Chlapeček a přirození. Je to normální?

17. dub 2024

Holky, je normální že mému synovi se v šesti mesicich netopori penis?vsechny moje kamaradky ,co mají kluky mě říkaly,jak jim od malička ,,stoupal,, pri rozbalení z pleny,když curali. A našemu prosté nic,tak jestli je to normální nebo mám řešit s mudr?

squezy
17. dub 2024

Ty jo,to se mudr. asi zeptej. Určitě se topori už malym miminkum. Zeptej se,za to nic nedas.

xnikax1
17. dub 2024

V rodině žádné chlapecky nemáme, až já mám synka 2,5 roku a toporil se už v porodnici.

cilkat
17. dub 2024

Kluci třeba nečůrali při rozbalení. Nevšimla jsem si nikdy, že by se jim topořil při čůrání. Ale ráno jim vždycky stál - bez ohledu na čůrání a věk.

kacka1994
17. dub 2024

U jednoho jsem si toho nevsimla asi do roku 🙂

petrane
17. dub 2024

Syn má 4mesice a vsimla jsem si toho jednou🤷🏽‍♀️

mysh_me
17. dub 2024

Syn ma 10m a vsimla jsem si toho poprve asi pred mesicem 😅 resime jine zdravotni trable, takze jsem tomu vubec nevenovala pozornost, a nahodou jsem to zachytila az ted. Mudr ho vzdy kontroluje a nikdy se me na to neptala, ani neresila, jestli to pozoruju nebo ne… takze si nemyslim, ze by to byl problem uz ted 🙂

pilzzee
18. dub 2024

Teda uprimne ja jsem si toho vsimla az nekdy ve skoro 3 letech, kdyz mi u pohadky oznamil, ze "ma pimpuaka nahoze"

autor
18. dub 2024

Děkuji za názory,tak třeba to nebude takovy problém,on ho ka vzdy ,, přilepený,, k varlatkum,tak ho vzdycky odlepim,ale stejně když se nahodou pocura bez pleny,tak se mu nenadzvedne a zustane tak lezet

anezzzka36
18. dub 2024

Můj synovec má rok a půl a pokud vím, sestra řešila přesně to samé, pozorovala to už od narození, ale jaksi se nic nedělo. Pak později už to bylo ok, ale trvalo to. Každopádně bych se na to zeptala lékaře, za to nic nedáš. Ale myslím si, že je to docela běžné.