Dárek pro manžela. Co na Vánoce nebo k narozeninám?

darija06
20. pro 2021

Co prosím vás kupujete chlapům ať už teď na Vánoce nebo k narozeninám ? U nás to máme všechno tak strašně po sobě, že už mě to přestává bavit. Manžel má narozeniny ke konci roku a syn chvíli po něm, ale teď mi jde primárně o chlapa, protože letos absolutně nevím, co bych mu mohla koupit.

mamikry
20. pro 2021

@darija06 Letos dostane nova sluchatka, tricko s Havlem od Tomski&Polanski, vlastenecke odznacky na sako od BeWooden a ponozky s Masarykem. On se mi totiz dal na komunalni politiku, tak ma politicky starter pack. 😂 Jinak fajn darek pro chlapa je treba Orbitkey. 😉

mamikry
Autor odpověď smazal
Zobraz
badyr
20. pro 2021

@mamikry jsem kupovala manželovi k narozeninám, asi 2 roky jsem se odhodlávala....no nebudu lhát, je nadšený 😂😂

mamikry
20. pro 2021

@darija06 Ovsem nejlepsi darek ma pro muze letos moje kamaradka. Manzel je nadseny sportovec, tak dostane toto: https://www.angrybeards.cz/kule/komplexni-pece-... 😂

mamikry
20. pro 2021

@badyr Fakt? 😂 Ja jsem se smichy malem pocurala, kdyz mi to poslala.

katule1990
20. pro 2021

@mamikry To je dokonalý 😂😂😂! A je to teda spíš jako pro pobavení anebo to fakt upotřebí 🤔😂? Vážně se jim lepí koule na stehna a potí se 😂?

mamikry
20. pro 2021

@katule1990 Hele, vubec nevim, jelikoz jsem to s muzem neresila, ale mne obecne prijde, ze jim to vsude prekazi, tak verim tomu, ze to sranda neni. 😂

badyr
20. pro 2021

@katule1990 hele, manžel je fakt spokojený a ještě mi kolikrát hrdě hlásí, jak se jde namazat 😂😂😂🤦🏼‍♀️
Hodně si to chválí prý i chlapi v práci, jak nosí uniformy, tak je to prý super...no jsou věci, které jsem o jeho spolupracovnících vědět nemusela 😂

katule1990
20. pro 2021

@mamikry @badyr Holky, já padnu 😂. Fakt jsem se nasmála. Můj manžel je taky sportovec (a vlastně taky nosí v práci uniformu), já mu to snad koupím 😂. Akorát nevím, jestli mě s tím nepošle do háje, že si pytel mazat nebude, ani ho soukat do přihrádky 😂. Škoda, že tu tenhle tip nebyl dřív před Vánocema, ale narozeniny to jistěj 😅.

badyr
20. pro 2021

@katule1990 trenky posoudit nemůžu, manžel má jen tu kosmetiku.

levandule_k
20. pro 2021

@katule1990 jsem slyšela, že antistick používají i ženy, co se jim třou stehna o sebe, ale osobní zkušenost nemám 🙂

mamikry
20. pro 2021

@badyr Paneboze. Ja se snad ani nebudu ptat, jakou uniformu, protoze kdybych zjistila, ze je to treba policista, tak bych se pak pri kazdem setkani s mestaky musela smichy zalknout pri te predstave, ze cela smena maze. A predpokadam, ze v satnach si to od manzela nejdriv vsichni pujcili na ozkouseni, coz me taky bavi. 😂😂😂😂😂😂

vaculovav
20. pro 2021

S dárkama pro chlapa mám vždycky problém, protože tvrdí jak nic nechce, ale přitom je dost náročný a jen tak něčím se mu nezavděčím.. Letos na Vánoce jsme se domluvili na levnějším dárku kolem 500 Kč tak dostane odolný kryt na mobil s fotkou psa (s fotkou dětí by nenosil) a mnou šitou mikinu, dostanou stejnou i děti. Takže snad... Loni dostal bednu nářadí, předloni vstupenku na automobilové legendy, ty jsou už podruhé přeložené kvůli covidu.. A voucher na prohlídku pivovaru s ochutnávkou a ten propadl 🙄 .. o tom "mazání" jsem taky uvažovala ale když jsem to doma nadhodila tak to komentoval jako blbost, takže u armády to asi nefrčí 😂

levandule_k
20. pro 2021

Já ti asi nějakou extra inspiraci nedám, kupovala jsem kvalitní spodní prádlo a manžel si sám vybral batoh. A narozeniny jsme letos vyřešili tak, že jsme si dali dovolenou u moře. My bychom na ní jeli i tak, ale řekli jsme si, že to máme k narozeninám. V den narozenin jsme si akorát popřáli vše nejlepší 🙂 Máme oba rádi sauny, takže den v sauně je pro nás super relax.

