Dobrý večer,
blíží se den maminek a já tak trochu hledám inspiraci. Co Vaším maminkám dáváte?
Hezký večer 🍀
@prejeta_zaba Děkuji za názor, ale já jsem se ptala na inspiraci, co kdo maminkám dává. Asi tak nějak tuším, že někteří nedávají nic. Ale na to jsem se jaksi neptala. Příště prosím šetřete energii svou i toho, kdo zadává diskuzi. Zdá se mi, že se tady rozmáhá jakýsi nešvar 😀
Pozvala bych na kafe do kavarny.
Dávám obvykle květiny, bonboniéru. Letos budu dávat kosmetiku.
Nějakou holčičí maličkost - sprcháč, tělové mléko, krém na ruce…
@dagmaris Nic, moje mamka nikdy neuznávala den matek tak ani nepopřeju 🤷♀️
@dagmaris Já jsem dnes objednala víno z rybízáku - mají i se speciální vinětou ke dni matek. A dnes jsem to ulovila se 40% slevou 😀.
@verka86 Tam píšou, že nedoručují??? https://kouzelnaposta.cz/pohlednice/kvetiny
Láhev vína (loni jsem nechala vyrobit s vlastní etiketou) , kytičku a ke kávě donesu něco dobrého.
Jen drobnost, kytku a/nebo bonboniéru.
Děkuji za připomenutí 🙂 Asi kytku do zahrady.
@dagmaris
ptala ses co davate maminkam tak ti prejeta zaba odpovedela,ze ona nedava nic.Takze nemuzes tvrdit,ze ses na to neptala...
Kytku ,většinou v květináči
@prejeta_zaba ty jsi snad malé dítě?paní se ptá co my dospělé ženy dáváme svým maminkám, nikdo se nedavil o malých dětech. A tento svátek ,se naopak slavil vždy.Jestli ty si o něm slyšela až poslední rok je to smutné
@zelenaesmolda každý průměrně inteligentní člověk pochopí, že se ptám na dárky - hledám inspiraci, co bych ji mohla DÁT.
Vidím, že vrána k vráně sedá. Někteří lidé mají zkrátka potřebu kecat do všeho, i když je to úplně mimo mísu.
Ale i tak musím poděkovat, protože díky Vám si pak ještě více vážím těch normálních holek tady.
@dagmaris
nikdo ti do niceho nekeca,normalne ti odpovedela na otazku.
Ptala ses co davame-odpovedela ti,ze ona nedava nic.V cem je problem?
@zelenaesmolda normálně neodpověděla,začala do toho motat malé děti a přáníčka ale je fakt že u tebe jsou tyto odpovedi asi normální🙂
@zelenaesmolda asi na druhé straně drátu, jak vidím 😀 😀
@bara88
a nedavaji snad male deti pranicka ke dni matek?Ja s ni souhlasim v tom,ze se to za poslednich par let stal akorat komercni svatek,ze ktereho maji firmy maji profit,stejne jako Valentyn.Kdyz mam nekoho rada tak mu muzu dat prece darek kdykoliv,ne v urceny den.Navic je to takove dvousecne,spousta lidi tenhle svatek muze dost bolet,treba matky,ktere o dite prisly.
@zelenaesmolda ano dávají ale na to se právě neptala🙂
Dárky dávám různé, co mě zrovna napadne, postupně jsem dala za poslední roky krémy na ruce, rtěnku láhev vína, parfém, cheesecake, co jsem upekla, kávu, místo dárku jsme si byly posedět v kavárně k příležitosti dni matek. Tchýni jsem kupovali s manželem ke dni matek kytku v květináči, nebo řezanou.
Já jsem ke dni dětí dostala za poslední roky třeba sůl do koupele, tělové mléko, váleček na těsto (zrovna jsem zařizovali domácnost), kvalitní čaje, knížku, byly jsme v kavárně.
@dagmaris Tak ti někdo napíše že nic nedává, je to taková katastrofa? Tak prostě příspěvek přeskočíš a jedeš dál 🤷♀️
Nic. Proč by. Přijde mi pěkné, když malé dítě udělá přáníčko nebo natrhá květiny, ale že by se muselo něco mermomocí dávat, o tom slyším akorát poslední rok, spousta firem si z toho klasicky udělala reklamu. 🤷♀️