Bolavý zadeček od průjmu. Poradíte mastičku, která by pomohla?

lucifux
5. lis 2019

Ahoj holky, to moje štěstí má od průjmu bolavý zadeček. Pravděpodobně se klubou zoubky. Nějaká mastička která zaručeně pomáhá. Používáme sudocrem. Mám tu ještě jednu z lékárny snad Reha, či něco takového. Je mi ho hrozně líto, drobečka.

zelenaesmolda
5. lis 2019

@lucifux
po kakani neutirat ubrousky ale umyvat vodou,sudocrem je z mych zkusenosti nejlepsi

neomenia
5. lis 2019

Me prijde lepší Bepanthen, vzdy zhojil kazdou odreninu a opruzeniny.

ah1234
5. lis 2019

Ja si nemozem vynachvalit krem od Klorane.

fouskovi
5. lis 2019

U nás pomohlo neutirat ubrousky a z krému Sudocrem a Imazol

slunea
5. lis 2019

Taky můžeš zkusit dávat vykakat do umyvadla, ať ten zadeček není tolik v kontaktu se stolicí.

widowblack
5. lis 2019

Nepoužívat ubrousky a sudocrem je 🔝 a nebo před 11 lety by ma trhu babybalm a ten byl super

anakolut
5. lis 2019

@lucifux Ondřejova mast, Pyhiol nebo Infadolan. Naše osvědčené + umývat zadecek v odvaru z řepíku nebo v černém čaji. To hodně pomáhá.

nanyh
5. lis 2019

Také bych spíše sprchovala a dala ten sudokrem nebo bepanthen🍀

eithelwing
5. lis 2019

U nás vedl sudocrem. Hodně měnit plinky, nepoužívat ubrousky, vetrat, případně hermankove obklady.

eeveepokemon456
5. lis 2019

My jsme měly podobný problém. Malá se hrozně zaprudila, takže mi známá doporučila rybilku. Ta to ale spíš zhoršila, ale aviril (zásyp) a imazol + oplachovat vodou a opruzeniny zmizely. Na vykakani zase fenyklový čaj se lžičkou medu. Miminkům to neublíží a chutná dobře. (když se ani po tom nemohla vykakat, tak doktor předepsal laktobacílky - active Flora baby a po těch je to ok 👌)

gingerbread
5. lis 2019

@lucifux Ahoj, tak přesně na tohle nam pomohla myci emulze Liniderm místo vlhcenych ubrousku a v cizině,kde jsem emulzi neměla pomohla rychle mast se zinkem Zincofax,tady určitě nakou podobnou taky sezenes

a_sma
5. lis 2019

Imazol

setba
Autor odpověď smazal
Zobraz
setba
5. lis 2019

Silný černý čaj, namočit vatový tampon, lehce potírat, nechat zaschnout. Krásně vysušuje

katka_nedo
5. lis 2019

Sudocream

mirinda35
5. lis 2019

Mýt jen vodou a Imazol. Do dvou dnu je po vsem

martiniquest
5. lis 2019

Myti pod tekouci vodou a Imazol. Zabralo skvele na brutalni opruzeniny po jedinem pouziti vlhcenych ubrousku v porodnici.

jade85
6. lis 2019

Po každým kakání ihned umýt pod vodou a jemně osušit. Preventivně mazat sudocremem, pokud už to má rozjetější, tak imazol. A zkusit nějak zmírnit ten průjem, nasadit probiotika, dietu, pokud kojíš tak nejíst mléčné výrobky. A hlavně pevné nervy. My teď jeli v průjmu skoro dva týdny, už jsem byla zoufalá.

zmrzlinka
6. lis 2019

Po kakání umýt pod tekoucí vodou.Vlhcene obrovský nepoužívat.Hodne větrat a mazat sudocremem nebo Neo-pythyloem.

zelenaesmolda
6. lis 2019

@eeveepokemon456
med deti do 3 let vubec nesmi jist,je plny alergenu

marketanova
7. lis 2019

Také používáme.