Vzájemná chemie i po letech. Zažily jste některá?

1. pro 2023

Ahoj holky, snad si tu trochu pokecám a uleví se mi, nemám se komu svěřit. Já jsem vdaná několik let a po 30tce jsem před cca 3 lety zažila něco hrozně silného s cizím mužem. Neproběhlo nic, pouze se to nedalo utajit a všimlo si toho i okolí. Bylo to skutečně vzájemné a na první pohled. On také ženatý. Nikdy se mi to nestalo a nevím, jestli ještě někdy zažiju. Každopádně naštěstí se nevídáme pravidelně, jinak by to špatně dopadlo. Ale bohužel, i po třech letech to tam stále je. Jakmile ho potkám, jsem z toho pak několik dní taková špatná. Klepou se mi kolena a svírá žaludek. Jemu se také velmi líbím a doteď si mě pamatuje, vždy ho tak roztomile rozhodím. Tak jsem se chtěla zeptat, zda jste některá takový pocit také zažily. Já toto neměla ani s manželem. Kdy to popřípadě přešlo

lamiaaa
1. pro 2023

Tak je rozdíl zažít to s někým s kým se vidíš v průběhu těch let jenom občas než s manželem, se kterým žiješ roky. S tím pánem by to taky po letech už opadlo, případně nebylo až tak silné jako teď, kdy ta touha je navíc nenaplněná.

lilian2111
1. pro 2023

@lamiaaa Těžko říct. S manželem to takhle mame i po 12 letech… úplně stejně, jako na začátku. 🙂

rencinka87
1. pro 2023

Zazila. S tim, ze mezi nami neco probehlo, nekolikrat, v dlouhych intervalech (ja byla nezadana), vztah z toho nebyl a ani nikdy nemel byt. Nicmene to “ono” fungovalo i treba kdyz jsem ho uvidela po dvou letech, kdyz uz jsem si myslela, ze je to totalne pryc.
Nevideli jsme se ted uz vic jak deset let, myslim, ze uz by to ted bylo jiny, kdybysme se potkali, kouzlo pryc, ja uz jsem jinde, vdana, s detmi.. ale jistotu nemam.

rencinka87
1. pro 2023

@lilian2111 myslim, ze tohle je na urovni vyhry v loterii 🙂 A je krasny, ze to takhle nekdo i po tolika
letech opravdu proziva 🙂

lilian2111
1. pro 2023

@rencinka87 přála bych to všem. 🙏🏻☺️

autor
1. pro 2023

@lilian2111 To ti hrozně moc závidím. Mě se toto nikdy nestalo, aby to bylo oboustranné a takhle silné. Ano, když mi bylo náct, tak to bylo převážně jen z mé strany. Jsem ráda, že ho nevídám pravidelně. Jsem z toho vždy několik dní špatná. Ale hodně

gdpr
2. pro 2023

Mala som to vo všetkých vzťahoch aj teraz s muzom po rokoch ešte mam... Mne to príde prirodzene mat tu chémiu bez toho si vztah ani neviem predstaviť. Mojich ex som nevidela od rozchodu ale keď pozerám niekedy staršie fotky tak aj cez tu fotku cítim niečo, čo v porovnaní s inými fotkami na ktorých nie sú nie je. Podla mňa ak je medzi 2 ľuďmi chémia bude vždy, môže sa stať hocičo ale ta chémia sa nestratí.

tinaprofi
2. pro 2023

To zazivam porad, delam s krasnyma mladyma klukama 😂😂❤️

amazienka
2. pro 2023

S manželem toto mám i po skoro 20 letech, děti odrůstají a my zas máme čas na sebe.
Ale nebudu kecat, moje první láska mě do kolen taky dokáže dostat, je to nesmírně charismatický chlap. Vídáme se ale v několikaletých intervalech. Protože jsme ale zadaní a máme děti, dáme jen kafe, pokecáme a naše cesty se zas na pár let rozdělí. Myslím, že oba dva nás spojuje ta první něžná a naivní láska, kterou si nechceme zkazit jakoukoliv avantýrou.

reeeza
2. pro 2023

Prostě tam je chemie a asi funguje i to tajemno....

Těžko říct do jaké skupiny spadá.
Jestli do první, kde se po sexu ta chemie zblázní ještě víc 😍🤩🥳
...a nebo do druhé, kde po sexu akorát nechápeš co že jsi to na něm viděla 🙄😳😂

autor
2. pro 2023

@reeeza Tak sex nepřichází v úvahu. V mém případě, bych mu určitě propadla totálně. Jsem ráda, že se nevídáme denně, ale v průběhu tak půl roku, možná i déle. Teď se z toho zas budu dostávat několik dní. Hlavně když vím, že je to oboustranné.

reeeza
2. pro 2023

No to nemůžete právě vědět, jestli byste mu propadla...třeba je levej 😅😂😂
O tom právě mluvím...vy si ho možná dost idealizujete. Právě proto, že tam je to tajemno. Ta nezkušenost s ním. Promítáte si do něj dost možná nějaké vaše touhy a fantazie.

Co myslíte že by se stalo kdybyste všechnu tu energii a pozornost, sexuální nalazení a fantazie vkládala do manžela. ...Ten je opravdový, ne vysněný...?

