Aktovky a batohy STIL. Máte zkušenost?

alpakovo
3. srp 2021

Syn stihl za loňský rok zničit aktovku 🤦🤷,tak už se na září dívám po nové.... A všude na mě vyskakuje sleva na značku STIL 365, dokonce i tady na MK... Máte někdo zkušenosti???? Budeme teď volit nejspíš batoh,do šesté třídy my s aktivitou už nepůjde. Moc děkuji za odpovědi

plamenek
3. srp 2021

Já nedám dopustit na Topgal, syn měl první od první do páté a vydržel, od šesté má tento
https://bombahracky.cz/hracky/studentsky-batoh-...
Kupovala jsem vloni v létě taky se slevou a dopravou zdarma, ne přímo na těchto stránkách, ale vlezla jsem se do tisícovky.

adelka951
3. srp 2021

taky máme Topgal, syn ji bude mít už třetí rok a stále je jako nová, vzhledem k tomu, že toho do té školy za ty 2 roky moc nenachodil...Snad letos už ji unosí.

bara88
3. srp 2021

jen se divím že za lonský rok někdo stihl zničit aktovku🙂však se do školy skoro nechodilo

alpakovo
autor
3. srp 2021

@bara88 měl ji už před tím, jen jsem doufala že ještě rok vydrží.... Holt zatím máme tašku vždy jen na dva roky 😂

prostenika85
3. srp 2021

Stil můžu s klidným svědomím doporučit, zvláště aktovky. Je pravda, že šesťák už stopro sáhne po batohu, ale i ty jsou velmi dobré a objemné. Navíc jejich výprodejové (starší) modely se prodávají za opravdu rozumné ceny.

mamikry
3. srp 2021

@alpakovo Ja zase doporucuji Beckmann batohy, poridila jsem detem batoh do skoly a batuzky na vylet, jsou perfektne usite a krasne. Skoro jim jen zavidim. 😊

martulka6188
3. srp 2021

Ja mam deti jeste male, ale neter mela aktovku doprvni tridy, pak poridili batoh taky Stil, protoze aktovku uz nechtela. Je ve ctvrte (pujde do pate) batoh porad ma. Vydrzel a je spokojena.

martt
4. srp 2021

@alpakovo Ja mam teda mladší dítko, teď pujde do 4 třídy. Ale vloni jsme řešily výběr batohu. My jsme hodně koukali na to , aby mu ten batoh dobře seděl na zádech. Takže jsme obešli obchody a batohy si zkusil rovnou na zádech. Nejvíc mu sedl Topgal naopak Stil mu na zádech moc nesedí a pry se v tom batohu moc necítil. Každopádně každé dítko je jiné. A doporučuji to nejdříve zkusit.