Druhé dítko narozené o měsíc později/dřív, než první

krmv
25. pro 2014

muzu se zeptat zda mate nekdo sourozence narozene mesic po sobe.napr.v cervnu bude mit tri roky a kdyby se druhy prcek narodil o mesic driv ci pozddeji.zda to ma nejake minusi.dekuji za reakce

berenika39
25. pro 2014

Není to úplně, ale úplně jedno? Mám děti tak narozené, jedno v září, jedno v srpnu, devatenáct let mezi nimi a vůbec si neumím představit, proč by to bylo nějak důležité. Znamení? Panna a Lev? Oba jsou zdraví🙂))))))

yellowbanna
25. pro 2014

Asi uplne nerozumim otazce. Moji kluci jsou duben a kveten. Dva roky od sebe. Ja jsem taky v kvetnu. Tak mame holt na jare vic narozenin 😀 Jinak me nic jineho nenapada 🙂

krmv
autor
26. pro 2014

spis jdn ze zajimavnsti,kdyby byli ve stejnem znamdni,tak slxsim ze tn bude hruza atd.ale ja taky nevidim problem

didi1808
26. pro 2014

My jsme celá rodinka narozená v létě ☺ Já jsem v srpnu, malej s manželem v červenci a dcerka v červnu 😀 A není v tom nic hrozného prostě každé dítko je jiné

lucka8383
1. lis 2015

asi na tom není nic.Já mám syna v červnu a dceru v červenci o tři roky později.a žádný problém v tom nemáme jen každý měsíc pečeme dort 🙂

ducik
1. lis 2015

@krmv znameni jsou pitomost 😀

betelgeuzz
1. lis 2015

starší je v říjnu, mladší za dva roky v září. Má to výhodu v tom, že se dobře dědí oblečení, zimní i letní sedí velikostmi. Mínusy nevidím. A jestli ti jde o znamení, tak každá je v jiným a každá je úplně jiná. Znamení jsem až tolik nezkoumala, takže jak to sedí se znameními, nevím.

micka1
1. lis 2015

já mám dcery narozené ve stejném měsíci ale 3 roky od sebe. Jedna je narozené 3 července a druhá 27. července. Druhá dcera se narodila o měsíc dřív
myslím že je to úplně jedno. Do toho má syn svátek tak oslavu máme v polovině jednu velkou a jeden velký dort. 🙂 zatím neremcají že mají jeden dort. 🙂

aguaverde
1. lis 2015

😅 😅 😅 😅 😅
já mám první dceru narozenou 1.12. a druhou 11.1. .... nevidím v tom žádný problém 😕
mmch já sem narozená taky 1.12. 😀

jinak mají jedna první svátek 11.dubna, druhá 15.května..... druhý svátek mají společně 27.října ( a ne nebyl to účel, zjistili jsme svátky až když jsme měli vybrané jména 😅 😀 )

manžel je 14.6. a tchýně 15.6. 😉

beruska1889
1. lis 2015

My jsme obě se ségrou narozené v dubnu, já 1. A ségra o 2 roky později 26. A jedinou nevýhodu jakou jsem pocítila jako malá bylo že jsme narozeniny musely slavit spolu a já kvůli ségře musela déle čekat na dárky 😀 😀 😀 takže asi tak... 😉

milmic
1. lis 2015

@krmv Dcerka je leden, synek je únor a nejmladší dcerka je duben. Jediný mínus je, že je to všechno moc brzo po Vánocích. 😀
Jinak je to úplně ale úplně jedno. Společně neslavíme, každé dítko je jedinečné a má právo na svoji vlastní oslavu, tož tak.

karlajasmine
1. lis 2015

Znamení jsou nesmysl.. Můj brácha je ve stejným znamení jako já a je naprosto ve všem pravý opak mě 😉

chloe86
13. bře 2016

My máme úplně nacpané celé jaro, začne to bráchovýma narozeninama 2.2 a táhne se to až do května.... Skoro každý týden někd, jsme velká rodina... a nevidím v tom problém.... Dneska jsem se švagrem oslavili společně výročí... on 40 a já 30...
A byla vážně legrace 🙂

kuratkol
13. bře 2016

Ja cekam 3. dite, ktere bude narozene +/- stejne jako prvni. Znameni rak vyhovuje, obleceni bude snad sedet vc. rocnich obdobi. Myslim, ze to bude super..