Nechcete to zkusit?

hasara33
2. pro 2023

Mysli hlavou a ne pičulínou, to je moje rada pokud chceš, aby to přešlo 😅

pampelina18
8. pro 2023

Rodiče jsou spolu 40 let a tuhle chemii mají pořád, ani je nenapadlo to zkusit nebo cítit s jiným. Ono je v dnešní době lehčí vyměnit. Než dávat tu sílu a energií do vztahu. Možná by jste se měla zaměřit na svého manžela než přemýšlet svoji pipinou a chtít opíchat cizího chlapa, se kterým pokud do toho nebudete dávat pořád tu energií bude stejné jako to máte nyní s manželem. Někdy to může být dokonce i horší

sonaxoxo
8. pro 2023

Dost se tady píše o energii, aby se spíše dala manželovi, zkusit to atd...než ji dát někomu, s kým nemůžete být..hezky se to tedy píše, ale takhle to nefunguje a mě osobně to nejde, mozku atd.neporučíte. Zakladatelce rozumím, takže odpovím, že tento pocit znám..

kamino
8. pro 2023

Mám to také tak s bývalým - nejsme spolu už skoro 20 let a pořád tam něco je - ale hlava je naštěstí silnější 🙂 Mám super partnera, skálu, o kterou se můžu opřít, naprosto spolehlivého, fajn tátu a to bych fakt neměnila 🙂

zanett
8. pro 2023

Mne vzdycky pri techto diskuzich napada, jakej Adonis ten chlap musi byt😀 Kdyz mi kamaradka nebo kolegyne vypravi podobnou historku, kdy se ji podlamuji kolena. RIkam si, jaky to asi bude nejakej krasavec. Jeste navic asi s kopou charismatu, inteligentniho humoru a urcite je i skvely spolecnik a vnimavy posluchac.....protoze kdyby takovy nebyl, tak proc s tim delat takovy tyjatry, ze? 😀 😀a pak ty chlapy vidim v realu a nestacim se divit; nic moc na nich vetsinou neni, na ulici bych si jich nevsimla.😀

Ja jsem takova kdysi davno taky byvala, jsem teda rada, ze uz tyhle pocity u cizich chlapu nemivam😀 Clovek si alespon udrzi soudnost a zdravy rozum. Prislo to asi s vekem. Ted uz mam ty chlapy tak nejak prokouknuty, ze malokterej me umi ohromit....tak nejak ty jejich hry znam, ty hry na hormonalni poblouzneni uz me nebavi. Ale kdyz mi bylo tolik, co zakladatelce, tak jsem z nich nekterych taky byla paf...dnes uz by mi asi nejakej takovej radoby romanek nestal za to zakladat o nem diskuzi😀

trdelnik234
8. pro 2023

@zanett
To si napisala velmi pekne👍
Ale to vnimanie krasy a pritazlivost je u kadeho ine,c
Chvalabohu,inak by sa zenske o tie nejlepsie kusy pobili🤣🤣🤣.
To ti proste prepne v hlave.Nic viac nic menej.
A ten objav zaujmu ma aktivny podiel n'a svojom uspech u zien niekedy iba v tom, ze v spravnom case zahral n'a spravnu strunu a spustil v tele t'en vrazedny 🍹.
P.S.muzi maju radar n'a sexualne a emocne hladne zeny

anonymmm88
8. pro 2023

Zažila jsem. Láska na první pohled a bylo to vzájemné. Oba jsme měli rodiny. Bylo to strašně silné, věděli jsme ze je to chyba, několikrát jsme to ukončili a zase se viděli. Ja se rozvedla, on zůstal. A kazdy sel svou cestou. Nyní mám jiný vztah. Náhodou jsme se potkali po 3 letech a oba jsme to nečekali a byli vyklepani Pořad to tam bylo a věřím,že bude stále. Ale vím už kde je moje místo.

trdelnik234
8. pro 2023

@anonymmm88
To je ale Skoda,ze vam to nevyslo.
Velka

autor
10. pro 2023

@zanett Tak tenhle je také obyčejný chlap. Mě se ani nelíbí nějací hezounci. Tam zkrátka hraje ta chemie roli. A ano, také se mi to nestává často, že bych se zakoukala. Už mi není dvacet a většinou ty chlapi prokouknu. Maximálně se mi líbí. Ale tenhle zkrátka je úplně jiný. A ano, hodně tam hraje i takové to tajemno. Nepřekročíme tu hranici ani jeden dál. Teď jsme se třeba viděli a byla to jízda. Dva roky to tak je, že něco zkrátka je ve vzduchu. Nešlo nepoznat, že to má stejně. Dívali jsme se na sebe a okolí nám bylo fuk. Všimli si toho i ostatní. Dal mi i menší drobnost jen pro mě. Takže jsem si to sama nevytvořila v hlavě. Tak počítám, že to tak bude asi mezi námi ještě dlouhodobě. Ale je to i tím, že se opravdu vidíme málo a krátce. Tak za půl roku. Kdyby to bylo častěji, tak by se mi určitě okoukal.

trdelnik234
10. pro 2023

Hmmm.
Pokial to je vzajomne,tak to je v ( | ).
Budé to tazke.
Nikdy ale nikdy neprekrocit hranice,nebyt osamote atd.
Inak pruser jak hrom

trdelnik234
10. pro 2023

Stretli sa v praci alebo mimo prace?

autor
10. pro 2023

@trdelnik234 mimo práci právě

autor
10. pro 2023

@trdelnik234 Tak to už by dávno pokročilo dál. Dva roky se známe a vídáme se 1x za půl roku. Já ty pocity mám, jako, když jsem ho tenkrát viděla poprvé. Bylo to na první pohled. To se mi nikdy v životě nestalo. A i jeho chování vůči mě bylo jiné, než od ostatních chlapů, kteří se snaží balit. Podle mě je to zkrátka gentleman a ne žádný proutník. Jinak už tenkrát by mě měl hned. Oplatila jsem mu i svůj zájem a dala jasný signál. Teď už ani nic nemusím, zkrátka je to poznat i pro okolí, kdo je v naší blízkosti. Já třeba v tu chvíli nevnímala, že jsou s námi jiný lidé.