Suchý bazének a dárek k 1 roku. Jaký bazének a dárek koupit?

alex97
4. srp 2022

Dobrý den.
Chceme koupit malý k 1roku bazenek bez balónků ty máme zakoupené z Německa 🙂
Poradíte mi jaky ?
A co koupit malý k 1roku ? Budeme mít v Říjnu..
Houpaciho kohoutka už má 🙂 Tahací hračku dostane po mě..Odrážedlo dostane k Vánocům. Tatrovka je jasná věc 🤪

elesse
4. srp 2022

Nevím, jestli jsem zažila domácnost, kde se skutečně bazének dlouhodobě využil

cilkat
4. srp 2022

@alex97 my máme balónky ve stanu... omezuje to disperzy po bytě.

ekou
4. srp 2022

@alex97 jsou i velka puzzle pro rocni prcky, knizka... Ono stejne dite z toho nema rozum :D

susmevem
4. srp 2022

@alex97 ... bazének klidně můžu ušít na přání 🙂. A osobně bych to asi úplně neprehanela, jestli dostane bazének a tatrovku, tak to stačí ne? Takhle malé z toho stejně nemá rozum

alex97
autor
4. srp 2022

@susmevem od nás dostane autosedačku...Ale příbuzní se ptají...A už nevím... Jsme docela velká rodina ... Tak zase nechci něco co se nevyužije a bude to tu ležet.

nikolite
4. srp 2022

@elesse Syn si sním hraje až moc 😂 už šílím s toho neustálého zbírání balónků. Je v něm několikrát denně.

alex97
autor
4. srp 2022

@elesse Taky mě napadlo že se na to ...Ale co s těmi balonkami .. 😑 v Německu měli výprodej za 50kc za 100ks .. tak mamka vzala 500ks 😀😅🤦‍♀️ A ma je ve skříni.. 🤦‍♀️

susmevem
4. srp 2022

@alex97 ... no to záleží no 😀. Oba mí kluci testujou každý, který jde z domu, ale oni oba bazénky milujou... každé dítě je ale jiné no...😀. Jenže to je tak s každou hračkou, jeden si hraje stím, někdo jiný s něčím úplně odlišným...😀

nikolite
4. srp 2022

@alex97 500 kusů to už je mazec. 😮😮 My máme 200 kusů a když to uklízím cca 3 krát denně tak mi to přijde až až 😂😂

alex97
autor
4. srp 2022

@susmevem Právě..My když sme slavily první Vánoce malý to jí bylo 2m tak jsme řekli že 24 se sejdeme úplně všichni...A bylo nás 48lidi ... Takže jak píšu jsme velká rodina.. 🤯 A bojím se prihrnu dárků... 🤯

alex97
autor
4. srp 2022

@nikolite Jo už takhle jsme ji daly 40ks s 1 balíku a zbylí nám jen 10ks kd eje zbytek nevíme... 😅😇🤯

pampeliska1313
4. srp 2022

My synovi kupovali takovou tu “smyslovou” tabuli. Je tam hromada blbostí - suchej zip, zámeček, hodiny co se točí, bludiště atd atd. Je to od tří let, stalo to asi 1600, zatím si tam jen točí kolečka a občas šáhne po zámečku. Kupovali jsme velkou, jsou i malý a mění se i to, co tam je. Počítám, že to víc využije v budoucnu (ale já radši hračky co jsou trochu napřed ale vydrží) a pak dostal od babiček flétnu, xylofon atd tak to se mu líbí moc a ještě skládací hasičský auto, dřevěný. Kupovali jsme za sebe fakt jen jednu věc, nechali si udělat dort co mohl papat a vzali jsme ho do zoo (kde se mu nejvíc líbilo sklo u tulenu.:D) ale ta tabule mi přijde fajn.🙂
https://www.inlea.cz/index.php?route=product/pr...

radkazenklava
4. srp 2022

@alex97 my dostali kulatý, myslím z Elis designu s 200 míčky..a ano byly všude, ale syn si vyhrál...teď už mame schovaný bazének, ale u tety si ještě teď rád hopsne do balónků a to mu budou 3r...nevím jak jste na tom s prostorem, syn má houpačku a piklera od Dřevínku a denně využívá...jsou to dražší věci, tak se může rodina složit...dále bych doporučila různé didaktické hračky...stohovací, přiřazovací (syn se naučil brzo rozeznat barvy,tvary) , dále pak duplo...to je sice od 1.5r ale malý si hrál cca od roku ,hodně s auty a zvířátky...kostky mu do sebe ještě nešly dávat,ale časem se naučil.

