ahoj
chci se zeptat,zda jste se nektera z vas setkala s tim,ze pri realizaci styku ditete s otcem ("predani" a "vraceni") ditete matce byl jeste nekdo treti??
byvaly pritel me jiz delsi dobu psychicky terorizuje a to za pritomnosti skoro9mes mimča.(dosud probihaly navstevy za me pritomnosti, nedavala jsem mu mimčo bez me pritomnosti. z duvodu,ze na "byvalyho"neni spolehnuti,ze by vcas dal najist a vratil zpet mimčo. a jeho navstevy byly dle toho jak se mu to zrovna hodi.(nebral na me ohled)
v tydnu probehne soud.avsak do navrhu jsem napsala 3dny v tydnu po 3 hodinach(15-18h). z duvodu denniho rezimu se mi to zda realizovatelny a do budoucna bych chtela rozsirit styk otce s ditetem treba na cely vikend. ale podle toho jak toto by bylo rozhodnuto a jak by to dodrzoval. a dle rezimu ditete a pribyvajicim vekem ditete.
"byvaly" me ponizuje,urazi,vulgarne se ke me chova za pritomnosti mimča. urazi me nejen doma, ale nedela mu problem chovat se takto i na verejnosti(avsak diskretneji, nekdy to slysi kolemjdouci)
pred ditetem mi rika chcipaku,zamindrakovana nula,vychrtlina,fetacka, ze by bylo dobre,kdybych se zastrelila,ze by zaplatil nejdrazssi pohreb s velkou radosti,ze jsem chudinka byla po porodu na vsechno sama a škemrala jsem o pomoc jak jeho tak i jeho matku,ale pry chcipakovi jako ja nemeli zajem pomoc,spinit si ruce s nekym jako jsem ja. dite uz rika slabiky ma-ma-ma a on diteti rekne: jezis hlavne to ne,at te ani nenapadne tohle rikat.
kdyz jdeme po prechodu,tak rika,kez by me nekdo prejel,aby se me zbavil.
nebo stoji nade mnou nad posteli s prckem v ruce a rika. vidis co tady lezi za chcipaka. atdd. je toho doost. nevim, co mam delat. ja na jeho narazky nijak nereagujuu,ale i presto porad neco rika na moji osobu.
beru leky predepsane lekarem z duvodu gynekolog.problemu(po cisari), ktere me doporvazeji do ted. beru i injekcni roztok B12,leky na obnovu cerv.krvinek, na zastaveni krvaceni,leky na posileni(ztloustnuti). i presto me nazval,ze jsem fetak. (zhubla jsem 16kg od porodu,oslabeny organismus a menses"spineni"
nevite nekdo z vas,zda pri "predani" ditete otci nekdo muze asistovat? byla bych rada kdyby to byl nekdo z OSPOD. jelikoz i kdybych tady mela u sebe 10 kamaradek. jemu to je jedno.i presto nadhodi nevhodnou poznamku na me. co nevidet tomu bude dite rozumnet. a nechci aby to odneslo.
mate s tim nekdo zkusenost.
diky za radu.
a nedá sa žiadať o asistenciu sociálky? Inak ja by som si na Tvojom mieste urobila záznam na mobil tak aby o tom nevedel a použila to ako dôkaz pre sociálku a následne žiadala zákaz styku s otcom. Nehnevaj sa , ale takému volovi by som dieťa nedala keby čo bolo. Ospravedlňujem sa, ale toto ma vytočilo.
@janinaj20 ahoj, je to hrozné, umím si to živě představit. Měla jsem podobného přítele a když čtu tvoje řádky, úplně vím, jak se cítíš. Určitě se neboj a tohle všechno řekni u soudu! Tohle mu nesmí procházet😉. Hodně síly a nejsi žádný chcípák ani nic takového. Tvůj bývalý, je stejně jako ten můj zamindrákovaný a psychicky labilní jedinec, který si živí své splihlé sebevědomí na tobě, braň se, hodně síly 😉
A co budeš dělat, až bude mít prcka na víkend, nebo týden o prázdninách a ono přijede a bude Ti říkat feťačko???? Ten by moje dítě do rukou nedostal.... a na mobil bych si to stopro nahrála a přehrála právníkovi, nebo sociální pracovnici.... 😠 😠 😠 S tímhle se taky musí dát něco udělat....
Souhlasím s bocinkou, takovému chlapovi bych dítě nedávala, nemůže se od něho naučit nic dobrého a o takového tátu není fakt co stát. Co když začne takhle za čas nadávat dítěti?
tak takovemu cloveku bych dite nesverila ani na hodinu tydne 😔
já musím jen souhlasit! psychicky labilnímu člověku bych nesvěřila malý ani velký dítě! takovýho chování by neměl betj svědkem nikdo. zavřít na psychiatrii takovýho magora!
To jo, můžeš si to nahrát a pak zažádat o zákaz styku, omezení styku nebo aspon přítomnost třetí osoby, styk v nějakém zařízení.... Ale to bude nějakou dobu trvat, zatím ti nezbyde nic jiného než poprosit nějakého známého o přítomnost.
No když si řekneš někomu z rodiny nebo kamarádovi, tak tam bude asisovat hned.