Maminky,prosím Vás,nevíte,kolik může být v první třídě zameškaných hodin,aniž by pak muselo dítě opakovat třídu?Jeník je zase nemocný,má podezření na močové cesty,ale jinak mu dnes vůbec nic není,tak nevím,zda ho poslat do školy(poslala jsem včera po 4 dnech virozy a celé odpoledne mi prospal,takže asi neměl ještě moc sílu na tu školu).Nechci ho nechávat zbytečně doma,ani unáhleně posílat do školy,aby mi zase neulehl a manžel mě právě trošku vystrašil,aby neměl těch hodin moc.. ☹ Děkuji
@honzulka já měla v první třídě 224 OMLUVENÝCH - v tom je taky rozdíl. A nic jsem neopakovala, čísta psát jesem uměla dávno, jak jsem se celý roky válela v posteli nemocná. Ve druhé třídě úrvni pololetí to bylo 186 a pak mi vytrhli nosní mandle a s 26 hodinama jsem nastoupila do třetí. Ale bylo to 1989, nevim, jka je to teďkon...
@honzulka mimo debatu,ale pokud uvazujete o vyndani nosni mandle, tak bych necekala.
U syna to pomohlo o 200% jsem nastvana na sebe,ze jsem to odkladala
Super téma 😉 , syn byl letos ve školce 4 dny....od té doby je nemocný, nyní nás čekají dvě operace..takže se do školky jen tak nepodívá...hrozně se bojím první třídy, že bude víc doma než ve škole...a já pak budu suplovat paní učitelku 😕 .
Ze zdravotních důvodů má odklad, tak doufám, že se to za ten rok ještě zlepší.
@mamkamarketa Jsem ráda, že to píšete, čeká nás to v květnu...a doufám, že to pomůže.... 😉
@mamkamarketa no jenomže to jsi jedna z mála,komu to pomohlo...já zatím mám štěstí na lidi,kterým to nepomohlo... ☹ nám je doporučují vyndat kvůli zaléhání uší.. ☹
@hansed no přijde mi,že to zvládá,tak snad už přijde jaro a bude to moct v pohodě dochodit.. 😉
@natalie77 synovi to pomohlo. Opravdu ten rozdil mezi lonskou a letosni zimou je tezko popsatelny. Doufam,ze to pomuze i tvemu ditku 😉
@honzulka tak to ja znam lidi,kterym to pomohlo.
Pokud mu zalehaji ouska,tak bych to neodkladala... Vzdyt je to neprijemne 😖
U syna bylo vyndani mandle zalezitost na 2 hodky. V 8 sme tam prisli a v pul 10 sme jeli domu 🙂 😉
Já bývala jako dítě hodně nemocná, zameškávala jsem kolem 300h a nikdy s tím problém nebyl.
@honzulka za mě to bylo víc jak polovina