Ahoj, naše malá půjde do první třídy a teď jsme rekonstruovali pokoj, aby se tam vešli i s bráchou. Spoustu hraček, na které už je veliká a nehraje si s nimi, jsem vytřídila a teď zjišťuji, že jich moc nemá. Ráda bych ji koupila něco, s čím by si pohrála, ale přijde mi, že ona je taková nenáročná v tomhle ( za co jsem samozřejmě ráda). Ráda si kreslí nebo něco vyrábí z papírů... Má oblíbené dvě panenky a pár dinosaurů. Občas si hraje s legem... Ale jinak nic moc,že by si cíleně s něčím hrála....
Puzzle ani plyšáci už u nás nefrci, modelina taky ne, deskovky ji moc nebavej, maximálně občas pexeso nebo doble nebo cerny petr. ... S cim si hrají vaše prvňáčky? Díky!
@monita0806 kineticky pisek uz ji taky neba. Ale výroba slizu zní dobře, kde se to da sehnat?
Jinak ma doma trpytkovaci sadu, asi dokoupim ještě sadu na pískování obrázků.
@monita0806 knížky taky jí baví, hodně čteme, ale v tom je ještě závislá na mě.
@neomenia V hračkářství nebo objednat na netu
@neomenia hlavně je hodně druhů, doma máme i s vůní a všelijaké barvy.
Co třeba nějaké papírové vystřihovánky - http://betexa.cz/vystrihovanky/jednoduche-vystr... nebo dřevěné skládačky - https://www.zuriel.cz/stavebnice-walachia-hrad-... Mohly byste je sestavovat spolu, nebo s taťkou, a pak si s tím může navíc hrát 🙂
@neomenia
zeptala bych se primo ji,co by si prala
Určitě to pískování a výroba slizu, mladší ségra si v tom frčí (první stupeň ZŠ).
Třpytilepky docela zabaví.
Naše budoucí prvňačka si hraje stejně jako předškolačka 🙂 Skládá stále náročnější puzzle, má panenky, plyšáky, začala stavět ze sevy, má ráda stolní hry (Člověče, nezlob se, Černý Petr, Prší, Set, Ubongo...) Ale nejlíp si vyhraje se sourozenci, k čemuž využijí cokoli.
U nás si hodně vyhraje s miniaturkami Sylvanian family pořád dokupuji k narozeninám a na Vánoce, potom taky ráda vystřihuje postavičky ze čtvrtky a polepuje je drahokamy, ty kupujeme v Kiku, mají různé tvary, barvy za pár korun, teď u nás frčí Lego friends boxíky a taky Enchantimals panenky, ale to asi záleží na jakou pohádku se zrovna kouká v tv, co má jako oblíbené postavy.
Diky všem, sliz je top, jdeme pro něj 😁
Jo a dcera je hodně prirodovedne orientovaná, zajímají ji zvířata, hmyz atd. Takže k našemu kocourovi na podzim pribyde africký šnek 🐌 😁
@neomenia a mikroskop máte? To má taky úspěch, dá se pozorovat hmyz. Případně mravenčí akvárium, vykousávají si chodníčky v gelu
@pipi_puncocha
a co se s nima stane pak?
@pipi_puncocha máme! Pozorujeme kridla a nohy hmyzu, a zabronozky, ty jsou super!
@neomenia foukací fixy, fixy na textil, kinekticky písek, výroba slizu nebo něčeho výroba? Tohle třeba dceru dlouho zaměstná a pak ještě knížky a kouzelné čtení s tužkou.