ekou
4. srp 2022

Tak me tak napada, pokud mate pocetne pribuzenstvo... tak at daji darkovy poukaz do hrackastvi (ono vetsinou je to na rok poukazka a prdola casem bude mit vic zajmu)/drogerie a nebo at daji plenky popr jinou potrebnou vec 🙂

krisstina93
4. srp 2022

Teda syn dostal bazének s balónky taky k prvním narozkám a já z toho kvetla :D nedělala sem nic jiného, než jen chodila a sbírala balónky všude po byte :D pak mi došla trpělivost a dala sem ho kamarádce, která měla o trochu mladší dítě než já a ta mě pak taky proklínala :D osobně bych investovala radši do něčeho smysluplnějšího, tohle akorát zabírá hrozně místa. Koupila bych třeba Duplo, to má u nás obrovské využití, hraje si s ním dcera cca od půl roku a hraje si s ním ještě i syn, co je ve škole.

susmevem
4. srp 2022

@alex97 ...jaj, tak to úplně chápu 😀

jbzirafa
4. srp 2022

@alex97 koupila jsem první který jsem viděla v obchodě, asi za 150 korun průměr cca 1 m.az omrzí míčky hodíme ho ven na vodu..
Jinak míčky bohaté jako dárek stačily.zabalte je to krabice zvlášť, ať může prcek vybalovat, hrabání v krabicích a vyhazování, rozbalování baví děti víc než samotný dárek. Vzpomínám na velkou krabici plnou balónků,udělala radost.je-li vás víc na oslavu, ať každý donese něco třeba praktického, co dá vám hodí.presnidavky, dětské sušenky, tepláky,bodycko,plenky, mýdlo či pěna do koupele..co používáte.
Z hraček třeba leporelo, hračka do vody, lovení rybiček, míček,...

pinkyy
4. srp 2022

Ja koupila malymu ted k 1. roku bazenek s balonky a blbne v nem porad, i se starsim a kdokoliv k nam prijde na navstevu, tak vsichni hned jdou do bazenku. Jen to uklizeni no 🙄 jinak jeste hraci stolek je dobrej 🙂

michaela666
4. srp 2022

Požádala bych o různé kapsičky, přesnídávky, zdravé mlsání co má ráda. Můžeš i kosmetiku nebo oblečení větších velikostí co se bude hodit na podzim/zimu - tepláky, bodyčka, trička,... Klidně i plenky. Když malá dostala v necelém roce pod stromeček krabici plen zabalenou v krásném dětském papíru se spoustou stužek, měla větší radost jak z hraček.
Já k narozeninám kupovala dřevěné magnetky zvířátek z Agátina světa. Dcera je miluje a vydrží si s nimi hrát dlouho a sama. Osobně se hrozím pokaždé, když má dostat dárek protože nesnáším hromadění zbytečných krámů a blbostí akorát na bordel, což pro mě bazének plný balónků je. 😃

areh
4. srp 2022

@alex97 máme balónky ve skládacím stanu. Kupovala jsem ho v Lidlu spolu s prolezacím tunelem a hraje si s tím občas ještě teď skoro v 5ti letech. V bazénku by si určitě tak nehrál (to jen pro inspiraci)

alex97
autor
4. srp 2022

@pampeliska1313 Děkuji kouknu. Jedeme na celý týden na Šumavu takže tam uvidí také zvířátka.. A v sobotu jedeme do Zoo do Plzně.. Tak snad.. Zatím se ji líbí všechny zvířátka.. Našeho psala si už i osedlala...(bernský salašnicky..) Takže když deme ven říká Gee (Gery) a hned mu mává... Takže bude zvířátkova jako mamina .. 😬

