Cestování autem s ročním dítětem

kozaci
15. bře 2019

Ahoj holky, auto malá nikdy neměla ráda, zvládali jsme pouze kratší vzdálenosti, vždy jsme museli jet tak, aby to vycházelo na spaní, brek v autosedačce jsem tišila kojením (i když se to nemá, vím ) .
Dnes jen co jsme jí dali do autosedačky spustila šílený hysterák. Ujeli jsme 500 m a vrátili se zpět. Bylo to dost divoký. Chtěla jsem se zeptat na zkušenosti, měli jste to taky tak? Co pomohlo?

lauricek
15. bře 2019

U nas to same. Zabralo pustat decke pesnicky typu fiha tralala alebo smejko a tanculienka. Bohuzial ale neviem ci som momentalne viac na nervy z detskeho placu alebo tych pesniciek 😂

verionka
15. bře 2019

Také jsme to tak mívali, zabralo jedině to, že jsme na delší cesty jezdili, když jsme věděli, že bude zrovna spát, tak aby cestu prospal (většinou také po pár minutách pláče). Pak také občas videa na mobilu/tabletu a teď jsou mu dva roky a jezdí autem moc rád, vydrží i dvě hodiny, i když nespí. Když se nudí, tak si říkáme říkanky, povídáme, a v pohodě 😉

kozaci
autor
15. bře 2019

@verionka do teď to šlo, naplánovat cestu akorát na spaní. Dnes totální bojkot. Nic nepomáhálo, ani prso. Jen co jsem jí vyndala, usnula. Při přenesení do autosedačky se vzbudila a opět šílený pláč. Snad se to časem zlepší. S manželem jsme dost aktivní, tak je pro nás těžké nikam nejezdit.

terulinkas
15. bře 2019

O tomhle jsme si zrovna nedávno povídali s kamarádkou, nechtěla kvůli tomu k nám jezdit, že to měli daleko a malá to nedávala, teď někde prý byli a že to prý v poho dala, teď někdy jí byly dva roky, ale jinak prý stejné stavy.

alexovka
15. bře 2019

Také jsme s autem bojovali. Pokud nespal, seděla jsem se synem vzadu a snažila se ho zabavit. Jakmile jsme ho dali do sedačky kde viděl (cca v 9mesicu), byl klid. Teď se naopak snažíme, aby v autě nespal (pokud není zrovna čas spaní) 😀

no_title
15. bře 2019

pomáhaly hudební hračky a kukuřičné křupky 😉

wxkatuska
15. bře 2019

Kamaradce pomohlo rozsvicene svetylko (to nad ditetem) a zrcatko (pres to videlo dite ven) 🙂

makronka222
16. bře 2019

Co mate za sedacku? Mala rvala ve vajicku, od 11m mela cybex juno ||, jsk koukala dopredu a sedela tak byla ok