muzu se zeptat zda mate nekdo sourozence narozene mesic po sobe.napr.v cervnu bude mit tri roky a kdyby se druhy prcek narodil o mesic driv ci pozddeji.zda to ma nejake minusi.dekuji za reakce
Asi uplne nerozumim otazce. Moji kluci jsou duben a kveten. Dva roky od sebe. Ja jsem taky v kvetnu. Tak mame holt na jare vic narozenin 😀 Jinak me nic jineho nenapada 🙂
spis jdn ze zajimavnsti,kdyby byli ve stejnem znamdni,tak slxsim ze tn bude hruza atd.ale ja taky nevidim problem
My jsme celá rodinka narozená v létě ☺ Já jsem v srpnu, malej s manželem v červenci a dcerka v červnu 😀 A není v tom nic hrozného prostě každé dítko je jiné
asi na tom není nic.Já mám syna v červnu a dceru v červenci o tři roky později.a žádný problém v tom nemáme jen každý měsíc pečeme dort 🙂
starší je v říjnu, mladší za dva roky v září. Má to výhodu v tom, že se dobře dědí oblečení, zimní i letní sedí velikostmi. Mínusy nevidím. A jestli ti jde o znamení, tak každá je v jiným a každá je úplně jiná. Znamení jsem až tolik nezkoumala, takže jak to sedí se znameními, nevím.
já mám dcery narozené ve stejném měsíci ale 3 roky od sebe. Jedna je narozené 3 července a druhá 27. července. Druhá dcera se narodila o měsíc dřív
myslím že je to úplně jedno. Do toho má syn svátek tak oslavu máme v polovině jednu velkou a jeden velký dort. 🙂 zatím neremcají že mají jeden dort. 🙂
😅 😅 😅 😅 😅
já mám první dceru narozenou 1.12. a druhou 11.1. .... nevidím v tom žádný problém 😕
mmch já sem narozená taky 1.12. 😀
jinak mají jedna první svátek 11.dubna, druhá 15.května..... druhý svátek mají společně 27.října ( a ne nebyl to účel, zjistili jsme svátky až když jsme měli vybrané jména 😅 😀 )
manžel je 14.6. a tchýně 15.6. 😉
My jsme obě se ségrou narozené v dubnu, já 1. A ségra o 2 roky později 26. A jedinou nevýhodu jakou jsem pocítila jako malá bylo že jsme narozeniny musely slavit spolu a já kvůli ségře musela déle čekat na dárky 😀 😀 😀 takže asi tak... 😉
Znamení jsou nesmysl.. Můj brácha je ve stejným znamení jako já a je naprosto ve všem pravý opak mě 😉
My máme úplně nacpané celé jaro, začne to bráchovýma narozeninama 2.2 a táhne se to až do května.... Skoro každý týden někd, jsme velká rodina... a nevidím v tom problém.... Dneska jsem se švagrem oslavili společně výročí... on 40 a já 30...
A byla vážně legrace 🙂
Ja cekam 3. dite, ktere bude narozene +/- stejne jako prvni. Znameni rak vyhovuje, obleceni bude snad sedet vc. rocnich obdobi. Myslim, ze to bude super..
Není to úplně, ale úplně jedno? Mám děti tak narozené, jedno v září, jedno v srpnu, devatenáct let mezi nimi a vůbec si neumím představit, proč by to bylo nějak důležité. Znamení? Panna a Lev? Oba jsou zdraví🙂))))))