí!
Špatná matka rozhodně nejsi a nevím jak bych zareágovala se la ebránila bych se že to mám vyčtené a nastudované a že to co dělám tak tomu věřím a až bdue mít ano děti ať jim klidně sliznici poškodí a ať jim klidně vydře kůži z těla

michalusenka
19. zář 2016

neposlouchat a hledat rady jinde....

andryyysssek
19. zář 2016

@christianek111 asi si myslí,že má patent na rozum,když je o něco starší.Jak jsem psala,chovala jsem se stejně kolem dvaceti.Strašně chytří jsou totiž většinou právě hodně mladí lidé,kteří mají krátce po pubertě nebo během puberty,a naopak ti,co už mají dost zkušeností,jako např.rodiče,tchyně...😀

karlajasmine
19. zář 2016

Rekni ji ze se s takhle spatnou matkou urcite nechce kamaradka nadale stykat, takze ''papa'' a prejes ji krasny zbytek zivota :D A budes mit pokoj.

lajla
19. zář 2016

Že to vůbec resite😂 ať si najde jinou ovečku😉

kecalka2
19. zář 2016

@christianek111 vůbec se s tím netrap a až ti bude zas paní chytrá radit pošli jí do prd.. :D takovýhle bezdětný rádce miluju.Zažila jsem úplně to samé ze začátku jsem z toho byla taky špatná jelikož oni si vyčetli všechno z brožurek a to se to radí.Ted už jí jen na to odpovím když se mi snaží poradit co zas vyčetla tak jí na to řeknu počkej až budeš mít svoje dítě tak si o tom pokecáme jestli budeš vše dělat tak jak je napsáno v literatuře o matkách a dětech :D Ještě jsou dobrý ty co mají mladší miminka než já (mému synovi je 14 měsíců)a radí mi co má jíst když oni sami teprve začínají s příkrmy a já už dávám skoro všechno stejný jako máme my jen nekořenim.Odpovím podobně:Až bude malý stejně jako mému synovi povíme si o odlenkování a o stravě :D můžu ti říct že to zabírá.Ta jedna kamarádka co má o půl roku menší dítě mi ted dala za pravdu že učení na nočník není fakt žádná sranda a že už malá loudí o jídlo co má ona o tom ani nemluvim přitom to přeci není správné.Jsi skvělá maminka dělej jak to cítíš ty je to tovoje dítě které miluješ celým srdcem tak si nenechávej do toho kecat a odpálkuj jí

christianek111
autor
19. zář 2016

Já jsem se smí už přestala bavit , pak začala říkat ze můj přítel neumí chovat malého atd , takže já už jsem se na ni vykaslala, já jsem pak i Břecela ze dělám vše špatně byla jsem psychycky špatně s toho , děkuji vám za podporu moc 🙂