Ahoj holky,
Koukáte některá na tento seriál? Jaké jsou vaše tipy na vraha? 😃 já jsem sakra napjatá, mám hned několik vrahů. 😂🤷🏻♀️
Me uz napadl kdekdo 😁 Ale rada se necham prekvapit. Ani knihu jsem si kvuli tomu neobjednala
Taky si myslim, ze stary pan nebo ta blondata nejlepsi kamaradka...
Já si myslim, že to byl on, obzvlášť po včerejším díle. Po tom konci. 😃 a odpovídalo by to - nesnáší ho, takže ví, že se to na něj 100% hodí a tak se ho zbaví. Vnuk mu mohl říct, co viděl, tak to vyřešil.
tipuju toho obviněného.. milenka to chtěla prásknout manželce, tak ju zabil.. 😎
Zrovna včera jsme viděli 4.díl a myslím, že to byl buď opravdu on, zdálo se že do kamery lhal a manželka to poznala, soudím dle jejího šíleného vyrazu a už mě napadlo i sama hlavní hrdinka, dle jejích dost častých jasných záblesků z minulosti, možná má občas výpadky mysli a manžel to viděl, tak ji teď kryje a snaži se to hodit na toho manžela zavražděné. Jinak děda byl tip do 4. dílu.😀 A ještě myslím, že druhá milenka byla blondýnka nejlepší kámoška.
@whitechocolate Taky si myslim, ze milenkou byla ta nejlepsi kamoska. Proto nerekl nahlas pravnicce jmeno te prvni...
@whitechocolate až uvidíte pátý, třeba vás dědula zmova napadne. 😃 no a se zbytkem souhlasim. Výpadky paměti mne taky napadly a po pátým díle užvim uplný prd, protože si myslim že to byl buď manžel, nebo děda a něco s tim má i syn. 😃
@sim244
Pořád doufám, že to děda nebude, protoze by to bylo moc jednoduchý. Teď věřím, že to byla sama hlavní hrdinka a manžel ji jen pořád kryje. Dnes možná dáme pátý díl a uvidíme teda...
@whitechocolate napište po pátém díle, co si myslíte, já už totiž nevim co si myslet
Díky za tip 👍
@sim244
Když to tu tak čtu, tak jsem teda napnutá, vypadá to, že podezřelí budou nakonec úplně všichni.😀
Konec 5. dílu mě šokoval 😀 Myslím, že syn to nakonec nebude. Děda mě ze začátku vůbec nenapadl, ale jak to tady čtu tak možná jo.
Myslím, že zabil manžel.
Zhlédla jsem 5. díl a nijak významně to neovlivnilo moje tipy, buď opravdu manžel nebo ona sama, ale je pravda, že mě pořád mate ten děda, jak stál před domem pozůstaleho manžela.
@whitechocolate jo, přesně ti byl ten první moment, kdy jsem mu začala věnovat více pozornosti. Měl by to vymyšlené hezky
Holky kde ho najdu ;**
@kristousenecek stahuju z Uložto, chodí na HBO.
@badyr moc děkuji;))
holky dík :D už jsem u třetího dílu :D ještě, že jich bude jen šest.. jinak by nebyl žádnej vánoční úklid :D
Tak já už koukám na poslední díl 😃
Jo to jsem právě nevěděla, kdy ho davaji my koukáme na HBO Go, tak to už tam asi bude.
@whitechocolate jojo, je tam, už jsem to viděla. No, pár věcí mi furt není jasných, ale nechci spoilerovat.
A jsi překvapená, nebo spíš zklamaná?
Dokoukano
@sim244 starý pán...