Co dát za větší dárek panu učiteli? Učil děti od první třídy do páté. Děti nemají nápad. Poradíte?
@verdu Flašku a Lexaurin.
Dárkový koš, pokud ho neznáte natolik, abyste věděli přímo nějaké zájmy. Pokud je to menší škola, zkusit se optat kolegů, co by mu udělalo radost 🤔
Pan učitel rád cestujete, je před důchodem.
Mladší syn se letos loučí ve školce, učitleky dostanou v květináčí stále plodící jahody, manžel z těch našich minulý rok udělal odnože. Snad budou mít radost. To samé (nebo podobné) plánujeme pak až se starší bude loučit s učitelkou.
Pokud by to měl být větší dárek za celou školu a učitel rád cestuje tak je to jasné - nějaký poukaz třeba na zajímavé místo v ČR - nebo pobyt v lázních - na slevomatu by mohli mít něco cenově zajímavého a když se složí celý třída nemuselo by to vycházet ani tak finačně špatně.
@verdu Jestli jste schopní se ve třídě domluvit, můžete mu koupit poukázku na zájezd třeba od Invie. Složit se můžete třeba od dvou do pěti set a určitě to potěší víc, než 15 flašek vína, 10 klobás a 20 káv.
My se treba tak kdysi skládali pro naši třídní. Nechali jsme jí vyrobit větší vazu, kde byla vyryta naše jména, třída...
Pokud ma zahradku, tak strom. V duchode se pak muze cely rok divat jak roste a vzpominat na deti.
Je dobrý i nějaký poukaz na pobyt, turistiku, lázně.
Pro chlapa neco proste praktickeho a zadny lapač prachu.
Dělám na rozloučenou fotoknihu . každé dítě má dvoustranu, kde jsou jeho fotky za 5 let a osobní vzkaz pro paní učitelku, pak jsem se dohodla se školní fotografkou, že mi pošle pár fotek z akcí a budou tam naskenované společné fotky z těch 5 let. Už jsem to dělala pro ní u předchzích dětí, které měla od první do páté, tak má zmapovaných 10 let života 🙂
My jsme na rozloučení s učitelkou, která odcházela ze školky dělali památeční strom. Nakreslený strom, děti si tam otiskly barevné prstíky a k nim se pak připsalo jméno. Obrázek se nechal zaramovat.
U nás ve školce třeba mají zarámovaný plakát. Na něm jsou fotky dětí a nahoře foto/kresba učitelek s velkým nápisem Děkujeme.