Zdravím dámy. Potřebovala bych prosím poradit, co manželovi k narozeninám. Nemám už nápady, on je typ, který když něco chce, tak si to koupí (myslím samozřejmě v rámci fin. možností - elektroniku, zábavu, věci na sport). Má koníček - jeden sport, ale tam si kupuje všechno sám, já se do toho nerozumím. Elektroniku má, oblečení má, papírové nebo elektronické knihy si pořídí když chce, vlastně nic nepotřebuje. Stejně tak nemá rád zbytečnosti, na velké oslavy si nepotrpí, na takové ty chlapské adrenalinové zážitky není, má ten svůj adrenalinový sport. Alkohol kromě piva moc nepije, takže tohle asi také ne. Uvítám jakýkoliv nápad, klidně za 100 korun nebo i nápad za 10.000 tisíc. Chci mu udělat radost ale nevím čím. Děkuji.
@barchen Hezke hodinky? Napr. https://m.alza.cz/honor-watch-magic-silver-d553.... U nas mely velky uspech.
Hodinky, pěkný značkový pánský náramek (pokud něco takového nosí) - to by se dalo třeba sladit i s páskem, parfém - třeba v dárkové sadě, dá se na něj vygravírovat i jméno, kvalitní pero nebo propiska, k tomu pivu třeba nějaké pěkné sklenice, ty pivní lázně, jak už zaznělo, jsou docela fajn, pěkná taška na notebook nebo "kabelka" nebo sportovnější taška se taky může hodit...
@barchen nevím, jestli to není už moc adrenalin, ale můj muž miluje airshow. A letecká skupina baltic bees nabízí let v jejich letadle s pilotem, nejlevnější a nejkratší stojí asi 1200euro. Pokud na to jako žena na rodičovské ušetřím, hrozně ráda bych mu to ke čtyřicetinám dala. Nebo holt bude pak musez počkat dalších deset let. A pak si nikoho snad neurazí hodinky, ať už klasické nebo nějaké chytré na sport ( garminy by se mému muži líbily). A pak vím, že bych muže nadchla dobře zvolenou erotickou pomůckou.
s dovolenim se pripuchnu. manza bude mit 40 v prosinci a jsem taky total bezradna...
volim na narozky a zvlast tedy kulatiny podle moznosti 2-3 dny tam, kde vim ze to obdarovany ma rad, nebo by se naopak chtel podivat. A tim nemyslim nutne romantiku 🙂
Vylet🙂 Puvodne jsem vahala mezi Zikmundovem a vikendem v Olomouci, a nakonec pojedeme na par dni do Toskanska. Muj muz je podobny typ jak ten tvuj, co potrebuje, to si koupi, hodinky nechce, sperky nenosi, takze nehmotny darek mi prisel jako idealni reseni🙂
Pro sportovce třeba chytré hodinky? takové ty Garmin atd..
Kožený pásek? S monogramem? Koukněte ke mě do bazarku, manžel pásky vyrábí, i kapsy na ně, na nůž nebo na mobil...
@krista25
@meronym
@dominika1986
@drep
@arianka
@dora13
@evula19
@konidana
Děkuji dámy. Výlety nemůžeme, máme doma ještě 8m mimino, které kojím. Od doby, co se narodilo první dítě, jsme již několik let sami nikdy nikde nebyli. Hodinky má, jak náramkové, tak i sportovní, donesl Ježíšek. Jiné šperky nenosí. Pero s gravírováním už asi ne, už nemá zaměstnání, kde by využil tyto věci. Na jiný adrenalin není, má ten svůj adrenalinový sport, to stačí, víc už by fakt nemusel. Ten pásek mně zaujal, vím, že jeden oblíbený se mu zničil ale možná bych mu nechala udělat nějaký na zakázku, třeba ze zpracované kůže s nějakou extra přezkou.
koupila jsem manzelovi hvezdu- pojmenovala jsem ji inicialami nasi rodiny, mame souradnice kde ji na obloze vyhledat - a k tomu dalekohled.Ale uz si nepamatuju na jakych strankach urcite by se to dohledalo. Byl to bomba darek neobvykly.
