Dobrý večer, chci poprosit o zkušenosti s pojišťovnama, se kterou jste spokojené, kterou doporučujete? Myslím tím, hlavně příspěvky. Jsem u VZP, bude tam i syn a ti nedávají nic!!! Uvažovala jsem o vojenské zdravotní pojištovně. děkuji za názory. Hanka
jessika to snad není možný. když kouknu, co všechno dávají, tak se to nedá s VZP srovnat. to by mě zajímalo na co všechno mu dávají 😕
u VOZP jsem našla toto http://www.vozp.cz/cs/Klient/Nadstandardy_2010/...
No loni jsme se nechávali očkovat proti klíšťovce a on ostal příspěvek a já ne.... Teda VZP to už taky zrušila, letos už dává na očkování jen dětem. Ale jak říkám, moc jsem to zatím neřešila. Ale VOZP určitě není žádný zázrak. Moje sestřenice jako těhulka si docela chválila tuhle http://www.cpzp.cz/main/index.php
Já jsem u OZP a jsem spokojená, i když jsem vybírala hlavně podle toho, že nedělá problémy lékařům, takže se mi ještě nestalo, že by ji někde neměli.
určitě je lepší mít pojišťovnu, která nedělá problémy lékařům. ty mín známý asi nebudou mít všude nasmlouvný
Jak jste spokojené ve své pojišťovně? Která vám něco přispívá? U VZP fakt nic nedávají, tak uvažuju o přestupu. Odchytla mě průmyslová pojišťovna a nabízela docela pěkné bonusy.
Ahojky my jsme všichni přešli k vojenský a docela se nám to vyplatilo, teda hodně pro děti, hlavně cvičení, vitamíny, to se docela hodí a berou ji skoro všichni lékaři, je dobrý si zjistit všechny doktory, kam se chodí zda brou tu vybranou pojišťovnu 🙂 😉
My jsme postupně celá rodina přešli k Metal Aliance. Protože náš Ondra si musel ještě Prevenar hradit, pojišťovna nám všechny vakcíny proplatila. Dostali jsme příspěvěk 600,- na autosedačku, máme 20 % slevu na plavání nebo cvičení, manžel po každém odběru krve dostává balíček vitamínu. Děti od 3let dostávají pravidelně také vitaminový balíček. Pak máme ještě 600 přispěvek na jednu nebo více věcí z balíčku. Já jsem tento příspěvek využila na plavání kojenců. Pro nás ženské je tam toho taky hodně, ale já jsem ještě neměla příležitost to využít.
Ahojky, tak my máme všichni Metal Aliance a myslím, že je super, letoš už proplácejí i 1000,- na screening v tom 13.t 😉
Tak já jsem loni přešla od 211-MV k průmyslové. Vyplatí se to hlavně mamkám, co jsou v očekávání. Malému proplatili loni prevenar. Mají dost akcí pro děti - očkování, vitamíny, příspěvky na plavání, bonusní a věrnostní programy. Takže jsme ji dost vymáčkli. 😀
Tak by mne zajímalo jak se po letech změnila situace ... která pojišťovna se Vám te´d zdá nejleepší? A proč?
Také by mě zajímalo......?? jak je to teď se zdravotními pojišťovnami? 🙂
OZP - je u ní manželka s prckem a mají plno příspěvků pro matky a děti. Já jsem jinde, ale také zvažuju změnu. Hlavně je dost pokroková a dnes už mají i aplikaci na zjišťování co si který doktor na Vás vyúčtoval a né jak některé zkostnatělé pojišťovny jednou za rok a ještě na pobočce kdesi v tramtarii!!! 😝
Za mě VOZP. OZP bývala dobrá, ale jen co jsem k ní přešla, tak úplně změnila systém a pro nově příchozí byly bonusy naprosto směšné, snad stovka na rok. Tak jsem zpátky u VOZP, která proplácí plavání, cvičení pro děti, cvičení pro těhotné, solnou jeskyni atd., celkem nám to udělá pár tisíc za rok, takže dobrý.
OZP nastartovala systém Vitakarty a pokud chodíš na preventivní prohlídky tak za to dostáváš bonusy v podobě kreditů a ty pak můžeš použít na slevy a nebo proplacení plavání, fitka, atd.
naprosto s vámi souhlasím s OZP za ty kredity máte u nich spoustu výhod které vám ulehčí i vaší peněžence. 😉
Taky máme s dcerou OZP a naprostá spokojenost.Proplatily nám plavání,screening v 12tt,navíc kredity jdou převádět mezi pojištěnci.Za odsouhlasení výkonů u dr jsou taky kredity,za preventivní prohlídky,pak za dobu pojištění.Rozhodně toho proplácí víc než některé jiné ,,nejmenované" pojišťovny.A nikdy nebyl žádný problém u dr.
205.., nejvíce výhod a příspěvků
Ahoj, já jsem u ministerstva vnitra - přecházela jsem tam hlavně kvůli fixním rovnátkům, stálo mě to pak asi polovinu + čerpám všechny možný výhody + mam kartu života. Jsem u nich od jejich začátku a nikdy jsem s nima neměla nikde problém.
Já jsem u ministerstva vnitra a jsem spokojena. předtim jsem byla u vzp a ta mi spoustu věci nezaplatila nebo neproplatila a tady bezva, i pristup se mi libi .-)
Nedělala jsem tedy nějaký průzlum, ale já jsem u VOZP a mám pocit, že taky nedávají nic... To mažel s VZP dostává víc... ☹