Ahoy co říkáte na jméno Nina??
Mame kolem sebe asi 7 Ninusek, docela to ted frci 🙂)))ale asi pekne jmeno.....takze proc ne 🙂))
@anny87 Krasne jmeno, mam kamaradku od malicka a kdyby nase madam nebyla listopadova, tak zo bylo jedno z jmen na kterych jsem se s muzem shodla. 👍
Jméno hezké, v okolí nemáme.
Úžasné jméno! Mé vysněné, jen mi ho manžel nechce dovolit. Můžu ho dát případně naši třetí holčičce v řadě. Máme zatím jednu a jednoho chlapečka. 🤣 Ale už jsme manžela nalomila. ;) Nina, Ninka, Ninuška, Niňa 🥰
Nevím proč,ale tohle jméno (přestože se mi líbí) mi vždycky přišlo takové ,,ušišlané,,😁...no jednoduše se mi divně vyslovuje...ale jinak pěkný jméno, lepší než nějaké extravagantní, cizí apod.
Krasne jmeno
Krásné jméno, měli jsme ho vybrané pro holčičku, ale máme kluka
Ja jsem starsi rocnik a za nas to bylo rusky jmeno.Rusaky jsme nenavideli/okupace,vsude nam Rusko ,rustinu vnucovali ,nesvoboda atd/ byla to silena doba tak to jmeno bych kvuli tomu nedala.Dodnes mi nejde do hlavy ze D. Veskrnova Havlova ho v te dobe mohla dat sve dceri A bohuzel to je ve mne stale zafixovano.😥
Hezké jméno. Ninuška 🙂
Hezke jmeno🙂
Podle mě je krásné, také jsem ho měla ve výběru.. Ale máme vzdálené známé - matka je Antonie (má už přes 80 let) a má dceru Ninu. Můj bratr dal své dceři jméno Antonie.. Kdybych já dala Ninu, tak by si asi mysleli, že je stalkujem...
Nelíbí
My máme Ninu doma a je to naše Ninuska Ninulka máme 7 týdnu. 🙂 v okolí nemáme takže super a k příjemní Rzepisko se úplně hodí 😁se
My máme také Ninušku, já chtěla Antonio, ale chlap vybral Ninku. Tak máme kouzelné Ninušátko♥️😘
😂 Me se jmeno Nina jako takove libi, akorat jsem jednu znala jako pubertacka, byla takova fakt velka, a my jsme rikali “Ninaaaa vetsi bez muj tataaa” 😂🙈🤦♀️ no chudak holka, takze ja bych ho dat nemohla 😂
nelíbí se mi.
Máme Ninu doma, chtěla jsem měkké jméno, kvůli příjmení. A moc se mi i líbí 🙂
Miluji to jméno, ale máme již v rodině, jinak by to bylo jméno pro jedno z dvojčat. Takhle budeme mít (pokud to budou holky) Lena a Inna 🙂 a variant je neskutečně - Ninuš, Ninuška, Ninka, Ninečka .. 🙂
Libi se mi, jen mě nenapadaji jiné varianty jak ji říkat?