Holky, co si přejete k Vánocům?

23. lis 2023

Záludna otázka, když se říká, ze žena má vždy odpoved, ale tentokrat nevím co by mi letos udělalo radost. Jak to mate vy?🙂)

fouskovi
23. lis 2023

Já letos poprvé vím fén, jinak hlavně ať se za rok všichni za rok sejdeme ve stejném počtu lépe více , ale letos nás bude o jednoho člena méně

uzivatelkapetra
23. lis 2023

Já nikdy nemám žádné extra přání, asi jsem nudná, vždy dokážu vypotit akorát nějakou knihu.
Letos jsem si řekla o nějakou lego kytici, výběr už jsem nechala na Ježíškovi.

michaela666
23. lis 2023

Já si přála nové dobové šaty. Manžel zařídil švadlenu, nechal mi volnou ruku a "otevřený účet". Včera přišly. Objednané od léta, dvě zkoušky a stejně jsem je musela vyzkoušet. 😍 Ježíšek je rovnou zabalil.
Radost z nich budu mít pokaždé co je vezmu na sebe, takže podle manžela nejlepší dárek.

nnnadja
23. lis 2023

Ja toho mam letos dost:polstar z pametove peny,zehlicku na vlasy,parfem,retize a nausnice,kucharka od Vanka a od chilli - tipuju,ze nedostanu nic🤣🤣🤣

linusha
23. lis 2023

Já si letos přeju neporodit miminko příliš brzy o x týdnů dřív. Pak si přeju abychom měli vše nachystané pro mimčo. A aby nám v rodině nikdo neodešel. Jinak k Vánocům mám objednaný 3 knížky. Jiné přání nemám 🙂

klokanka31
23. lis 2023

Já chci novou hifi věž, malování podle čísel, knížku, náušnice...A sama jsem si zařídila mobil a spoustu CD 😊

me_druhe_ja
23. lis 2023

Nějakou dobrou a kvalitní skin care. Přece jen už nestačí ráno si opláchnout obličej vodou, už mám nějaký věk. 😀
Chci vyzkoušet nějakou dobrou značku, takže pokud má někdo tipy tak sem s ním. Poměrně dobrá pleť, trochu víc mastná v T-Zone, nějaký černý tečky na nose. Věk skoro 40. 😀

hankapiiisek
23. lis 2023

Hlavně zdraví pro celou rodinu. Když bych dostala kosmetiku a nějaké to oblečení tak bych se nezlobila 😂

bh8
23. lis 2023

@me_druhe_ja ja jsem nadsena z kosmetiky Phyris, doporucuju

martinka_33
23. lis 2023

@hankapiiisek já doufám v alespon 3 sprcháče 😀 To je jediná kosmetika kterou oceňuji, u které je mi jedno značka, vune atd., co je po ruce, tim se umyju, takze pak v prubehu roku spotrebovavam vanocni darky 😀

neomenia
23. lis 2023

Nové lezečky 💪💪💪

somalicats
23. lis 2023

wellness pobyt. A ježíšek ho přinese 🙂

berusinka2
23. lis 2023

novy obal na mobil a sama som si zaplatila na 3 noci s dcerou cez sviatky ubytovanie v Prahe a pojdeme do divadla na Spejbla a Hurvinka🙂

andelka
23. lis 2023

Kulmu. Asi Remington. A jinak nevím. Přála bych si wellness třeba na 3 dny. Ale to by tam museli mít i hlídání.

ondul
23. lis 2023

Menstruacni kalhotky a holcici lego, mozna nejaky hrnky na kavu.

zmrzlinka
23. lis 2023

Parfém,knihu,batoh a kozmetiku.

nnnadja
23. lis 2023

@me_druhe_ja codsge,institut(nevim,jestli se to tak pise)-vse najdes na infokrasa-perfektni produkty. Moje topka polstarky a praxis sera!

izz76
23. lis 2023

Knížky a asi si s manželem nadelime wellnes.

drep
23. lis 2023

Péřovou zateplovací bundu (sir joseph a už je na cestě), puzzle, funkční triko, nějaký lístek na koncert nebo do divadla (těším se na překvapení) a asi barefoot zimní boty. A nějaký hry, ty už mě/nám naděluju já…

krisstina93
23. lis 2023

2 knížky, po kterých už dlouho toužíme a teď konečně vyšly v českém překladu :D jinak nic, zakázala sem všem cokoliv kupovat.

fyii
23. lis 2023

to teda fakt nevim.. asi at jsme zdravi, fakt netusim... co potrebuji si kupuji, kdyz to potrebuji, cestujeme taky dost... fakt nemam ani napad..

xxx3d
23. lis 2023

nic, všechno mám
ale moc bych si přála zdraví a pohodu, klid. 🍀

rebe
23. lis 2023

Já si přeju ponožky, velkou konvici na čaj, průhledou skleněnou vázu a něco, co mě překvapí - to od manžela. Děti celoročně sbírají nápady podle toho, co se mi líbí, a pak tvoří na keramice.

zekrt
23. lis 2023

Přeju si co se nedá koupit. 😌 Co se koupit dá, to si koupím sama kdy potřebuju, ve svým věku si nepotřebuju hrát na ježíška.

gdpr
23. lis 2023

Nič hmotné nechcem čo chcem si kúpim a nečakám do Vianoc 🤣 na Vianoce si od začiatku vzťahu s mužom si dávame/kupujeme rodinnú dovolenku alebo pobyt alebo pobyt na víkend len pre nás dvoch alebo večeru....

andelka
23. lis 2023

A to já zas na Ježíška hraju. Má to jinou atmosféru, rozbalit pod stromečkem nebo si to koupit jen tak. Navíc toho občas i využiju,a koupím si věc, kterou bych si jen tak nepořídila. O těch Vánocích to jinak vyzní.

martulka88
23. lis 2023

Každý rok mi nejvíce udělá radost pyžamo + teplé ponožky a kniha - letos chcu půlnoční knihovnu. Pak jsem si napsala o krém na obličej, který používám. Manžel mi kupuje věci, o kterých přes rok promluvím. V říjnu jsem nadhodila, že jeden psychoterapeut vydává knihu a manžel ji koupil v předprodeji a dal mi ji asi týden zpět - měla jsem ji dostat na Mikuláše. On ale vždy něco vymyslí a úplně mě tím odrovná - doslova :D Jeden rok mi koupil žebříček, abych dosáhla do horních polic :D Jinak s manžel píšeme seznam dárků v září - oba jsme nastavení, že chceme mít dárky už ke konci listopadu nakoupené. No a já mu řekla, asi 2 týdny zpět, že letos už to asi Ježíšek nesplní, ale za rok bych si přála raznici na kovová razítka. V létě jsem měla 35 a přála jsem si nový telefon a ten jsem dostala 🙂

eviicka
23. lis 2023

Další poličku do kuchyňské linky 🙂, kalhoty na doma, tričko, vlhkoměr a čelovku.

teenyel
23. lis 2023

Jej ja bych toho vymyslela, ale to nema smysl ani Jeziskovi psat, protoze to nedonese. Takze u me to bude letos ustni sprcha (kvuli zubnimu kameni, ktery se mi hodne tvori v mistech, kde mam stale podlepene draty po rovnatkach a kam se tezko kvuli tomu dostava). A dal bych rada obalky, abych z nich mohla tahat a dodrzet slib, ze letos si pujdeme s dcerou zahrat uz golf i spolu (jedna hra a 2 tis fuc 🙈).

klokanka31
23. lis 2023

@andelka A to je pravda. Třeba hifinu bych si jentak nakoupila...😊