Dárek pro učitele. Máte tip?

verdu
3. kvě 2024

Co dát za větší dárek panu učiteli? Učil děti od první třídy do páté. Děti nemají nápad. Poradíte?

sigyn
3. kvě 2024

U nás ve školce třeba mají zarámovaný plakát. Na něm jsou fotky dětí a nahoře foto/kresba učitelek s velkým nápisem Děkujeme.

slecnami
3. kvě 2024

@verdu Poukaz podle jeho koníčků, nebo dárkový koš s jídlem. To mívá asi největší úspěch 😃👍

mourovatakocka
3. kvě 2024

@verdu Flašku a Lexaurin.
Dárkový koš, pokud ho neznáte natolik, abyste věděli přímo nějaké zájmy. Pokud je to menší škola, zkusit se optat kolegů, co by mu udělalo radost 🤔

verdu
autor
4. kvě 2024

Pan učitel rád cestujete, je před důchodem.

ladyhacek
4. kvě 2024

Mladší syn se letos loučí ve školce, učitleky dostanou v květináčí stále plodící jahody, manžel z těch našich minulý rok udělal odnože. Snad budou mít radost. To samé (nebo podobné) plánujeme pak až se starší bude loučit s učitelkou.

Pokud by to měl být větší dárek za celou školu a učitel rád cestuje tak je to jasné - nějaký poukaz třeba na zajímavé místo v ČR - nebo pobyt v lázních - na slevomatu by mohli mít něco cenově zajímavého a když se složí celý třída nemuselo by to vycházet ani tak finačně špatně.

mollyweasley
4. kvě 2024

@verdu Jestli jste schopní se ve třídě domluvit, můžete mu koupit poukázku na zájezd třeba od Invie. Složit se můžete třeba od dvou do pěti set a určitě to potěší víc, než 15 flašek vína, 10 klobás a 20 káv.

nikoulinka
4. kvě 2024

My se treba tak kdysi skládali pro naši třídní. Nechali jsme jí vyrobit větší vazu, kde byla vyryta naše jména, třída...

pavlinakm
5. kvě 2024

Pokud ma zahradku, tak strom. V duchode se pak muze cely rok divat jak roste a vzpominat na deti.
Je dobrý i nějaký poukaz na pobyt, turistiku, lázně.
Pro chlapa neco proste praktickeho a zadny lapač prachu.

kamino
5. kvě 2024

Dělám na rozloučenou fotoknihu . každé dítě má dvoustranu, kde jsou jeho fotky za 5 let a osobní vzkaz pro paní učitelku, pak jsem se dohodla se školní fotografkou, že mi pošle pár fotek z akcí a budou tam naskenované společné fotky z těch 5 let. Už jsem to dělala pro ní u předchzích dětí, které měla od první do páté, tak má zmapovaných 10 let života 🙂

cattus
5. kvě 2024

My jsme na rozloučení s učitelkou, která odcházela ze školky dělali památeční strom. Nakreslený strom, děti si tam otiskly barevné prstíky a k nim se pak připsalo jméno. Obrázek se nechal zaramovat.