Udělala jsem něco špatně?

8. kvě 2022

Ahoj holky, strašně pitomá otázka, ale jen mě zajímá názor ostatních jestli jsem fakt tak hrozná nebo ne.
V úterý jdeme s dcerkou k zubari, má jet i moje máti a sestra, mati měla mít od přítele auto, abychom tam jely všichni společně, ale nakonec ho mít nebude, protože by se neměl jak dopravit do práce - buď by ho tam máti musela hodit (prý tam ale netrefí) nebo ji nabídl, že tam prespi - to zase zavrhla. Takže mi napsala, ze jedou busem, ze auto mít nebude. Tak jsem řekla mému sousedovi, je to jako děda, udělá pro nás první poslední, řekl ze me a malou tam odveze a když bude chtít i mati se sestrou tak taky. Ok napsala jsem ji to a ona - ze potřebuje hodit sestru do školy .. chci upozornit vek 16 let - škola od zubařky 15 min pěšky, busem 5 min.. tak jsem ji napsala, ze muze jet pak od zubařky busem.. takže se totálně nasrala a já vůbec nevím co jsem udělala špatně? Já jsem takový hrotic.. a tohle mě štve, jestli jsem udělala něco špatně nebo nevím.. ona bude nasrana tak týden určitě a udělá ze mě hyenu, ze jsem ji ani nenabidla auto a ona si musí jet busem.. takto je to pokaždé když není po jejím, ale jako nevím co jsem udělala tak špatného..

terkezz
8. kvě 2022

Přestaň ze sebe dělat špatnou. Proč by ses tak měla cítit, když má problém tvá mamka.
Proč by měla být ona nasraná, bojí se o dceru, tak ať s ní teda jde.
Proč nejdeš s malou k zubaři sama?
Přijde mi, že se jen naštvala, že ji tam nehodíte autem a musí jít pěšky.. to jen můj názor na to co jsi psala..

tasimia
8. kvě 2022

Podle mě řešíte kraviny. Obě.

autor
8. kvě 2022

@terkezz Jo přesně tak… bydlíme od sebe 10 min a jsme všichni 3 objednané na stejný čas, tak jsme chtěly jít spolu.
Teď jsem ji napsala tedy, ze to řešit nebudu už a ona mi řekne zda ji hodime ke škole, já si prijdu jak idiot

autor
8. kvě 2022

@tasimia To je normální, kvůli kravinám se nasere a důležité věci neresi.

radkazenklava
8. kvě 2022

Jela bych sama s dcerkou se sousedem. Matka a sestra můžou busem. Pokud má matka takový strach není nic jednoduššího než sestru doprovodit ke škole. Pokud by jeli busem taky by se přeci sestra musela nějak dostat do školy...proč by ji tam měl někdo vozit...

autor
8. kvě 2022

@radkazenklava Přesně to říkám taky. Ale podívej jak si připadám jako tatar. Proč by měla jet až ke škole?! V 16 letech!! Od zastávky to má 5 min! Já ji napisu, ze to řešit nebudu a ona mi napíše zase toto, já už jsem z toho úplně na mrtvici

ai30
8. kvě 2022

Ona je v pohode, ty jsi hystericka a snazis se vyrobit drama. Nech to byt, na toto je zivot fakt kratky.

l01991
8. kvě 2022

Je ji 16 roku,neni žadne male děcko,do kdy ji mamka chce vodit,do 30?Nemyslim to zle ale byla bych rada za hodneho suseda a když mamka nechce,jeji smula... ja mam od zaři v planu pouštět škol.busem (německo) 6 leteho.... a ne abych ho za 10 let ještě vodila za ruku...

autor
8. kvě 2022

@ai30 Já ji znám, je naštvaná a udělá akorát zle.. proto jsem taková 😔

@l01991 Přesně! Ale to, ze od 14 má kluka a od 15 s nim vychrapava doma, to už je v pohodě, na to je dospela. Ale 5 minut pěšky je problém? No já mám dost

eloana
8. kvě 2022

Neudelala jsi nic… jezis sestre je 16 nee 6 do skoly snad dojede ne? Mam take dceru 16… jezdi obcas sama do Prahy-100km a do skoly do Liberce -30km- fakt ji tam nevozim… maminka spis vyhledava, aby se mohla citit dotcena

ai30
8. kvě 2022

@l01991 Ale dyt to je uplne irelevantni. Kdyz s ni chce jit, at s ni jde, je to jejich vec a vubec nechapu, proc do toho op rype. Dyt je jaro, pesky je to kousek, o co probuh jde? Op zajistila odvoz k zubari, to je super, bud se svezou s nimi nebo ne. Uplne nechapu, proc musi chodit k zubari jako organizovana skupina. 🤦

l01991
8. kvě 2022

Hlavně klid... sebe neobviňuj,nechce tak nechce no.... ale ja bych se v 16 styděla kdyby mě furt vodila mamka jak malou... a i mamku chapu,ma strach ale ta holka se musi naučit samostatnosti ve všech směrech...