Manzel má příští rok 40, dostane skok padákem. Moc si ho přeje 🙂
@drep Ten baltic bees, no nevím, nemám tušení, jestli by chtěl něco takového zažít a jestli to správně chápu, tak to je reálné akrobatické létání. Jako na Matějské jsme byli, také v Orlandu v zábavném parku a ty dráhy a atrakce mu nedělají problém (na rozdíl ode mne) a také vím, že Šonku a letadla má rád ale jestli by do toho sednul... ale díky za tip.
@barchen jaký sport má rád? Můj manžel je stejný typ, kupuje si věci na své sportování sám. Manžel měl 40tiny vloni. Je taky sportovec. Objednala jsem noc na Ještědu, sbalila jsem věci na přespání, naložila jsem ho v den narozenin (i s dětmi) do auta a jeli na Ještěd. Jen já věděla, kam jedeme. Pak už samozřejmě začal tusit😀 To byla taková první část darku, tajný výlet na netradiční místo, kde jsme ještě nebyli. No na Ještědu jsme sli do restaurace na veceri, a tam manželovi zazvonil telefon a zavolal mu jeden známý sportovec, popřál mu všechno nejlepší a vyzval ho na hru..to byla druhá část darku. Hra se samozřejmě konala až v domluvený termin asi za mesic. To už si domlouval manžel sám. No řeknu ti, byl překvapený, kdo mu volá, že mu přeje k narozkám...
Zajímavé tipy tady padají docela. Mě napadla úniková hra, pokud má takové věci rad. Nebo jak tu padlo, setkání s jeho oblíbeným hercem, zpěvákem (pokud to není zrovna R. Williams 😂😂), sportovcem... koncert známé oblíbené kapely v zahraničí, zajímavý sportovní turnaj, zapas..
Co piknik? Buď připravit nebo jsou i akce na zámku, kde piknikový koš připraví? Prostě být spolu a taky kytice Frutiko jsou super, mají i klobasovou a sýrovou. 😉
Sla bych do divadla a na veceri😉
@ahyt
@kami1984
@mmajda
@pabka
@lolam10
@lenkaluk
Děkuji za další nápady.
Ta hvězda je hezký nápad ale my v Praze moc hvězd na nebi nevidíme 🙂, to musí vypadnout proud 🙂
Skok padákem asi ne, to ho nikdy netáhlo, únikovky také ne a koncerty teď nevyhledává, o to se starají děti doma, řev máme pořád. Myšlenka s tím známým sportovcem mi vnukla jeden nápad, že by si mohl se sportovcem zatrénovat, třeba hodinku ale v jeho sportu netuším, jestli by to někdo udělal a kolik to bude stát. Ale podívám se. Divadlo musíme plánovat dopředu kvůli hlídání ale večeře venku asi bude.
@pavla555 To brašnářství jsem viděla a myslím, že tam si vyberu dárek ke svým 40 🙂
@barchen A nějakou poukázku do obchodu, kde by pořídil nové vybavení na ten svůj sport? Nějaká hezká dovolená na místo, které by se mu mohlo líbit (případně se tam taky dá provozovat ten jeho sportovní koníček)? Manžel dostal ke třicetinám zájezd na místo, kam se chtěl dlouho podívat.
@barchen můj chlap má rád pivo a nejraději Plzeň 0,33l a tak jsem mu dala ještě 40ks https://www.lior.cz/pivo/pilsner-urquell-0-33l-...
Byl moc rád a teď k 41. dostal, ale už jen jedno balení 🙂)). Jinak dostal pobyt v Rakousku...
Brasnarstvi Tlustý má skvělé věci, sice teď dostal peněženku, ale uvažuji, že Ježíšek donese ještě jednu a pořádnou 🙂
Manzel mel ctyricatiny pred tydnem, myslim, ze nejlepší darek bylo nakonec vzpominkovy video z fotek, co jsem mu za pomoci kamaradu udelala na podkres pisnicky Ta o nas. A jako hlavni darek dostal drona s kamerou cca za 5 tisic. Byl hodne spokojenej🙂
Co něco netradičního třeba let balónem vzít na bungee jumping,příp.let letadlem
Ahojda já jsem k narozeninám koupila tohle www.welneska.cz, ve finále to byl dárek pro oba.A náramně jsme si to užili, že jsme byli sami dva. 😊 Nebo něco podobného, napadají mě pivní lázně.