Dárek pro 5letou slečnu. Tip?

ivis_b
28. zář 2020

Maminky nemáte tip na dárek pro pětiletou slečnu? Je zaměření hodně na tvoření, malování. Na ceně nezáleží a dárků potřebuju více 🙂

jipe
28. zář 2020

foukací fixy na textil, šablony a bílá trika

pipi_puncocha
28. zář 2020

Pískování

jaja01k
28. zář 2020

@ivis_b Mrkni na Agátinsvět, já tam strašně ráda nakupuju dárky na tvoření. U nás jsou hodně oblíbené třeba vyškrabávací obrázky.

dixi86
28. zář 2020

Sadrove odlitky, vyrabeni mydel, sada pro kresleni/malovani nejaka uz slusna, ..

neomenia
28. zář 2020

Vyskrabovaci obrazky, trpytkovaci obrázky, tvorba masek... Na Agatin svet mají toho hodně.

ivis_b
autor
28. zář 2020

Agátin svět znám, leccos z toho už má, ale díky, klidně piště dál 🙂

muhehehe
28. zář 2020

@ivis_b máme teď doma fixy kterýma se dá snadno malovat opravdu na všechno (třeba na kameny), nádherné syte, krasne kryjící barvy... Klidně lze namalovat tmavý šutr na bílo a drží to. nemám teď po ruce krabičku, pokud by tě to zaujalo, najdu, aby se daly případně vygooglit. Zubaté/vlnkované nůžky. Ale řídila bych se hlavně přáním dítěte, v pěti letech už asi má něco, po čem touží. Dcera, jinak taky velmi tvořivá holka, slavila 5. narozeniny v pátek a strašně si přála set pro panenku - plážový stan, ručník, plavky, nafukovací kruh a rukávky. Někde to viděla na obrázku a mluvila o tom asi 4 měsíce v kuse. Tak jsem to měla celkem jednoduchý 🙂 ještě jsem k tomu koupila pro panenku helmu na kolo a crocsíky 🙂 A další co mě tak napadlo - třeba koloběžka, pokud nemá (ne ta pro prcky se dvěma koleckama vepředu, ale normální), sedačka na kolo pro panenku/plyšáka (mají super v decathlonu, dává se dozadu za sedlo, ne na řidítka). Z věcí na tvoření, kromě takové té klasiky, jsou u nás hodně populární flitry nejrůznějších tvarů, kupuji v Kiku.

muhehehe
28. zář 2020

.....a navrch nějakou hovadinu s Annou a Elsou, nevěřím, že se najde pětiletá holka, kterou by to minulo 😂

beyun
29. zář 2020

Cokoliv od Djeco! Pokud má ráda kreativní tvoření...A nebo l.o.l panenky 😀