autor
8. kvě 2022

@eloana Úplně přesně! A ze je chudinka, ze musela autobusem a dá mi to sežrat minimálně týden 🙂

@ai30 Dekuju moc! Alespoň oprabdu nejsem já ten tatar

autor
8. kvě 2022

@l01991 Haha😂 to je poprvé, nikdy ji nikam nehodila, nikdy nic😂 jen je sestra lina jako dobytek

l01991
8. kvě 2022

Jo tak to je něco jineho😅 už mlčim🤣

autor
8. kvě 2022

@l01991 5 minut chápeš to, od zastávky a ona mi to dá sežrat tak měsíc, pokud neudělám co chce 🙂

eloana
8. kvě 2022

A to jdete k zubari v pul noci? 😁ze se maminka o dceru boji… dcera jela se skolou do berlina- ve 2:45 rano- no chtela jet do lbc vlakem to jsme ji teda zaztrhli a odvezli- to bych se asi bala

l01991
8. kvě 2022

Nerob co chce... ať ti to da sežrat,ale bohužel. Neřekla bych ani slovo u 6 lete ale takto...

rebe
8. kvě 2022

Je mi jasné, že s ní máš zkušensoti, tak to asi vidíš jinak, ale já fakt nechápu, z čeho jsi poznala, že je totálně naštvaná, mně připadá v klidu a ještě uklidňuje tebe. Možná to jen hraje, ale možná ne, nestresuj se preventivně. Neudělala jsi nic špatně.

chris_n
8. kvě 2022

V první řadě nechápu, proč to řešíte po Messenger a nezavolate si. A jinak odpovědi mamky se dají pochopit oboustranně. Najednou stranu vypadá, že je v pohodě, ale dokážu si představit, že je to jen na oko.

Já b,cc se zeptala souseda, jestli vám hodí i se zajížďkou. Však za zeptani nic nedáš. A když ne, tak prostě pojedeš ty s dcerkou zpět .. a Punkt
Jako mě chodí do školy sama holka od první třidy. Teď je jí osm

autor
8. kvě 2022

@chris_n Děkuji holky, je naštvaná, znám ji.. umí to perfektně hrát a otočit 😳zeptám se ho a vim, ze řekne ze to není problém, jen mi jde o její princip..

bara88
8. kvě 2022

Několikrát ti napsala ať to neřešiš a ty to hrotis furt

properjoey
8. kvě 2022

Já teda taky nemám pocit, že je naštvaná, opakuje ti, ať to neřešís, tak to neřeš přece...proč vodí dceru do školy v tomto věku, je taky její věc, opět neřeš...přijde mi, že tam hledáš něco, co tam není

autor
8. kvě 2022

@properjoey Je to moje máma tak přesně vím jaká je, ona to dela naschval.. řekne neres to a čeká, ze ji člověk řekne “ne maminko úžasná, pro tebe udělám všechno”
Je jen lina sestra, kdyby nebylo auto, musela by jet busem

bara88
8. kvě 2022

Já fakt nechápu proč to řešíš?máš se jak dostat k zubaři?máš. Tak to pořád nehrot. Všichni ti podle těch zpráv napsali že to hrotiš a ty si jedeš pořád své že je naštvaná ona

chris_n
8. kvě 2022

@bara88 tohle jsou typicky naštvaný fráze... Když tě někdo naštve, tak řekneš neřeš to, ať máš klid

bara88
8. kvě 2022

@chris_n a když fakt nechce tohle řešit tak co má podle tebe napsat?nechce ji pustit samotnou ,má k tomu své duvod a ona do toho pořád reje

evik19
8. kvě 2022

Já teda vůbec nechápu, proč děláte takovou monstr akci, do které zatahujete ještě souseda, když jde o jednu návštěvu zubaře...Proč prostě nejedete busem všechny? A že mamka netrefí od práce svého přítele? To nemá google v telefonu? A že 16letá sestra nesmí jít za bílého dne 5 minut pěšky a 10 minut autobusem? Jako vážně? Hrotíte to všechny úplně nesmyslně. Chápala bych, kdyby vám bylo 16 všem třem, ale takhle mi to hlava teda nebere...

autor
8. kvě 2022

@bara88 Ona by napsala úplně jinak kdyby nebyla naštvaná, takhle je naštvaná, ze nemá auto, ze by musela autobusem a bude mi to měsíc vyčítat

autor
8. kvě 2022

@evik19 Já autobusem nejezdím 7 let, mám ataky a problémy jen když ho vidim. Ona je tak dokonalá, ze se z ni musí každý posrat, navigací nemá samozřejmě🙃🙃🙃🙃
16 letá sestra je líná jak prase a nakonec já budu ta špatná prave