Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    monnane
    16. kvě 2021    Čtené 74x

    Testování kosmetiky Yves Rocher

    Kosmetiku Yves Rocher jsem hodně používala v dobách studií v Brně, kdy jsem měla obchod blízko a mohla jsem si vše koupit osobně, očuchat. 🙂 Proto jsem neváhala a zkusila jsem se přihlásit na testování této kosmetiky, abych po letech vyzkoušela novou řadu. 🙂
    K mému milému překvapení jsem byla vybrána. 🙂 Po rozbalení jsem vše hned očichala a těšila se na testování.

    MICELÁRNÍ VODA 2 v 1 

    Voda je příjemná, dobře odlíčí pleť i oči. Jen pro mě nebyla vhodná na denní používání, cítila jsem pak pleť víc vysušenou. 

    ODLIČOVACÍ ŽELÉ 3 v 1

    Tento produkt mě nadchnul nejvíc. Želé příjemné, dobře odlíčí a vyčistí pleť. A pleť po něm zůstala příjemně svěží.

    ROZJASŇUJÍCÍ PEELING PRO SVĚŽÍ PLEŤ

    Peeling jsem používala dřív jen příležitostně, ale tento mě nadchnul. Struktura byla tak akorát jemná / hrubá, pleť po použití svěží a bez podráždění. Na čištění jsem použila i ultrazvukovou špachtli a byla to dobrá volba. Určitě ji budu využívat spolu s peelingem dále.

    OKYSLIČUJÍCÍ HYDRATAČNÍ MASKA

    Masku používám ráda a pravidelně. Ale do teď jsem vyhledávala ty slupovací, protože mě bavily. :D Tato maska má výhodu, že po nanešení není vidět, takže se dá použít kdykoli a nemusí se žena bát, když někdo nečekaně zazvoní. Zbytky nevstřebané masky jsem setřela tamponkem. Ale i přesto jsem na pleti cítila, že ne vše šlo dolů a zbytky masky jsem slupovala i za pár hodin. Pleť byla po použití příjemně hydratovaná.

    OKYSLIČUJÍCÍ ČISTÍCÍ PĚNA

    Pěna vyčistila pleť dobře, ale spíš mi nevyhovuje tento typ čištění.

    SVĚŽÍ ČISTÍCÍ GEL

    Čistící gel mi přišel podobný želé, ale gel jsem používala nejvíc ráno, aby byla pleť od rána svěží. 

    Nejvíc jsem používala odličovací želé, peeling a čistící gel. K čemu bych se asi nevrátila, je čistící pěna, na tu jsem si nezvykla pro její konzistenci a neoslovila mě. A ani k hydratační masce se nevrátím, i přes odstranění zbytku masky tamponkem, jsem po několika hodinách slupovala zbytky masky, které zaschnuly. A víc mi vyhovuje maska slupovací.

    Děkuji za možnost otestovat tuto řadu kosmetiky.

    #zkusenosti_purealgue