katule1990
4. srp 2022

@alex97 Obavu z přívalu dárků chápu, ale velmi doporučuju se snažit to co nejvíc omezit, pak je všude milion hraček, bordelu a nakonec si stejně nevíc hrajou s šuplíkem v kuchyni 😅. Navíc z toho teď stejně ještě nemá rozum. Osobně to dělám tak, že průběžně nakupuju a pak nastrkám babičkám, příp. tetám k narozeninám, svátku, Vánocům a tím se snažím zamezit kravinám. Kupuju to, co je potřeba (např. oblečení, dětské nádobí, lahvičku na pití, kosmetiku), ale i hračky (např. dřevěná vkládačka/navlíkačka, zvuková i klasická knížka, tatrovka, kostky, mluvící medvídek s říkankami). I tak musím ostatní krotit, aby už nic nekupovali, že toho máme opravdu hodně. A někdy samozřejmě musím krotit i sebe, když vidím něco pěknýho 😅. Nicméně nemám ráda plýtvání a zahrnování dětí vším, na co si vzpomenou i nevzpomenou. Klidně bych řekla i o peníze a pak za to koupila něco většího, potřebnýho. Nezapomeň, že pak budou Vánoce a bude to nanovo 😀.

alex97
autor
4. srp 2022

@radkazenklava Děkuji máme prej nafukovací barák.. Jak všichni říkají..Děda nám bude dělat že dřeva hřiště na zahradu .. Ale teď ta cena materiálu vyletěla vysoko jako vše..ALE děkuji 🙂🙃

alex97
autor
4. srp 2022

@pinkyy Od toho budeme mít tatínka 😀🤣🤫

alex97
autor
4. srp 2022

@katule1990 To už jsem taky říkala že budu nakupovat..Ale oni buď na to zapomenou že sem jim to dala nebo to dají někomu jinému kdo přijde na návštěvu... A když jsem si řekla o peníze tak to vypadalo jako kdybych nechtela aby mala dostala darky ale peníze které stejně utratim za kraviny...Hlavně tohle mám z přítelovo strany ...Tak to je takový divný...A pleny si říkat nechci protože stejně mi řeknou zkus nočník ...A nebo dostanu úplně jiné než my máme.. Takže u nás se jedou je darky hmotné..A i když máme 3patrovy barák tak ho nemáme nafukovaci... Uz ted ma mala 7velkych boxu plných hráček.. 🤷‍♀️🤦‍♀️

elesse
4. srp 2022

Taky mame kvanta pribuznych a ja nechci mit doma tunu hracek. Tak jsem zavedla sdileny seznam, je tam vzdycky par hracek, obelceni, neco praktickeho (lahvicka, jidelni set,…), ale nejvic poukazu - na vanoce jsme dostali vstupenky do Aquapalace, rocni vstupenky do Zoo, do Mirakula, poukaz na plavani kam chodime,… nevypada to hloupe jako penize, vetsinou na miste byla 1 hracka a k ni poukaz, tak bylo i dite spokojene

michaela666
4. srp 2022

@alex97 Čím víc hraček, tím míň si s nimi hrají. Tak to máme v okolí my, takže je fakt škoda že se nedá domluvit třeba na měsíčním balení plen nebo praktických věcech.
Máme hraček o dost méně, ale hraje si se vším. V porovnání s dětmi kamarádů vypadá náš hrací koutek dost chudě. A stejně máme zavedeno, že dárky které dostane malá od babiček nebo tet( které navštěvujeme často) zůstávají u nich a domů je nechci. Přijde mi, že pak se nad těmi dárky víc zamýšlí. Taky doma nechtějí kravinu, jen aby dali oslavenci něco.... Širší rodina to nechává u babičky a malé je to potom vzácnější a víc si s tím hraje.

kmarie81
4. srp 2022

@alex97 ja sem vsem loni k vanocum rekla, ze k narozkam v unoru dostabe kuchynku, tak vybaveni do kuchynky at uz nadobicko nebo umely jidlo (za chvily i u vas zacne era kaficek) a pak veci na pisek - toho neni nikdy dost... a jeste si nebudes pripadat jako zlatokopka, ze vymyslis drahy darky, jo a pak je skvelej bublifuk - jedeme bubliny kazdy den uz mesice...

michaela666
5. srp 2022

@kmarie81 Bublifuk je top i u nás. Nejdu bez něj nikam, protože tím zaručeně dostanu malou domů bez řevu.