Cvičení pro skoro 2,5letého klučíka

zlatik1
29. zář 2016

Ahoj, mám doma skoro 2,ř letého klučíka, který se doma nezastaví, stále za ním běhám, jsme stále venku a on se nezastaví tak jsem se rozhodla chodit s ním cvičit do místního centra ... cvičeníčko s dětičkami .. jen cvičení s míči a prolézačky , různé kotrmelce atd... on vše umí doma dělá.. ale přijdeme tam ( už jsem tam s ním byla 3x) a když si jen hrají mezi sebou tak je šťastný, ale když teta vedoucí řekne, ať udělají to a to tak on se šprajcne a ne a ne.. minule seděl jen v koutku a já s ním a nehla jsem s ním.. celých 45 minut brečel a když jsme šli domů tak se zase smál.. já vám nevím, jestli ho mám trápit nebo tam už nechodit ... myslíte, že je na to malý? 🙂 🙂 dětiček se nebojí, na hřišti si s nimi hraje... dospělých také ne..

petrastumrova
11. říj 2016

a ptala jste se ho proč plakal? co se mu tam nelíbilo?

zlatik1
autor
12. říj 2016

@petrastumrova ano ptala, ale jelikož nemluví tak mi nic neřekl... ale byli jsme tam zase a už to bylo lepší.. neměl takový hysterák ale plakal až na konci .. tak snad se to zlepší.. díky

petrastumrova
12. říj 2016

sledujte jestli mu starší děti nějak neubližují. my když chodíme do skupinky kde jsou věkově starší děti tak jsem vypozorovala že mu chválně štípou do ruky nebo nějak jinak strkají a pod. máme 10 měsíců a mezi děti chodíme od 2 měsíců. Pokud není zvyklý tak to půjde postupně. kolektiv je fajn