Dobrý den. Prosím Vás, ma někdo skusenost s krvou ze zadečku? 😒 Moje holčička hnačkuje s krvou. Může to byt trebárs tým , že za celej den jsem její měnila plenu cca 10x a že má podráždění zadeček, že proto hnačkuje s krvou? Moje holčička má 3 týždne.
Děkují za odpověď
Na zítra jsme objednany k doktorce, tak ještě počkáme dnes , uvidím že co. Snad to bude dobry.
@val666 Já bych asi jela k doktorovi hned. Je ještě moc malinká. Nebo bych minimálně zavolala svojí doktorce. Průjmy jsou dost nebezpečné, navíc u takhle malého dítěte..
A jak často jí?Krmis pravidelně?
Mohl by to byt i projev potravinové alergie
Ja bych teda balika nejnutnejsi a frcela bych hned na pohotovost 🙈 krev ve stolici muze byt sice banalita, ale taktez i zavazny problem a to tady na MK urcite nikdo nerozsoudime. Ale neumim si predstavit, ze by moje 3 tydenni miminko melo prujem s krvi a ja sedela doma a cekala 🙈
@hannasweet taky jsem se bála .. neměla nějak extra vela krve len zopár kvapek.. naštěstí už je to zatím dobrý. Ale Děkuji za radu , pište až pojde ze zadečku znova krev , tak letím hned na pohotovost
@val666 to bude dobry, oni pomuzou. Hlavne, ze si to nenechala jentak byt a vzala ji k lekari. Drzim palce a i kdyz se to rika tezce, sama vim co to je strach o dite, tak se zkus uklidnit, hroucenim se nicemu nepomuzes.
@val666 jejda. A co rikali pri prijmu? Ale jak píše @biedronka10 - určitě to bude dobrý. 🙂 teď už se zjistí co to je a může se pomoct. Myslím na vás!!!
@val666 my taky byli s pruduskami! To zvladneme, oni ji tam budou porad hlidat, merit a vyresi se to 🤗🤗 drzim palce
Všem Vám moc děkuji 🙂 .. už sme zdraví 🙂 ...
@val666 a co ji teda bylo?
Salmoneloza z mlíčka 😟 .. no naštěstí už je to dobrý ☺
@val666 a je kojena nebo na UM?nedokazu si predstavit,jak muze takhle male dite dostat salmonelu
@zelenaesmolda no podle mně jediné , že UM bylo kontaminované už ve výrobě? Nevím,ale taky by mne to zajímalo.
@zmrzlinka je to mozne,ty mlika nejsou sterilni,proto se taky zalivaji horkou vodou at se pripadne bakterie spali.nebo spatnym uchovavanim uz udelaneho mlika
@val666 asi má podráždění zadeček ve vnitR ale šla bych k lekari