Barva očí u miminka - dcera se narodila s modrými, ale mění se. Myslíte, že budou hnědé?

aurelie34
25. črc 2020

Hezký den, mám 5 měsíční dceru a narodila se klasicky s modrýma očima. Začínají se jí měnit, má je takové zelené s hnědou(viz foto). Myslíte že je bude mít hnědé? Manžel má hnědé oči, já modro zelené.

lachtanice86
25. črc 2020

@aurelie34 těžko říct, ty oči se mění až snad někde do 2-3let

monique9754
25. črc 2020

Sny ma 2 roky a ma krásně modré oči. Ja mám modro zelené a přítel hnědé

klokanka31
25. črc 2020

@aurelie34 Může mít i hnědozelené...

nihanin
25. črc 2020

@aurelie34 ahoj moje malá měla modré oči cca do roka pak je měla zelené a už ji zelené zůstali

me_druhe_ja
25. črc 2020

Nedávno jsme byli s malým u ocare a dle něj se barva může změnit max do roka.

misicka1988
25. črc 2020

@aurelie34 Já mam oči hnedo zelené, manžel modro zelené, a v jednom oku má dva hnědé pruhy ve tvaru obráceného V. Dcerka když se narodila, měla klasicky tmavě modrošedá očka. Kolem 4-5 měsíce se jí v očíčkách začaly obětovat hnědé tečky/skvrnky, které se postupně zvětšovaly. Cca v 9 měsících měla oči už úplně hnědé.

nikinnna
25. črc 2020

Hele já tam mám tu hvězdu dodneška a mamka taky. Obě je máme víceméně zelené s kousky modré i hnědé. Manžel dodneška neví jakou mám barvu očí, protože na každém světle vypadají jinak. Děda tomu říká jak na kravinci voda 🙈🤣🤣🤣

adel2507
26. črc 2020

@me_druhe_ja S očařem nemůžu souhlasit.🙂
Já mám tmavě hnědé oči, manžel světle modré. Syn měl taky modré oči a až po druhém roce mu začaly tmavnout a teď je má takovou zvláštní namixovanou barvu..🙂

clementain
26. črc 2020

Syn mel taky do 2 let modre a ted ma modrozeleno sede 😄

terezia10
26. črc 2020

Dcera měla do roka a půl modré teď má 3 barvy 😂

drakenn
26. črc 2020

@nikinnna 😂😂

alcar
26. črc 2020

Dcera do dvou let modre a pak se postupne zmenily na zelene. Synove od zacatku hnede a uz jim zustaly.

kaja2016
28. črc 2020

Prijde mi, ze u tech modrych oci ta kristalizace do trvale barvy trva dele. Ja mam treba v dospelosti modre, okolo zornicky hnede a nekdy jdou do zelena - dle slunce/svetla. Ta hneda se me udelala az v dospelosti a postupne se pridava. Vtipne je, ze od detstvi jsem si myslela, ze mam mit hnede oci a chybne je mam modre.-) Takze vydrz prtka... a dost mozna ta barva bude zkratka mit vyvoj i v dospelosti