Chtěla bych odzkoušet, vybrat vhodnou tašku pro prvňáčka a vůbec nevím kde se dá sehnat?
Na netu je spousty odkazů, ale chci vyzkoušet na živo.
Poradíte?
Děkuji
já řešila aktovku od formy TopGal a přišlo mi, že největší výběr byl na Masarykově ulici v obchodě BALO, kde se dalo dobře vybrat a i vykoušet, všechny mají i na webu,ale my měly štěstí a koupila jsem v Olympii v tom malým stánku zrovna v akci a byla levnější jak na netu a v kamenném obchodě na Masarykově,pak něco málo mají i v Aldianě v Kr.Poli,ale já koukala jen na TopGal,takže zbytek neporadím....
Ahoj, obnovuju otázku kam naživo pro aktovku? Ideálně víc značek abychom mohli porovnat. Děkuji.
Hodně různých typů mají v SEVTu na České.
@pavlina05 Taky jsme tento rok řešili stejný problém jako ty akorát v Ostravě. Chtěla jsem stejně jako ty aktovku vyzkoušet přímo na malé, což se ukázalo jako neskutečný problém. Oběhali jsme všelijaké hyper a super markety, papírnictví no a všude jsme narazila na max. 2-3 ks aktovek. Takže nakonec jsme to riskli, vybrali přes net a koupili takhle. Takže asi jsem tě moc nepotěšila, ale možná v Brně bude situace jiná než v Ostravě a někdo nějaký obchod poradí.