badyr
20. pro 2021

@mamikry dělá v kriminále...😂

mamikry
20. pro 2021

@badyr 😂😂😂😂😂😂😂😂 neee, tak to trumfne i legendarni mydlo ve sprse! 😂😂😂😂

badyr
20. pro 2021

@mamikry 😂😂😂

badyr
20. pro 2021

@darija06 jinak my jsme si v létě koupili nové brusle, s tím, že už to máme pod stromeček..no nicméně manžel je milovník veselých ponožek, takže ještě dostane ponožky, pak miluje chilli, takže opět pikantní dárek, mám pro něj rum, co si přál, koupila jsem nám společnou masáž.

eliska_f
20. pro 2021

Já pořídila elektroniku do chytré domácnosti - manžel je nadšenec, tak snad zase udělám radost. Ono to jako celek je drahé, takže pár vánoc a narozenin ma jisté :D a pak lepší alkohol tester (ne že by byl alkoholik, ale ten minulý se nám rozbil - syn ho utopil :D)

alilali
20. pro 2021

Parfém, poukaz na střelnici na zbraně, o kterých stále básnil, že si z nich chce vystřelit, pásek na hodiny, hrníček. Toť vše 🙂

jjasmina
21. pro 2021

@darija06 včera jsem koupila elektronickou cigaretu

martulka88
22. pro 2021

@darija06 Stejný problém - Vánoce a měsíc na to narozeniny, takže jsem nakoupila spoustu věcí a něco dostane pod stromek a něco na narozeniny.
Jelikož hrajem hry a jemu odchází v PC disk, tak dostane SSD disk. Pak jsem mu ušila oblečení - má ho odemne nejraději (což mne velmi těší 🙂). Oblíbený erotický masážní olej (kor, když máme zakázaný sex), nějakou lepší kosmetiku - sprcháč a šampon, knížku - třeba u nás jede ve směru zajímavostí, stolní hru (nejen online, ale i stolní nás baví), spodky - hudroval, že mu jsou malé (konečně přibral na 88kg :D), chlupaté ponožky - ty mu prý také chybí (má jich více jak já :D), pyžamo - to je pro nás klasika, co pod stromečkem nesmí chybět 🙂, od značky angry bears mazání - jsem zvědavá, zda to bude používat 🙂, anatomický polštář (chtěl nějaký lepší) a na to jsem mu ušila povlaky rovnou, k narozeninám si vybral zimní bundu a chtěl i boty, ale nikde nic, atd...

ferda90
24. pro 2021

@darija06 Ahoj, kupovala jsem ať už na Vánoce či narozeniny třeba:vyhlídkový let nad Beskydy, motokáry, workshop kurz do truhlářské dílny, koženou peněženku.

tasimia
24. pro 2021

@darija06 dostal ps5, už jsem ho teda objednávala v březnu, klasicky něco k nářadí, členství, kosmetiku, oblečení - HLAVNĚ PONOŽKY! 😂
Na narozeniny mam v plánu vyhlídkový let nebo seskok padákem či něco takového.
U nas je horší, ze my si dárky dáváme průběžně, se zmíní a já koupím a obráceně.😂. Pak je šílený neco vymyslet na narozeniny/Vánoce 😂😂👌.
Jinak deodorant na kule, dostal a fakt, chválí si to, takže k narozeninám zase od Angry něco priberu.
Jelikož Vánoce slavíme s tchýni, tak jsem mu to nechtěla dávat 😂👌.

martulka88
25. pro 2021

@tasimia Tak u nás mělo mazání úspěch 🤣 A ten průvodný dopis neměl chybu ☺️

lennus
25. pro 2021

Ráda kupuju manželovi poukaz do Barber shopu, loni olej na fousy, třeba Gentleman store mají super věci. To mazání na koule mě zaujalo, ale prý by to nevyužil.
A loni ke kulatým jsem ho vzala na večeři, přespali jsme v hotelu, i ty lepší jsou teď za super cenu a dostal poukaz do brašnářství Tlustý.
A na výročí chodíme rádi na snídaně.
Já osobně mám nejraději jídlo a zážitky. Taky saunu a wellness milujeme, taky poukaz na masáž kdysi dostal.

U nás totéž, v prosinci mají muž a syn narozeniny i svátek, takže první půlku Adventu řeším jen narozky a oslavy 🤪

lennus
25. pro 2021

A z webu Kratochvilovci dostal lepší gin

evaviki
25. pro 2021

@martulka88 zakazany sex?

martulka88
26. pro 2021

@evaviki Ano, rizikové těhotenství ;)

evaviki
26. pro 2021

@martulka88 ❤❤❤❤❤❤❤❤🍀🍀🍀🍀🍀🍀moc držím palce, ať je všechno v pořádku...